Niu SIMPL cia taj susnekejai,labai paguodei,jei visoms tokius patarimus dalinsi,taj i depresija nuvarysi panas ir moteris

Kodel man, kodel negaliu uzmigti ir kodel taip sunku...

Ir as jau tarp dangaus ir zemes

Nebesimasto moterys, slysta zeme is po koju

[/quote]
Visos mes taip galvojam, jei laimingas, džiaugsmingas gyvenimas, tai priimam lyg taip ir turėtų būti, o jei išdavystė šaukiam kodėl man taip atsitiko. lygiai taip galvojau aš, beja būdama brandaus amžiaus. Visa tai atėmė daug sveikatos, bet turėčiau dabar pripažinti ir labai daug davė. Suteikė patirties ir pasitikėjimo savimi. O kaip gerai aš suprantu ką tu jauti sakydama slysta zeme is po koju . Reiks laiko ir vėl gyvensi, ir ko gero daug geriau ir kokybiškiau. Nu neliūdėk, pažiūrėk kiek daug čia tokių, ištvėrusių dar daugiau. Ištversi tikrai

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2007 12 09, 17:50)
Niu SIMPL cia taj susnekejai,labai paguodei,jei visoms tokius patarimus dalinsi,taj i depresija nuvarysi panas ir moteris 

kartais uzkliuna kategoriski pasisakymai, tai truputi norisi realybes inesti, ar as neteisybe parasau su ironijos gaidele ?

Nedaryk staigių judesių,t.y.skubotų sprendimų.Apgalvok viską tūkstantį kartų ir pasielk ryžtingai.Tai bus tavo sprendimas ir jis turi būti išgyventas,apsvarstytas ir įgyvendintas.Arba pakeisi savo gyvenimą,arba pakeisi savo vyrą,arba liksi auka.Tai priklauso tik nuo tavęs.O savęs gailėjimas-prastas pagalbininkas,patikėk.
Jooo..buna ir taip...
Truputuka su tuo buvau susidurusi.. pazystami buvom jau nuo mokyklos laiku, draugavom 3m, tiesa kartu negyvenome, bet jis ''lauke kol baigsiu univerke'' ir kelsiuos pas ji gyvent.planavom... kol suzinojau apie neistikimybe. palikau sulig diena
sakydama jam ''stiprybes busimai zmonai''.
Persekiojo mane, lindo i akis tikindamas tai buvo klaida, nese dovanas
nusprendziau ne, rasiu laime kitur o skausmas praeis.
Taip, radau kita drauga. Esu istekejusi, ir kolkas labai laiminga. kartu jau 6m. ir jei suzinociau apie neistikimybe-pasielgciau taip pat. nebent butu kitaip jei butu vaiku..tada nezinau.
Kadangi mano vyras paliko kita del manes, tad teko ta ''palikimo'' tema kalbetis, ir esu pasakiusi, kad jei suzinociu apie neistikimybe-susikraunu manatkes ir dedu i uzsieni.
Truputuka su tuo buvau susidurusi.. pazystami buvom jau nuo mokyklos laiku, draugavom 3m, tiesa kartu negyvenome, bet jis ''lauke kol baigsiu univerke'' ir kelsiuos pas ji gyvent.planavom... kol suzinojau apie neistikimybe. palikau sulig diena

Persekiojo mane, lindo i akis tikindamas tai buvo klaida, nese dovanas

Taip, radau kita drauga. Esu istekejusi, ir kolkas labai laiminga. kartu jau 6m. ir jei suzinociau apie neistikimybe-pasielgciau taip pat. nebent butu kitaip jei butu vaiku..tada nezinau.
Kadangi mano vyras paliko kita del manes, tad teko ta ''palikimo'' tema kalbetis, ir esu pasakiusi, kad jei suzinociu apie neistikimybe-susikraunu manatkes ir dedu i uzsieni.

manau issiskyrti ! nes jei pirma kart nuejo i kaire tai nueis ir 10 karta NEVERTA su tokiu gyventi

svarbiausia ir yra kad reikia isigyti specialybe mokytis o nelaukt kad kazkoks ten ismes kelis litus kad turetumet uz ka valgyt nusipirkt ar dar ka nors o faktas tas tuo jis ir gi naudojasi bene neaisku darbo ner specialybes ner pinigu ner tai ir daro visokius fejerverkus juk zino kad niekur nedingsi namie sedesi ir lauksi lauksi,,,,,
QUOTE(Medinis @ 2007 11 16, 17:36)
Trečia tema, kurią skaitau. Pradėta naujos dalyvės, visų vaikai gimę 2007 metais, kalbos stilius panašus. Kaži ar čia tiesiog kvailų moterų partiją padavė ar viena(s) linksminasi?
Ar moterys kvailos, kad su erodais susideda?
Ar kad netoleruoja neištikimybės?
Ar kad apskritai skundžiasi?
Ar kad daugumos moterų pasaulėžiūra, įskaitant tamstos žmoną, panaši?

Gyvenam jau 10 metų, atrodo viskas labai gerai.Tačiau sužinojau, kad mano vyras man neištikimas.Ir ne vieną kartą, o daug. Tai patvirtino ir jis pats. Skirtis jis nenori.Sako, kad mane myli ir nori gyventi kartu. Kad pats nesuvokia kodėl taip daro. Šiuo metu lankosi pas psichologą.
Sakykit ar galiu tikėtis, kad jis pasikeis, taip nebesielgs. Nieškos naujų pažinčių.
Sakykit ar galiu tikėtis, kad jis pasikeis, taip nebesielgs. Nieškos naujų pažinčių.