Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę(varinę)

QUOTE(oaze 2 @ 2008 01 10, 23:58)
bet man sakė,kad pirma mėn.po spiralės įdėjimo negalima mylėtis tam,kad spiralė prigitu.Bet ar iš tikruju tiek reikia laukti? vyrui tai nelai patiko šita daktarės mintis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai kur jau vyrui patiks.as pries 4 dienas isidejau,tai vis tokie sudiegiantys skausmeliai yra ir dar pateplioja,ir gin sake kad myletis negalima ta diena kai idejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2008 01 29, 02:31)
1. Gimdos spiralės, IUP (intrauterinės priemonės). Būna įvairių formų ir dydžių, plasmasinės ar padengtos variu bei kitomis medžiagomis. Jos įstatomos keleriems metams į gimdą, kurios gleivinę taip išdarko, sukelia uždegimą, kad kūdikis negali implantuotis ir per mėnesines pasišalina. Arba prisitvirtinusį kūdikį spiralė judėdama, ypač per lytinį aktą, nuplėšia ir jis žūva. Šis metodas nusižiūrėtas iš arabų ir beduinų, kurie kelionėse per dykumą norėdami išvengti kupranugarės apsivaikinimo, į jos gimdą įspraudavo uolos nuolaužą.

Apvaisintas kiausinelis jokiais budais nevadinamas kudikiu schmoll.gif Nemaisykit tokiu savoku blink.gif
Atsakyti
as tik nukopinau pries tai duota atsakymo nuoroda tongue.gif ,o del spirales esu girdejusi,kad net iki 3men. negalima myletis,nes neva,ji gali neprisitvirtinti ir iskristi,pati db. abejoju ka pasirinkti ar spirale ar kt
Atsakyti
na man kai dejo, tai sake, kad gali myletis is karto, ir dejo peer dienas, na cia praso, kad tom dienom ateitu norincios, nes lengviau ideti, plius jos isitikine, kad moteris nesilaukia, cia del saugumo, bet tik kad liepe ir pasitikrinti pirmais menesiais ar ji vietoj, bet man niekaip tu siulu rasti nepavyksta, nzn, gal nemoku, laukiu dabar kada galesiu nueiti pastikrinti, na to pirmojo vizito po idejimo:), o kaip jums, ar pavyksta? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
kai ideda spirale gali myletis nieko nelaukus tik po men. reikia pasitikrinti,ar spirale vietoje,o siulu gali ir neuzciuopti jeigu jie nukirpti trumpai,o kam tau ju ir ieskoti g.gif g.gif
Atsakyti
o man daktare sake,jei did.pimpalas tai ir isjudint ja gali
Atsakyti
QUOTE(la_luna @ 2008 01 29, 12:54)
na man kai dejo, tai sake, kad gali myletis is karto, ir dejo peer dienas, na cia praso, kad tom dienom ateitu norincios, nes lengviau ideti, plius jos isitikine, kad moteris nesilaukia, cia del saugumo, bet tik kad liepe ir pasitikrinti pirmais menesiais ar ji vietoj, bet man niekaip tu siulu rasti nepavyksta, nzn, gal nemoku, laukiu dabar kada galesiu nueiti pastikrinti, na to pirmojo vizito po idejimo:), o kaip jums, ar pavyksta? blush2.gif  4u.gif

Kažkaip aš tai tų siūlų ir neieškau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriuka @ 2008 01 29, 14:38)
kai ideda spirale gali myletis nieko nelaukus tik po men. reikia pasitikrinti,ar spirale vietoje,o siulu gali ir neuzciuopti jeigu jie nukirpti trumpai,o kam tau ju ir ieskoti g.gif  g.gif

man daktare taip sake, na pasitikrint po to po kiekvienu mm , kad isitikint, kad ji vietoj...beje ir info lapelyje apie spirales tas parasyta, dabar tai kazkaip keista, ir nedrasu net, zinau, kad buna trumpi, ir ieskot as ten neieskau juk su pruziku, paziurejau, kad neuzciuopiu ir palikau ramybej tongue.gif tik mintys dabar sukiojasi visokios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 01 29, 11:22)
Apvaisintas kiausinelis jokiais budais nevadinamas kudikiu  schmoll.gif  Nemaisykit tokiu savoku  blink.gif

ar tu teigi, kad asmeniu tampama kažkada vėliau? blush2.gif asmeniu tampama nuo prasidėjimo momento. Bioetikos klausimai tai labai aiškiai išdėsto. thumbup.gif . Kas domisi, paskaitykit daktaro Narbekovo straipsnius. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2008 01 30, 09:23)
ar tu teigi, kad asmeniu tampama kažkada vėliau? blush2.gif asmeniu tampama nuo prasidėjimo momento. Bioetikos klausimai tai labai aiškiai išdėsto.  thumbup.gif . Kas domisi, paskaitykit daktaro Narbekovo straipsnius. drinks_cheers.gif

Na jei pradesime terminais sneketi, tai iki 12 savaiciu tavo vadinamas kudikelis yra skaitomas embrionu. 4u.gif Ir tikrai nelaikau asmeniu apvaisinto kiausinelio. rolleyes.gif

PS. as cia tikrai nepiktai, mirksiukas.gif bet kartais nervina tokie pasisakymai (ne tavo), kad gimdykime moterys tiek vaiku kiek dievas dave doh.gif Ir nesvarbu kas is ju isaugs ir ar turesime jiems ka pasiulyti tinkamo siame gyvenime unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 30 sausio 2008 - 09:43
istaciau spirale pries savaite,daktare pasake kad myletis galima po 10 dienu... blush2.gif o pasiskaicius jusu nuomones tai dabar net ir nezinau kada ir galima g.gif
dar pasake daktare kad pasitikrinti ateiti po sekanciu mm, tai galvoju kad viskas turi buti ok rolleyes.gif
o kam tu siulu ieskot tai as net ir nezinau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucyjka @ 2008 01 30, 21:37)
istaciau spirale pries savaite,daktare pasake kad myletis galima po 10 dienu... blush2.gif  o pasiskaicius jusu nuomones tai dabar net ir nezinau kada ir galima g.gif 
dar pasake daktare kad pasitikrinti ateiti po sekanciu mm, tai galvoju kad viskas turi buti ok rolleyes.gif
o kam tu siulu ieskot tai as net ir nezinau schmoll.gif  schmoll.gif

pasak daktaru, tam kad pasitikrinti paciai ar spirale dar yra... 4u.gif
Atsakyti