Pasiryžau ir aš mesti svorį - nei daug, nei mažai - šeši kilai... Jau viena numečiau... Gal visą mėnesį mečiau.. Reikia man prie troskintu kopūstų grįžti
Na, garintas maistas tikrai stebuklus daro. Ir Zepter puodai tikrai geras daiktas, ale brangus... Yra visokių kitokių tų puodų ir iš viso, ne puodose esme, o "mitybos filosofijoj"...
Pasiryžau ir aš mesti svorį - nei daug, nei mažai - šeši kilai... Jau viena numečiau... Gal visą mėnesį mečiau.. Reikia man prie troskintu kopūstų grįžti
nu saunuole
Sveikutės, pritariu, kad didelės įtakos svoriui ir šiaip savijautai turi maistas ir mitybos įpročiai. Pati esu mėgėja skaniai pavalgyt
ypač mėsytė, keptos bulvės ir pan.Rytinis ritualas būdavo kavos puodelis ir pora saldainukų
po to aišku pusryčiai, pietūs, vėl kavutė su saldumynu, soti vakarienė....ir iš 52 kg( ūgis 150 cm) pavirtau 70 kg monstru
ne tik kad į drabužius nebetilpau, bet dar ir sveikatos problemų atsirado- amžinai pilvas išsipūtęs, nugaros skausmai, oda spuoguota kaip paauglės ir t.t. Taip kentėjau savo apsileidimą kokius 5 metus.Ir štai užpraeitą vasarą atsikračiau 10 kg
Atsisakiau rytinių ir ne tik saldainiukų, pusryčiams valgiau varškės arba sūrio su daržovėm, sriubas viriau be bulvių( namiškiai neprieštaravo),nebevalgiau batono,duonos beveik ne arba minimaliai, gėriau daug VANDENS, vakarais kai pilvas gurgė mane gelbėjo kefyras arba džiovinti vaisiai. Na ir aišku dariau įvairius pratimus
Pasirinkau sau tinkamus, kad nereiktų kankintis
nes anksčiau lankytas body flex ir pratimai ant gym kamuolių nepatiko, nes nebuvo rezultatų
štai tokia mano istorija
Sėkmės visoms
Ech...pamacius foruma,pagalvojau:"jau dabar tai as numesiu kokius 4kg",o paskaicius taip uzsimaniau valgyti!!!
QUOTE(olive @ 2008 04 11, 17:41)
Ech...pamacius foruma,pagalvojau:"jau dabar tai as numesiu kokius 4kg",o paskaicius taip uzsimaniau valgyti!!! 
Na va, as kaip tik jau savaite laiko pradejau laikytis 'dietos' - ruosiuosi vasaros atostogoms..
Ir mano dieta kaip tik tokia, apie kokia rase REMKA. Sunku ir man bulviu atsisakyti, bet ka padarysi.. Tiesa, dar nusprendziau atsisakyti visokiu uzkandziu - uzkandeliu tarp valgiu.. valgau tiksliai nustatytomis valandomis ir geriu daaaaaaaug vandenuko. Na, tikiuosi, kad per 4 men palengvesiu bent keliais kg..
Ir mano dieta kaip tik tokia, apie kokia rase REMKA. Sunku ir man bulviu atsisakyti, bet ka padarysi.. Tiesa, dar nusprendziau atsisakyti visokiu uzkandziu - uzkandeliu tarp valgiu.. valgau tiksliai nustatytomis valandomis ir geriu daaaaaaaug vandenuko. Na, tikiuosi, kad per 4 men palengvesiu bent keliais kg..
Na, Remka, tu tikra saunuole! Labai ikvepianti istorija
ir net ne viena! As kiek save pamenu ir vaikysteje ir paauglysteje buvau burbuliukas. Svoris kazkur buvo apie 75 kg, o ugis 170. Bet keli metai po mokyklos baigimo nusprendzau susigriebti. Kazkas taip trinktelejo per galva, kad atsisakiau bulviu, miltiniu gaminiu saldumynu, pradejau sportuoti 3 kartus per savaite ir nuo 75 susitraukiau iki 58
oij kokia laiminga buvau, gyvenimas kitomis spalvomis nusvito, galejau rinktis drabuzius, kurie isryskindavo mano naujaja figura , o ne sleptis juose. Girdejau tiek komlimentu...ech tie laikai
teko isvaziuoti i uzsieni ir taip atleidau vadeles , kad ojojoi...Kimsau viska ka galejau ir tik kuo daugiau, ypac bulvinius patiekalus, kuriu buvau atsisakius. Dabar mastau, galbut buvau sau per griezta ir organizmas bande atsigriebti to, ko pora metu negavo
Ir vis kaltinau savo suletejusia medziagu apykaita taip kimsdama
Bet vat jau keli menesiai kaip tvarkausi, sakau gal vel nusvitimas arteja
dabar nieko neatsisakau, valgau viska ka noriu, tik ne tokiais nezmoniskais kiekiais, nes vienintele tiesa, kad svoris auga tik tada jei virsiname suvartojamu kcal norma.
Siai dienai jau yra rezultatas, jau nemeciau keliata kiliuku, noriu vel jaustis taip kaip seniau
Bet vat jau keli menesiai kaip tvarkausi, sakau gal vel nusvitimas arteja
Siai dienai jau yra rezultatas, jau nemeciau keliata kiliuku, noriu vel jaustis taip kaip seniau
saunuole