Įkraunama...
Įkraunama...

Pasirodo, sulieknėti galima...

Na, garintas maistas tikrai stebuklus daro. Ir Zepter puodai tikrai geras daiktas, ale brangus... Yra visokių kitokių tų puodų ir iš viso, ne puodose esme, o "mitybos filosofijoj"...
Pasiryžau ir aš mesti svorį - nei daug, nei mažai - šeši kilai... Jau viena numečiau... Gal visą mėnesį mečiau.. Reikia man prie troskintu kopūstų grįžti ax.gif
Atsakyti
remka tikrai saunuole net pavydas bamba grauzia skaitnt jos istorija, stengsiuos dabar ir as sveikai maitintis, ir figurai naudinga ir seikatai
Atsakyti
Jo tikra saunuole kad tiek kg numete, bet, as asmeniskai, be bulviu negaliu gyventi, man ju taip reik biggrin.gif
Atsakyti
Nu saunuole kokia thumbup.gif kad tiek daug numetei thumbup.gif
tik man labai keista, kad ir vyrui "liepei" laikytis dietos virdama jam visokias darzoves ir pan. rolleyes.gif
As laikausi dietos, bet saviski kepsniais, lasiniais, kotletais, cepelinais ir visokiais riebalais maitinu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jam mano dietos netenka ragauti biggrin.gif
Atsakyti
nu saunuole thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu remka su pergale ir linkiu toliau sekmingai dziaugtis clap_1.gif mano mama turbut laikesi dietu nuo mano gimimo, esu pagranduke box.gif todel puikiai suprantu ka teko istverti remkos vyrui, nes musu visa seima "laikydavosi" dietos kartu su mama biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, pritariu, kad didelės įtakos svoriui ir šiaip savijautai turi maistas ir mitybos įpročiai. Pati esu mėgėja skaniai pavalgyt essen.gif ypač mėsytė, keptos bulvės ir pan.Rytinis ritualas būdavo kavos puodelis ir pora saldainukų blush2.gif po to aišku pusryčiai, pietūs, vėl kavutė su saldumynu, soti vakarienė....ir iš 52 kg( ūgis 150 cm) pavirtau 70 kg monstru doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif ne tik kad į drabužius nebetilpau, bet dar ir sveikatos problemų atsirado- amžinai pilvas išsipūtęs, nugaros skausmai, oda spuoguota kaip paauglės ir t.t. Taip kentėjau savo apsileidimą kokius 5 metus.Ir štai užpraeitą vasarą atsikračiau 10 kg biggrin.gif Atsisakiau rytinių ir ne tik saldainiukų, pusryčiams valgiau varškės arba sūrio su daržovėm, sriubas viriau be bulvių( namiškiai neprieštaravo),nebevalgiau batono,duonos beveik ne arba minimaliai, gėriau daug VANDENS, vakarais kai pilvas gurgė mane gelbėjo kefyras arba džiovinti vaisiai. Na ir aišku dariau įvairius pratimus fitness4.gif Pasirinkau sau tinkamus, kad nereiktų kankintis lotuliukas.gif nes anksčiau lankytas body flex ir pratimai ant gym kamuolių nepatiko, nes nebuvo rezultatų fitness3.gif štai tokia mano istorija wub.gif Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Ech...pamacius foruma,pagalvojau:"jau dabar tai as numesiu kokius 4kg",o paskaicius taip uzsimaniau valgyti!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 04 11, 17:41)
Ech...pamacius foruma,pagalvojau:"jau dabar tai as numesiu kokius 4kg",o paskaicius taip uzsimaniau valgyti!!! biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, as kaip tik jau savaite laiko pradejau laikytis 'dietos' - ruosiuosi vasaros atostogoms..

Ir mano dieta kaip tik tokia, apie kokia rase REMKA. Sunku ir man bulviu atsisakyti, bet ka padarysi.. Tiesa, dar nusprendziau atsisakyti visokiu uzkandziu - uzkandeliu tarp valgiu.. valgau tiksliai nustatytomis valandomis ir geriu daaaaaaaug vandenuko. Na, tikiuosi, kad per 4 men palengvesiu bent keliais kg..
Atsakyti
Na, Remka, tu tikra saunuole! Labai ikvepianti istorija wub.gif ir net ne viena! As kiek save pamenu ir vaikysteje ir paauglysteje buvau burbuliukas. Svoris kazkur buvo apie 75 kg, o ugis 170. Bet keli metai po mokyklos baigimo nusprendzau susigriebti. Kazkas taip trinktelejo per galva, kad atsisakiau bulviu, miltiniu gaminiu saldumynu, pradejau sportuoti 3 kartus per savaite ir nuo 75 susitraukiau iki 58 rolleyes.gif oij kokia laiminga buvau, gyvenimas kitomis spalvomis nusvito, galejau rinktis drabuzius, kurie isryskindavo mano naujaja figura , o ne sleptis juose. Girdejau tiek komlimentu...ech tie laikai verysad.gif teko isvaziuoti i uzsieni ir taip atleidau vadeles , kad ojojoi...Kimsau viska ka galejau ir tik kuo daugiau, ypac bulvinius patiekalus, kuriu buvau atsisakius. Dabar mastau, galbut buvau sau per griezta ir organizmas bande atsigriebti to, ko pora metu negavo biggrin.gif Ir vis kaltinau savo suletejusia medziagu apykaita taip kimsdama blush2.gif
Bet vat jau keli menesiai kaip tvarkausi, sakau gal vel nusvitimas arteja lotuliukas.gif dabar nieko neatsisakau, valgau viska ka noriu, tik ne tokiais nezmoniskais kiekiais, nes vienintele tiesa, kad svoris auga tik tada jei virsiname suvartojamu kcal norma.
Siai dienai jau yra rezultatas, jau nemeciau keliata kiliuku, noriu vel jaustis taip kaip seniau wub.gif
Atsakyti
saunuole thumbup.gif
Atsakyti