Na, Remka, tu tikra saunuole! Labai ikvepianti istorija

ir net ne viena! As kiek save pamenu ir vaikysteje ir paauglysteje buvau burbuliukas. Svoris kazkur buvo apie 75 kg, o ugis 170. Bet keli metai po mokyklos baigimo nusprendzau susigriebti. Kazkas taip trinktelejo per galva, kad atsisakiau bulviu, miltiniu gaminiu saldumynu, pradejau sportuoti 3 kartus per savaite ir nuo 75 susitraukiau iki 58

oij kokia laiminga buvau, gyvenimas kitomis spalvomis nusvito, galejau rinktis drabuzius, kurie isryskindavo mano naujaja figura , o ne sleptis juose. Girdejau tiek komlimentu...ech tie laikai

teko isvaziuoti i uzsieni ir taip atleidau vadeles , kad ojojoi...Kimsau viska ka galejau ir tik kuo daugiau, ypac bulvinius patiekalus, kuriu buvau atsisakius. Dabar mastau, galbut buvau sau per griezta ir organizmas bande atsigriebti to, ko pora metu negavo

Ir vis kaltinau savo suletejusia medziagu apykaita taip kimsdama
Bet vat jau keli menesiai kaip tvarkausi, sakau gal vel nusvitimas arteja

dabar nieko neatsisakau, valgau viska ka noriu, tik ne tokiais nezmoniskais kiekiais, nes vienintele tiesa, kad svoris auga tik tada jei virsiname suvartojamu kcal norma.
Siai dienai jau yra rezultatas, jau nemeciau keliata kiliuku, noriu vel jaustis taip kaip seniau
You wait and watch and work: you don't give up. Anne LamottGailėtis reikia tik to, ko nepadarei gyvenime, o ne tai, ką padarei.