Įkraunama...
Įkraunama...

Pasirodo, sulieknėti galima...

KIEKVIENAI reikia didelių pastangų, bet mano atveju, tai bendradarbė pradėjo šaipytis iš mano suapvalėjusių formų - na įsižeidžiau!!! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2007 02 26, 16:00)
KIEKVIENAI reikia didelių pastangų, bet mano atveju, tai bendradarbė pradėjo šaipytis iš mano suapvalėjusių formų - na įsižeidžiau!!! tongue.gif

Na gerai, ta kasni ir gali nutraukti nuo burnos, bet ka daryti vakare, kai nuo to noro valgyti, taip isiskauda galva, kad apie uzmigima nera ne kalbos, kiekviena ryta lipi is lovos kaip sudauzytas, darbo nebeina dirbti, galva svaigsta, bloga. unsure.gif
Atsakyti
Dievinu skanų maistą essen.gif kai valgau skanų patiekalą, jaučiuosi puikiai blush2.gif aišku, nesakau, kad tai vienintelis mano džiaugsmas ar užsiėmimas... bet kai sako, kad į vyro širdį vienas kelių per valgį, tai į mano širdelę irgi blush2.gif mėgstu ir gamint... ax.gif tai ir prisigaminu visokių skanumynų... birthday.gif iki pilno džiaugsmo reiktų numest apie 30 kg... blush2.gif jie tiesiog nepastebimai užaugo... (tiksliau čia tik aš nepastebėjau) verysad.gif tik bijau, kad laikydamasi visokių dietų numesiu, o paskui vėl ataugs... fear.gif vis pasižadu sau, kad kitą dieną imsiu normaliai maitintis: daugiau nebevalgysiu saldumynų, daugiau jokių karbonadų, guliašų, karštų sumuštinių, tortilijų, pyragų ir pan... umn.gif kitą dieną mano pažadai dingsta... blush2.gif jau viešai galiu prisipažinti, kad neturiu valios liautis... valgyt.... blush2.gif verysad.gif todėl labai džiaugiuosi, kai išgirstu, kad kažkam pavyko susidorot su savo anstvoriu smile.gif
Atsakyti
Pritariu modestinai. Visko man užtenka, išskyrus valios blush2.gif . Aš ir puodus Zepter turiu... Gali norėti ir turėti viską, bet jeigu neturi valios blush2.gif ... Baltai pavydžiu žmonėms kurie turi jėgų laikytis dietų.
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2007 04 15, 23:54)
Dievinu skanų maistą  essen.gif kai valgau skanų patiekalą, jaučiuosi puikiai blush2.gif aišku, nesakau, kad tai vienintelis mano džiaugsmas ar užsiėmimas... bet kai sako, kad į vyro širdį vienas kelių per valgį, tai į mano širdelę irgi  blush2.gif mėgstu ir gamint...  ax.gif tai ir prisigaminu visokių skanumynų...  birthday.gif iki pilno džiaugsmo reiktų numest apie 30 kg...  blush2.gif jie tiesiog nepastebimai užaugo... (tiksliau čia tik aš nepastebėjau) verysad.gif tik bijau, kad laikydamasi visokių dietų numesiu, o paskui vėl ataugs...  fear.gif  vis pasižadu sau, kad kitą dieną imsiu normaliai maitintis: daugiau nebevalgysiu saldumynų, daugiau jokių karbonadų, guliašų, karštų sumuštinių, tortilijų, pyragų ir pan... umn.gif kitą dieną mano pažadai dingsta...  blush2.gif jau viešai galiu prisipažinti, kad neturiu valios liautis... valgyt....  blush2.gif  verysad.gif todėl labai džiaugiuosi, kai išgirstu, kad kažkam pavyko susidorot su savo anstvoriu smile.gif

Sutinku su visom tavo versijom, pas mane ta pati bėda, man reiktų numesti irgi kokių 25-30 kg. Prieš metus buvau labai žiauriai užsibrėžusi tikslą numesti svorio, per 4,5 mėn. numečiau 10 kg. Buvau atsisakiusi bulvių, bandelių, makaronų, riebalų ir t.t. Bet paskui pasakiau, kad tai savižudybė. Kiekvieną dieną visai šeimynai gamindavau tai karbonadus, tai kepsnius ar skanutėlį plovą, o sau tik varškytės ar virtos žuvytės, nes mano šeima mėgsta valgyti skaniai ir dėl to neturi bėdų. Kai nusprendžiau, kad man tai yra per žiauru, visiem gaminti , o pačiai net neparagauti, perėjau vėl prie įprasto maitinimosi. Rezultatas manau, kad visiem aiškus- lygiai metai prabėgo, ir aš vėl sėkmingai susigrąžinau savo numestus kilogramus verysad.gif
Atsakyti
pavydetinas uzhsispyrimas 4u.gif
Atsakyti
Saunuoles jus,kam pavyko tiek daug kg numesti.Man po gimdymo yra uzsilike 20 kg ir nezinau kaip juos numesti. g.gif Pora savaiciu valgau po labai mazai 3-4 k/d.,deja,svoris laikosi.Pati dar kazkiek maitinu savo vaikiuka ir su baltu pavydu klausausi tu moteru,kurioms bemaitinant savo maziukus svoris pats krenta.As turbut busiu is tu zindanciu mamu,kurioms svoris nekrenta. verysad.gif Sportuoju kol kas minimaliai-tik rytais padarau mankstele.Baisu darosi,kai save palyginu su atvaizdu veidrodyje bei su savo foto. schmoll.gif O jau vasara nebe uz kalnu....
Atsakyti
saunuoles mamytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 22:02)
saunuoles mamytes thumbup.gif

KAD MAN TOS VALIOS KAS ATSEIKETU....NEVALGAU AS TU BANDELIU DAUG, BET PER PUSE METU PRIAUGAU APIE ŠESIS KG. SEDIMAS DARBAS, BET NEGI REIKS ATSISAKYTI MAISTO VISAI. DZIUGU UZ VISAS TAS, KURIOM PAVYKO. drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Mankštos ir dietos --puiku thumbup.gif Bet dietom reikia turėti didelę valią 4u.gif Geriausiai kilogramus "suvalgo" stresas ir įtampa. unsure.gif Reikia tik pradėti kokį savo versliuką ir tuomet nuo rūpesčių ir kg tirpsta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 22 lapkričio 2007 - 18:33
nevisoms stresas suvalgo kg kitos is streso nuo saldytuvo neatsitraukia ax.gif blush2.gif
dziaugiuosi kurioms pavyksta atsikratyti nereikalingu kg thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2005 03 10, 16:41)

Taigi dabar sau vaikštau 60 sverdama ir kaifuoju nail.gif

Numečiau 18-19 kg

Nesimaivyk,bo tuoj apsiverksiu... verysad.gif
Atsakyti