Įkraunama...
Įkraunama...

Pasirodo, sulieknėti galima...

man padėjo atsisakymas bulvių, duona tik retai, na jau apie kitus mielinius produktus nekalbu, saldumynai tik gimtadienio proga ax.gif Na ir nuo 18 nevalgyti patartina, tas svoris velnias tikrai krito...
Atsakyti
sveikos...mano šios savaitės rezultatai jau šiek tiek apčiuopiami,kelnės truputį per liemenį laisvesnės,svarstyklės rodo -1 kg,bet vakar sugriešijau,vakare koldūnų suvalgiau lėkštę...ryte jau+0.5 kg...tai va....bent kol kas džiaugiuosi rezultatais...šiandien ryte tik košytė plikinama ir atsinešiau naminių salotų su tunu darban....vakare žadu daržovių troškinuką darytis(atskirai nuo namiškių verysad.gif )...bet ką darysi,norisi gražiai būti..linkiu sėkmės visoms ir meskime kartu,taip daug smagiau,kai žinai kad dar kažkas kartu kankinasi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nilko @ 2006 11 16, 12:05)
man padėjo atsisakymas bulvių, duona tik retai, na jau apie kitus mielinius produktus nekalbu, saldumynai tik gimtadienio proga  ax.gif  Na ir nuo 18 nevalgyti patartina, tas svoris velnias tikrai krito...

nius...as be duonos ir košyčių sunkiai verčiuosi verysad.gif ...labai jau mėgstu...gerai kad dar silkę ir varškę galima valgyt..kitaip neištverčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikutis12 @ 2005 03 11, 23:21)
as Remkai siaubingai pavydziu... nors man tik 12metu, o mano ugis ~164cm.  as sveriu apie 56kg. tikraj nesu aokuni,bet triu pilvuka!!! sad.gif jis mane labaj erzina... negaliu renktis kaip noriu,nes atrodysiu siaubingai!!! noriu kuo grejciau numesti bent 5kg. kad mano pilvas dingtu... k a patartumete??

nekvailiok-esi nuostabiu formu, tiesiog sportuok kad sutvirtetu raumenys ir iek, o mano svoris 70 o ugis 1,62-o svajone 59kg

atip kad buk grazi tokia kaip siendien ir tik i gyvenimo darbus itrauk ir kelias treniruotes- thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2006 11 16, 12:34)
nius...as be duonos ir košyčių sunkiai verčiuosi verysad.gif ...labai jau mėgstu...gerai kad dar silkę ir varškę galima valgyt..kitaip neištverčiau doh.gif

O as be pyragu ir sokolado negaliu. Kai atslinko sitas nelemtas ruduo - tai is vis... Jauciu ziema man grozio neatnes.
Kaip ismesti is galvos saldumynus? Galiu nevalgyt nei silkes, nei mesos, nei duonos, vien saldumynais galiu but gyva. Va dabar panasiai ir gyvenu jau kokios 3 savaites. Ziauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 11 20, 18:18)
O as be pyragu ir sokolado negaliu. Kai atslinko sitas nelemtas ruduo - tai is vis... Jauciu ziema man grozio neatnes.
Kaip ismesti is galvos saldumynus? Galiu nevalgyt nei silkes, nei mesos, nei duonos, vien saldumynais galiu but gyva. Va dabar panasiai ir gyvenu jau kokios 3 savaites. Ziauru  doh.gif

hm....nius aš šito išvengiu,galiu šokolado gabaliuką suvalgyt prie kavos,bet kokio pyrago ar torto gabalą sukirst retai kada kyla ,nors kartais būna,net nežinau kodėl.....kartais atrodo užsimanau net nemėgstamo dalyko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nilko @ 2006 11 16, 04:05)
man padėjo atsisakymas bulvių, duona tik retai, na jau apie kitus mielinius produktus nekalbu, saldumynai tik gimtadienio proga  ax.gif  Na ir nuo 18 nevalgyti patartina, tas svoris velnias tikrai krito...

Jauciu kad ir man tapati istorija svoris krenta jai po 18 val nevalgau BET as galiu iki 18 isvis nevalgyti bet po sesiu (kazkaip viskas skaniau) taip sunku susilaikyti doh.gif
Atsakyti
Sveikutės. Na kokios jūs visos šaunuolės. O man tai po vaikelio visai liūdna, jau nuo viršsvorio perėjau į I laipsnio nutukimą. Ir ko tik nedarau - kada saldumyną kokį valgiau jau neprisimenu, o dietų taivisokiausių išbandžiau - niekas nepadeda, svoris tik dar labiau limpa cry.gif cry.gif Dabar rytais intensyviai sporto klubą lankau, bet nieko, paguoda kad kilogramai nustojo augti. Va draugė bodyflex'ą parodė, tai galvoju gal pabandyti, blogiau nebus. Ką apie tai manot? Gal bandėt kuri?
Atsakyti
QUOTE(pyfacka @ 2006 11 21, 10:49)
Sveikutės. Na kokios jūs visos šaunuolės. O man tai po vaikelio visai liūdna, jau nuo viršsvorio perėjau į I laipsnio nutukimą. Ir ko tik nedarau - kada saldumyną kokį valgiau jau neprisimenu, o dietų taivisokiausių išbandžiau - niekas nepadeda, svoris tik dar labiau limpa  cry.gif  cry.gif Dabar rytais intensyviai sporto klubą lankau, bet nieko, paguoda kad kilogramai nustojo augti. Va draugė bodyflex'ą parodė, tai galvoju gal pabandyti, blogiau nebus. Ką apie tai manot? Gal bandėt kuri?

nu bodyflexas man nepatinka....truputį labiau patinka ,kai būna geras tempas sportuojant,aišku nepersitengiant....bandžiau jogą,irgi patiko,bet tik jei ne dažniau kaip kartą per savaitę,kitom dienom tai rinkausi aerobiką,fitnesą..žodžiu pakaitom,o va mano draugei tai tik joga labai patinka...čia matyt kaip kam,pagal temperamentą ko gero..kas liečia bodyflexą tai girdėjau daugumoje gerus atsiliepimus...hm.. g.gif gal ir verta pabandyt,juk nepatiks galėsi ieškot kitų alternatyvų 4u.gif
Atsakyti
4u.gif thumbup.gif shaunuole.... flirt.gif
Atsakyti
tyku... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 01 19, 21:15)
tyku... verysad.gif  verysad.gif

Kaip saunu, kad jum sekas, man niekas nesigauna.Krentu tik i duobe ir baigta.Man greit 40 o sveriu 137, ziauru verysad.gif Sveikata visai paslijo.Sekmes jums dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stop @ 2007 02 25, 21:05)
Kaip saunu, kad jum sekas, man niekas nesigauna.Krentu tik i duobe ir baigta.Man greit 40 o sveriu 137, ziauru verysad.gif Sveikata visai paslijo.Sekmes jums dideliausios 4u.gif

nemanyk,kad ir mums didelių pastangų nereikia schmoll.gif oh kaip sunku būna tą kąsnį nuo burnos pro šalį prasukt doh.gif
Atsakyti