o man ant ziemos svoris auga valandom...
QUOTE(emiliuks @ 2008 11 24, 23:26)
o man ant ziemos svoris auga valandom...
aš kažkaip nepastebėjau , kad mano svoris augtų žiemą , aš net turiu savo svorio skalę nuo sausio mėn. Svoris beveik toks pat 73 kg vidurkis , gal vasara buvau 1kg maziau , bet tai - ne rodiklis .Jei auga svoris tai auga visus metus

Aš tai bandau apriboti kiekius, ir atsisakiau duonos ir bulviu
Kolkas svoris nekrenta, bet ir nebeauga
, o tai per paskutinius tris mėnesius priaugau 6 kg.

QUOTE(Nemura @ 2008 11 25, 12:04)
Aš tai bandau apriboti kiekius, ir atsisakiau duonos ir bulviu
Kolkas svoris nekrenta, bet ir nebeauga
, o tai per paskutinius tris mėnesius priaugau 6 kg. 

Beabejo po kažkurio laiko nukris tie kg , nes negausi tų papildomų kcal. o be to sveikatai nepakenksi

mano draugė tik bulvėm gyva, a jau kūdumass.....atrodo tuoj perlūš
Man vasara svoris sumažėja kokiais 5 kg, o per žiemą vėl prisiauginu (kad nesušalčiau
).

QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 26, 08:42)
mano draugė tik bulvėm gyva, a jau kūdumass.....atrodo tuoj perlūš
Man vasara svoris sumažėja kokiais 5 kg, o per žiemą vėl prisiauginu (kad nesušalčiau
).

man irgi +5 ant ziemos...

mano kg auga ir mazeja nuo permainu mano gyvenime- pakeiti darba - padideja arba sumazeja -priklausomai nuo to koks darbas: jei itemtas - tai valgau kaip isprotejus, svarbiausia vakare
, nes diena nera kada
, o kartais ir taip neaisku nuo ko jis kyla
, kitam darbe greit numetu bent iki 3 kg ir stop . tiesiog didele problema , kuria ruosiuosi iveikti , nes labai del visko kompleksuoju - negana kad nuo striju visa raupsuota , tai nors
su virsvoriu zadu susitvarkyti

QUOTE(burunde @ 2008 12 02, 12:56)
mano kg auga ir mazeja nuo permainu mano gyvenime- pakeiti darba - padideja arba sumazeja -priklausomai nuo to koks darbas: jei itemtas - tai valgau kaip isprotejus, svarbiausia vakare
, nes diena nera kada
, o kartais ir taip neaisku nuo ko jis kyla
, kitam darbe greit numetu bent iki 3 kg ir stop . tiesiog didele problema , kuria ruosiuosi iveikti , nes labai del visko kompleksuoju - negana kad nuo striju visa raupsuota , tai nors
su virsvoriu zadu susitvarkyti

kaip kovoji?
QUOTE(vaiduuse @ 2008 12 02, 23:08)
kaip kovoji?
Mano istorija :
Paskutiniu laiku galvojau kad jau nebeimanoma numesti svorį , nes nesportuoju , alkio priepuolių nesuvaldau , neatsilaikau prieš skanėstus ... Tai va ... Mėnesį bandžiau visaip mažinti alkį (piliulėm , kurios nieko gero nedavė) , riboti maistą , bet nesisekė ... Nu vieną dieną labai supykau ant savęs , nes tiesiog negalėjau žiūrėti į save , be to esu labai labai komleksuota . Pradėjau laikytis delčios dietos (bent panašiai) nors dar delčios nebuvo

Taiva , remiuosi delcios dieta , bet improvizuodama . Nors ir po -200 g į dieną , vistiek džiaugiuosi

QUOTE(burunde @ 2008 12 03, 09:55)
Mano istorija :
Paskutiniu laiku galvojau kad jau nebeimanoma numesti svorį , nes nesportuoju , alkio priepuolių nesuvaldau , neatsilaikau prieš skanėstus ... Tai va ... Mėnesį bandžiau visaip mažinti alkį (piliulėm , kurios nieko gero nedavė) , riboti maistą , bet nesisekė ... Nu vieną dieną labai supykau ant savęs , nes tiesiog negalėjau žiūrėti į save , be to esu labai labai komleksuota . Pradėjau laikytis delčios dietos (bent panašiai) nors dar delčios nebuvo
Pirmas dvi dienas tiesiog verkiau , nes pilvas gurgė ir pykau ant visų , kurie gali valgyti normalų maistą ir gerai atrodyti . Vietoj piliulių pradėjau vartoti arbatą su pienu , kuri alkį numalšina(tik reikia nepadaugint ). Buvo dienų kad neiseidavo prisilaikyti , pvz. savaitgalį , tai pusryciu nevalgydavau , pietus sociai pavalgydavau , o vakarienei ka nors nedaug.
Taiva , remiuosi delcios dieta , bet improvizuodama . Nors ir po -200 g į dieną , vistiek džiaugiuosi
Tokia mano ir kova ...

sveikinu, kad tau valios nestinga, aš irgi baigiau maitint, tai žadu pradėt pasiribot maistą, kažkodėl dietos dar nenoriu laikytis, nes tada dar labiau noris valgyt

QUOTE(burunde @ 2008 12 03, 08:55)
Mano istorija :
Pirmas dvi dienas tiesiog verkiau , nes pilvas gurgė ir pykau ant visų , kurie gali valgyti normalų maistą ir gerai atrodyti . Vietoj piliulių pradėjau vartoti arbatą su pienu , kuri alkį numalšina(tik reikia nepadaugint ). Buvo dienų kad neiseidavo prisilaikyti , pvz. savaitgalį , tai pusryciu nevalgydavau , pietus sociai pavalgydavau , o vakarienei ka nors nedaug.
Tokia mano ir kova ...

as irgi kazka panasaus darydavau, bet jau tie nelaimingi vakarai...diena dar siaip taip gali prastumt, na vakaras - tai man baubas kazkoks

Paskaityk tinklapi http://mirimanova.ru/index.php/minus60 , labai gerų patarimų yra
ir apie dietą ir apie odą ...