QUOTE(burunde @ 2008 12 03, 08:55)
manau, tai visai neblogai, man dabar irgi panašiai, kažkaip apsileidau, per paskutinius pora mėnesių, vos ne 10 kg papildomai priaugau

tai vat , dabar 18 val paskutinė vakarienė, paskui nebent arbatos išgeriu, be cukraus, ir nebesidedu antros porcijos, dar skanumynų nebeperku, nebent vaisius, tiesiog, griežtos dietos - ne man, taigi, kol kas per diena apie 300-500 g nukrenta, tai labai kelia azartą, žinoma, paskui sustos tas staigus kritimas, bet nuotaika jau kita, ir manau, man pavyks

QUOTE(sare @ 2008 12 09, 17:42)
tai vat , dabar 18 val paskutinė vakarienė, paskui nebent arbatos išgeriu, be cukraus, ir nebesidedu antros porcijos, dar skanumynų nebeperku, nebent vaisius, tiesiog, griežtos dietos - ne man, taigi, kol kas per diena apie 300-500 g nukrenta, tai labai kelia azartą, žinoma, paskui sustos tas staigus kritimas, bet nuotaika jau kita, ir manau, man pavyks 

Per kiek laiko numetei tuos kg ? Neblogai po 0,3 -0,5 kg numesti

Tai svoris paskui visada sustoja antroj savaitej, nenusiminkite
Paskui vel krenta tie kilogramai

QUOTE(Domke @ 2008 12 09, 23:40)
Tai svoris paskui visada sustoja antroj savaitej, nenusiminkite
Paskui vel krenta tie kilogramai

taiva , visokie PMS , BBS ,SNN ....

šaunuolė

QUOTE(vaiduuse @ 2008 12 12, 09:56)
Pasnekesm dar po menesio , kai bus dar - 4 kg

QUOTE(burunde @ 2008 12 12, 10:14)
tada man bus žiaurus pavydo priepolis

QUOTE(vaiduuse @ 2008 12 12, 13:32)
Mergaitės reikia TIK pasistenkti ir LABAI norėti pasiekti savo

tai suprantu, kai matai pasiekimus, tada gera, bet dabar dar neturiu kuom matuot (svarstyklių), tai ir nebežinau, kiek sveriu. Nors pagal rūbus neturėčiau būt priaugus. O porcijas po truputį mažinu

QUOTE(vaiduuse @ 2008 12 12, 15:05)
tai suprantu, kai matai pasiekimus, tada gera, bet dabar dar neturiu kuom matuot (svarstyklių), tai ir nebežinau, kiek sveriu. Nors pagal rūbus neturėčiau būt priaugus. O porcijas po truputį mažinu 

Prašyk Kalėdų senelio, kad svarstykles atneštu