Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Gal zinote kokia skysta pudra tiktu jautriai- sausai odai?
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 12 28, 11:05)
Aš papirkau TBS šepetėlį kreminei pudrai ir vakar išbandžiau. Žinokit- thumbup.gif tiktai lygiai ir gražiai pasidengia. Čia jau reik Eslaudai dėkavot už patarimą  smile.gif

Persiprasau, kad ne i tema blush2.gif O kuris TBS sepetelis yra skirtas kreminei pudrai? Turiu tik pati storiausia, bet jis man rodos skaistalams skirtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 12 28, 13:32)
dziaugiausi savaja Chanel Vitalumiere fluidu, bet po keliu patepimu ant odos pamaciau, kad vis tik ji man per tamsi  cry.gif  cry.gif kaip gaila, o tokia fainute  wub.gif

dekit i isparduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 12 28, 21:00)
Persiprasau, kad ne i tema  blush2.gif O kuris TBS sepetelis yra skirtas kreminei pudrai? Turiu tik pati storiausia, bet jis man rodos skaistalams skirtas  ax.gif

Storiausias yra skirtas biriai/kompaktinei pudrai.
Skaistalams mažesnis
O kreminei toks plokščias. Atrodo taip: user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2007 12 28, 20:18)
Gal zinote kokia skysta pudra tiktu jautriai- sausai odai?

Siulyciau is Clinique kazka pabandyti, jie pudrytes turi suskirste pagal odos tipus mirksiukas.gif Jautriai odai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2007 12 28, 22:50)
dekit i isparduotuve smile.gif

jau jinai tenai doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Reikia jūsų pagalbos blush2.gif Gal galite parekomenduoti pudrą riebiai odai? 4u.gif Vajetau, atrodo šalta už lango, visos skundžiasi odos išsausėjimais ir t.t...O mano kaip riebaluojasi, taip riebaluojasi doh.gif Ar dar toks stebuklas neišrastas, kad aš niekaip sau neatrandu blink.gif Aišku prisipažinsiu per daug ir neieškau, nes laiko kaip nėra taip nėra.. g.gif Ir dar būtų gerai, kad ta pudra porų nekimštų, nes truputį ir problematiška oda, vienas vargas schmoll.gif
Taigi gal atsiras, panašią odą turinčių savininkių ir pagelbės man, kad naujaisiais metais įsigyčiau šį pirkinį, kurį vis atidėlioju ir atidėlioju nusipirkti blink.gif Būčiau lb dėkinga 4u.gif wub.gif
PS: Būtų nuostabu, kad pudra nekainuotų lb daug, nes esu studentė..Ir lb daug sau negaliu leisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teliuke @ 2007 12 29, 12:01)
Sveikos 4u.gif  Reikia jūsų pagalbos blush2.gif  Gal galite parekomenduoti pudrą riebiai odai? 4u.gif  Vajetau, atrodo šalta už lango, visos skundžiasi odos išsausėjimais ir t.t...O mano kaip riebaluojasi, taip riebaluojasi doh.gif  Ar dar toks stebuklas neišrastas, kad aš niekaip sau neatrandu blink.gif  Aišku prisipažinsiu per daug ir neieškau, nes laiko kaip nėra taip nėra.. g.gif  Ir dar būtų gerai, kad ta pudra porų nekimštų, nes truputį ir problematiška oda, vienas vargas schmoll.gif
Taigi gal atsiras, panašią odą turinčių savininkių ir pagelbės man, kad naujaisiais metais įsigyčiau šį pirkinį, kurį vis atidėlioju ir atidėlioju nusipirkti blink.gif  Būčiau lb dėkinga 4u.gif  wub.gif 
PS: Būtų nuostabu, kad pudra nekainuotų lb daug, nes esu studentė..Ir lb daug sau negaliu leisti blush2.gif

Oriflame T Balance, rašiau jau apie ją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 28, 11:34)
Tai va ir man neaisku kam tie makijazo pagrindai, juoba, jie buna su spalva, tai jau kaip ir krempudra...  mastau.gif

man atrodo man sake konsultante viena kad ira makiazo pagrindai skirti pres tepant biria pudra na ta prasme jie su spalva tokie bet uzbaigti visa makiaza reikia dar ka nors tepti
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 29, 13:24)
Oriflame T Balance, rašiau jau apie ją  mirksiukas.gif

Bet, kad nelabai pasitikiu aš tuo oriflame blush2.gif Kiek turėjau veido priemonių, tai šlamštas kaip ir avon...Gal ši krempudra išimtis, bet nžn...Bijau kažkaip pasitikėti ta platinama kosmetika. Be to, kad man krempudros reikėtų tik per kokias šventes ar ką, tj nieko gal ir būtų, nepakenktų..Bet kasdien tai bijočiau teptis blush2.gif Gal čia mano durnas įsitikinimas, bet nžn blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teliuke @ 2007 12 30, 16:30)
Bet, kad nelabai pasitikiu aš tuo oriflame blush2.gif  Kiek turėjau veido priemonių, tai šlamštas kaip ir avon...Gal ši krempudra išimtis, bet nžn...Bijau kažkaip pasitikėti ta platinama kosmetika. Be to, kad man krempudros reikėtų tik per kokias šventes ar ką, tj nieko gal ir būtų, nepakenktų..Bet kasdien tai bijočiau teptis blush2.gif  Gal čia mano durnas įsitikinimas, bet nžn blink.gif  doh.gif

Bijai vilko, neik į mišką biggrin.gif Galima užsisakyti mėginukų iš Oriflame, kaina vienas Lt už mėginuką, man užteko gerai savaitei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 23, 15:43)
Ir kaip tau sekasi ja naudoti?

Bandziau 2 kartus "Dior Airflash" bigsmile.gif Pakankamai lengvai uzsipurske, pasiskirste. Jauciasi, kad pudryte lengvute, bet ir pamaskuoja. Cia jos pliusas thumb_yello.gif
Atsakyti