Gal zinote kokia skysta pudra tiktu jautriai- sausai odai?
QUOTE(rutulux @ 2007 12 28, 11:05)
Aš papirkau TBS šepetėlį kreminei pudrai ir vakar išbandžiau. Žinokit-
tiktai lygiai ir gražiai pasidengia. Čia jau reik Eslaudai dėkavot už patarimą 

Persiprasau, kad ne i tema

QUOTE(Tiffany @ 2007 12 28, 13:32)
dziaugiausi savaja Chanel Vitalumiere fluidu, bet po keliu patepimu ant odos pamaciau, kad vis tik ji man per tamsi
kaip gaila, o tokia fainute 

dekit i isparduotuve

QUOTE(mikaela @ 2007 12 28, 20:18)
Gal zinote kokia skysta pudra tiktu jautriai- sausai odai?
Siulyciau is Clinique kazka pabandyti, jie pudrytes turi suskirste pagal odos tipus

Sveikos
Reikia jūsų pagalbos
Gal galite parekomenduoti pudrą riebiai odai?
Vajetau, atrodo šalta už lango, visos skundžiasi odos išsausėjimais ir t.t...O mano kaip riebaluojasi, taip riebaluojasi
Ar dar toks stebuklas neišrastas, kad aš niekaip sau neatrandu
Aišku prisipažinsiu per daug ir neieškau, nes laiko kaip nėra taip nėra..
Ir dar būtų gerai, kad ta pudra porų nekimštų, nes truputį ir problematiška oda, vienas vargas
Taigi gal atsiras, panašią odą turinčių savininkių ir pagelbės man, kad naujaisiais metais įsigyčiau šį pirkinį, kurį vis atidėlioju ir atidėlioju nusipirkti
Būčiau lb dėkinga
PS: Būtų nuostabu, kad pudra nekainuotų lb daug, nes esu studentė..Ir lb daug sau negaliu leisti

Taigi gal atsiras, panašią odą turinčių savininkių ir pagelbės man, kad naujaisiais metais įsigyčiau šį pirkinį, kurį vis atidėlioju ir atidėlioju nusipirkti

PS: Būtų nuostabu, kad pudra nekainuotų lb daug, nes esu studentė..Ir lb daug sau negaliu leisti

QUOTE(Teliuke @ 2007 12 29, 12:01)
Sveikos
Reikia jūsų pagalbos
Gal galite parekomenduoti pudrą riebiai odai?
Vajetau, atrodo šalta už lango, visos skundžiasi odos išsausėjimais ir t.t...O mano kaip riebaluojasi, taip riebaluojasi
Ar dar toks stebuklas neišrastas, kad aš niekaip sau neatrandu
Aišku prisipažinsiu per daug ir neieškau, nes laiko kaip nėra taip nėra..
Ir dar būtų gerai, kad ta pudra porų nekimštų, nes truputį ir problematiška oda, vienas vargas
Būčiau lb dėkinga

Oriflame T Balance, rašiau jau apie ją

QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 28, 11:34)
Tai va ir man neaisku kam tie makijazo pagrindai, juoba, jie buna su spalva, tai jau kaip ir krempudra... 

man atrodo man sake konsultante viena kad ira makiazo pagrindai skirti pres tepant biria pudra na ta prasme jie su spalva tokie bet uzbaigti visa makiaza reikia dar ka nors tepti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 29, 13:24)
Bet, kad nelabai pasitikiu aš tuo oriflame

QUOTE(Teliuke @ 2007 12 30, 16:30)
Bet, kad nelabai pasitikiu aš tuo oriflame
Kiek turėjau veido priemonių, tai šlamštas kaip ir avon...Gal ši krempudra išimtis, bet nžn...Bijau kažkaip pasitikėti ta platinama kosmetika. Be to, kad man krempudros reikėtų tik per kokias šventes ar ką, tj nieko gal ir būtų, nepakenktų..Bet kasdien tai bijočiau teptis
Gal čia mano durnas įsitikinimas, bet nžn

Bijai vilko, neik į mišką

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 23, 15:43)
Ir kaip tau sekasi ja naudoti?
Bandziau 2 kartus "Dior Airflash"