Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2007 11 21, 19:21)
Labai gerai būtų, kad kai kalbat apie krempudrą, įkeltumėt nuotrauką, geriau įsimena ir žinai ko ieškot parduotuvėj  4u.gif

as taip dazniausiai ir padarau:)
Atsakyti
merginos, gal galetumet parasyti, kurioj Kristianoj Vilniuj butu galima gauti meginuku, kur darugiskesnes pardavejos

bandziau Akropoly paprasyt, tai ziuri ir sako "bandykit cia", sakau noriu namie dienos sviesoj, sako "neturim meginuku", o aiskiai matyti kad meluoja...

buvau su vaiku ir uzsaldytu zandikauliu po dantistes, o tai buciau vedejos prasius - kas cia per neturim.. O jei tikri neturi ar neduoda, turi kazka kito pasiulyt ar pan.

kur galeciau paprasyt?
dekui labai
kai pirkinys 150Lt kainuoja, nesinori aklai imti..
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2007 11 21, 23:16)
merginos, gal galetumet parasyti, kurioj Kristianoj Vilniuj butu galima gauti meginuku, kur darugiskesnes pardavejos

bandziau Akropoly paprasyt, tai ziuri ir sako "bandykit cia", sakau noriu namie dienos sviesoj, sako "neturim meginuku", o aiskiai matyti kad meluoja...

buvau su vaiku ir uzsaldytu zandikauliu po dantistes, o tai buciau vedejos prasius - kas cia per neturim.. O jei tikri neturi ar neduoda, turi kazka kito pasiulyt ar pan.

kur galeciau paprasyt?
dekui labai

taigi yra testeriai, nusinesk indeli (merginos puikiai naudoja TBS meginuku indelius) ir paprasyk kad ideti.. koks joms skirtumas naudot parduotuvej ar nnamie. pvz kaip ishsirinkt ktempudra tai neisivaizduoju - gi ryte ir pasidzazai ir per diena veidas sudulka, pavargsta oda, arb krema?? tept ant krmepudros?? o jei neduotu ir tada, prasyciau pakviesti cyr. vadybininke ar vedeja ir parasyciau jos ar paklausciau kodel negalima gaut tokiu, na prabangiu prekiu meginuku
Atsakyti
Tai vat man irgi pikta kai mėginukų neduoda, kažkodėl pas mus Lietuvėlėj tokia nuostata yra, už dyką nieko neduoda. aš net sutikčiau sumokėt 20 lt, kad man pridėtų įvairių meginukų, kad tiksliai žinočiau kas man tinka, o kas ne.
dabar kai ateini ir paprasšai, tai toks jausmas, kad vos ne vogt atėjai, ubagų ubagė esi blink.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes 4u.gif

Nezinau ar kalbejot apie mineraline pudra. Kuo ji ypatinga, kuo kitokia. Vienintele man girdeta ir reklamose matyta - L'Oreal. Gal kas jau isbande ir galit pasidalint patirtim? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 11 22, 12:10)
Sveikos, mergytes 4u.gif

Nezinau ar kalbejot apie mineraline pudra. Kuo ji ypatinga, kuo kitokia. Vienintele man girdeta ir reklamose matyta - L'Oreal. Gal kas jau isbande ir galit pasidalint patirtim? Buciau labai dekinga 4u.gif

Tai kad ten biri pudra, o čia kalbama apie kremines huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2007 11 21, 23:16)

kur galeciau paprasyt?
dekui labai

Kiek is savo patirties kiek is draugiu atsiliepimu, draugiskiausiois konsultantes Kristianoj gedo pr. arciau lukiskiu aikstes mirksiukas.gif paskutinikart kai ten buvau, dave ir pudros pamegint ir jos pacios i savo indeli man kremo dar prikrove thumbup.gif
Atsakyti
paprasiau ir as vienakart meginuko pudros tai nieko negavau,pasake kad tik cia vietoje galima meginti..kazkaip net nejaukiai pasijutau.o pacios sau tai tik ir nesas namo,tai gal delto ir neduoda
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 22, 14:15)
Tai kad ten biri pudra, o čia kalbama apie kremines huh.gif

Supratau. Einu i birias pudras tada mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos ax.gif renkuosi kremine pudra, bet esu pasimetusi blush2.gif perskaiciau naujausius jusu komentarus ir 6 dubli ax.gif mano oda rieboka blush2.gif noreciau, kad pudryte siek tiek pamaskuotu ir kad kiek galima naturaliau atrodytu ax.gif ir kad maloniai jaustusi ant odos, oi, kiek reikalavimu biggrin.gif kiek susidariau nuomone is atsiliepimu, tai tikriausiai vertetu Chanel Mat Lumerie pabandyt blush2.gif gal dar ka nors galetumete parekomenduoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2007 11 23, 17:13)
sveikos merginos ax.gif renkuosi kremine pudra, bet esu pasimetusi blush2.gif perskaiciau naujausius jusu komentarus ir 6 dubli ax.gif mano oda rieboka blush2.gif noreciau, kad pudryte siek tiek pamaskuotu ir kad kiek galima naturaliau atrodytu ax.gif ir kad maloniai jaustusi ant odos, oi, kiek reikalavimu biggrin.gif  kiek susidariau nuomone is atsiliepimu, tai tikriausiai vertetu Chanel Mat Lumerie pabandyt blush2.gif gal dar ka nors galetumete parekomenduoti? blush2.gif

nebloga si chanelio pudryte pati ja naudoju mano oda misri tai man net kiek sakyciau per sausa tai jei tavo i riebuma tai tau turetu tikti smile.gif
Atsakyti
aš čia dabar ne apie pudrytes, bet iš pudryčių temos paklausiu bigsmile.gif

Valentinka, gal įsigijai kurį nors iš šitų daikčiukų? ax.gif

QUOTE(Valentinka @ 2007 11 06, 22:01)
aš tai dabar labai mėtausi tarp

šito

user posted image

ir šito

user posted image

pastarasis yra serumas T-zonai, kuris irgi neduoda riebaliukams išsiskirti, bet tuo pačiu kaip ir gydo, ko nedaro YSL  g.gif  tai neapsisprendžiu  ax.gif

Atsakyti