Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Veila @ 2007 11 27, 12:54)
neišmesim, būk rami  biggrin.gif  kiekvienos įpūdžiai yra labai labai laukiami  4u.gif  žinok aš domėjausi mineralinėm pudrom ir labai norėčiau pabandyt, bet mažytis niuansas- jas reikia užsisakinėt (visokiom essence ar lorealiais aš nepasitikiu  schmoll.gif )

Lorealiu aš irgi nepasitikiu, o Essence - tuo labiau. O tos kitos tai brangokos g.gif , o ir gaut nėra taip paprasta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 11 27, 11:12)
niu, o daugiau atsiliepimų  ax.gif  kaip išlieka, kaip dengiasi, kaip atrodo, su kuo galėtum palygint???

Esu anksciau rasiusi apie ja... Va radau:

"turiu abi sias krempudras, ir bourjois happy light, ir ta naujaja sleep efect, tai galiu palyginti. Happy light man tokia labiau ziemine krempudra, nes ji tirstesne ir tarsi riebesne, na tokia kiek sunkesne lyginant su "sleep efect", todel vasara man jos visiskai nesinori, sunaudosiu orams atsalus. Nezinau, kodel sakot, kad Happy light nemaskuoja, man ji tikrai atrodo maskuojanti ir visai neblogai. Na gal cia priklauso nuo to, kiek kas nori uzmaskuoti, bet kad ji butu itin "permatoma", tikrai nepasakyciau. "Sleep efect" lyginant yra lengvesne, skystesne, labai skaniai kvepianti ir ypatingai lengvai ir gerai pasiskirstanti ant veido. Atrodo tikrai naturaliai. Irgi visai neblogai maskuoja, nors jei maskuoti reikia labai daug ir stipriai, tada gal butu per "silpna". Bet irgi tikrai nera "permatoma" krempudra Jei nera dideliu odos problemu ir norisi tiesiog sulyginti spalva, tada ji is viso atrodo itin sauniai. Mano oda misri, tai su happy light veidas ima blizgeti greiciau ir stipriau. Nei viena is ju man nera kazkoks nerealus atradimas, bet siaip visai neblogi gaminiai.
Jei is situ dvieju reiktu rinktis viena, pirkciau "sleep efect" "

Nebloga ta "10 valandu miego" pudra, bet tikrai ne stebuklas, kaip sako visagale reklama. Dabar naudoju Artdeco "Rich treatment foundation" (rasiau kazkur apie ja temos pradzioj) ir ji man daug labiau patinka uz sita bourjois, graziau veidas atrodo ir blizgesi zymiai geriau sulaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 26, 17:23)
mergaites, rekomenduokit misriai odelei gerai maskuojancia kremine pudra  4u.gif

jei nori kad labai gerai maskuotu pirk mx krempudra su zvaigzde.Uzmaskuo skaip turi but.Si pudra naudojama tetriniams grimams.
Atsakyti
nu ka,nusipirkau pudra - tragedija! itariu,kad sena,bet negaliu grazint,nes ziople ismeciau ceki.

user posted image

zodziu,pati pudra bega kaip skystis! kaip vanduo laukan,toks pudros spalvos dazas! gi pudra turi but kaip koks kremas,negi as klystu? gal tiesiog ji tokia turi but? bet visiskai nemaskuoja, netolygiai pasiskirsta verysad.gif zodziu,manau prasoviau.. ;/

dabar galvoju,kokia cia pudryte pasiimt, kad nekimstu poru,ir tiktu sausai odai..
gal tiktu isadora pudra? ar ji nekemsa poru? patarkit ax.gif
gal jau kas bandet sita pudryte?

max factor miracle touch
nerandu paveikslelio,tai metu nuoroda smile.gif
http://www.maxfactor...cle/detail.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milky: 27 lapkričio 2007 - 13:08
QUOTE(milky @ 2007 11 27, 14:06)
zodziu,pati pudra bega kaip skystis! kaip vanduo laukan,toks pudros spalvos dazas! gi pudra turi but kaip koks kremas,negi as klystu? gal tiesiog ji tokia turi but? bet visiskai nemaskuoja, netolygiai pasiskirsta  verysad.gif  zodziu,manau prasoviau.. ;/

o gal ji kaip tik labai šviežia? sorry, jei nusišnekėjau blush2.gif , bet kai pirkau Dior Forever pudrytę, tai ji irgi vos ne kaip vandenukas bėgo, bei tik pirmas kokias penkias dienas. Dabar jau truputį sutirštėjo. tai aš pamaniau, kad skysta buvo dėl to, kad l. šviežia, bo pardavėja sakė "ką tik atvežta" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 11 27, 13:30)
o gal ji kaip tik labai šviežia? sorry, jei nusišnekėjau  blush2.gif , bet kai pirkau Dior Forever pudrytę, tai ji irgi vos ne kaip vandenukas bėgo, bei tik pirmas kokias penkias dienas. Dabar jau truputį sutirštėjo. tai aš pamaniau, kad skysta buvo dėl to, kad l. šviežia, bo pardavėja sakė "ką tik atvežta"  rolleyes.gif

Man tai kaip tik atrodytų, kad pudra gerokai pastovėjus, kad vanduo jau atsisluoksniavęs, bet per kelias dienas išbėgo, o toliau liko tiršta pudra, tik joje mažiau vandens g.gif

Atsakyti
prieblanda, na as lygiai taip pat kaip tu manau.. bet pirkau sarmoj,gedimino prospekte,kazkaip nesitiki, kad pasenusias pudras gali pardavinet. nu bet matyt taip yra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 27, 14:32)
Man tai kaip tik atrodytų, kad pudra gerokai pastovėjus, kad vanduo jau atsisluoksniavęs, bet per kelias dienas išbėgo, o toliau liko tiršta pudra, tik joje mažiau vandens  g.gif

na taip, irgi variantas, kad nuo senumo susisluoksniavo
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 11 27, 14:39)
na taip, irgi variantas, kad nuo senumo susisluoksniavo

nebandziau sitos nieko negaliu pasakyt apie ja
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2007 11 27, 13:35)
prieblanda, na as lygiai taip pat kaip tu manau.. bet pirkau sarmoj,gedimino prospekte,kazkaip nesitiki, kad pasenusias pudras gali pardavinet. nu bet matyt taip yra sad.gif

cia biski ne i tema, bet neseniai toj pacioj Gedimino Sarmoj pirkau Max Factor tusa masterpiece max, tai po poros pasidazymu pasidare pilnas gumulelu ir baisiai tirstas. Prasukinetas ir prabandytas matyt nebuvo, nes pirma karta atidarius dar matesi ruzava sepetelio spalva ir tik paskui apsivele tusu. Ko gero su nuolaida dalina pasenusius tusus g.gif
Atsakyti
Ir as pudros ieskausi...

QUOTE(Mylia @ 2007 11 27, 13:58)
"Sleep efect" lyginant yra lengvesne, skystesne, labai skaniai kvepianti ir ypatingai lengvai ir gerai pasiskirstanti ant veido. Atrodo tikrai naturaliai. Irgi visai neblogai maskuoja, nors jei maskuoti reikia labai daug ir stipriai, tada gal butu per "silpna". Bet irgi tikrai nera "permatoma" krempudra  Jei nera dideliu odos problemu ir norisi tiesiog sulyginti spalva, tada ji is viso atrodo itin sauniai. Mano oda misri, tai su happy light veidas ima blizgeti greiciau ir stipriau. Nei viena is ju man nera kazkoks nerealus atradimas, bet siaip visai neblogi gaminiai.
Jei is situ dvieju reiktu rinktis viena, pirkciau "sleep efect" "

na, man ta 10 hour sleep efect tai nemaskavo, ir labai greitai dienos begyje dingdavo nuo veido (mano oda misri). Kai tik uzsitepi- pasaka, gaivumas, tikrai atrodai pailsejusi, o paskui ant kaktos blizgesys islenda, skruostai isvis neatrodo kada nors krempudra kad buve dengti schmoll.gif

Na, nelabai man ji.

Dabar turiu Lumene double stay misriai odai- na, geriau kazkiek uz ana, bet vistiek ne "ta svajoniu pudra". Man patikusias is apyvartos iseme sad.gif

Bliamba, net pikta- normaliu pudru nebegamina, prikepa visokiu "mousse", "spray" ir pan, ir paskui per ispardavima tik ir teparduoda tokias nesamones mad.gif
Atsakyti
Naudoju dabar clinique kremine pudra. Man ji labai patinka vien del to, kad yra skysta ir lengvai tepasi. Bet noreciau pabandyt ka nors panasaus, tik pigesnio... blush2.gif Pavyzdziui Loreal, ar Lumene... Gal atsiras naudojanciu ir galinciu patarti?
Atsakyti