Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinė sėja

QUOTE(saintlina @ 2010 01 28, 10:02)
as paprastai gvazdikelius tiesiai i lauka seju  ax.gif  Zinoma, namie pasetus jau zymiai didesnius i lauka galima sodinti. Ale kad palanges ir taip perkrautos buna  doh.gif

drinks_cheers.gif Pas mane lygiai tas pats doh.gif
Atsakyti
cia turbut kalbat apie tuos vadinamus serencius (mes juos gvaizdikeliais vadinam)jei apie situos tai as visada seju pavasari i siltnami, panasiai balandzio men, apie viduri ar pabaiga, priklauso kokie orai lauke tongue.gif o paskui isdaigstau kai paugeja
Atsakyti
As siais metais nusprendziau labai daug vienmeciu geliu neset. Uzteks man gvazdikeliu, lobeliju ir dar labai noreciau dekoratyviniu saulegrazu pasisodint.

Cia truputi ne i tema. Rozes auginat? Si ziema manau pribaide bent jau mano.
Atsakyti
Rozes tai ir as jau apverkiu is anksto... kazi, kazi... kai tokie salciai...

O as atvirksciai, prisipirkau nenormalu kieki vienmeciu geliu seklu... apkrausiu visas palanges... smile.gif Pernai man kazkaip labai nenusiseke isdaiginti... is pardaziu perliejau, paskui nedaliejau.. tai labai jau ne koks geliu derlius pas mane buvo... Siemet gal is tos gausos kazka nusaugosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lali: 28 sausio 2010 - 11:01
as tai seju kuo daugiau, o sodindama darau misraine, kad nuzydejus vienoms nebutu tuscias plotelis ir nesimatytu tustuma blush-anim-cl.gif2:as roziu nesu net uzklojus, labai jau nepergyvenu g.gif praeita ziema puikiai isgyveno, gal todel, kad jinai siltnamyje, o lauke tai ji neispudinga, nebus gaila jei ir numirs blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 28 sausio 2010 - 11:01
O kaip jus sejate petunijas? As visiskai nemoku su tomis itin smulkiomis seklomis elgtis... man kazkaip pasiberia labai daug i ta maza daiginimo puoduka, paskui isdygsta toks krumas... paskui praretink, kad gudras...
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 01 28, 10:59)
as tai seju kuo daugiau, o sodindama darau misraine, kad nuzydejus vienoms nebutu tuscias plotelis ir nesimatytu tustuma blush-anim-cl.gif2:as roziu nesu net uzklojus, labai jau nepergyvenu g.gif praeita ziema puikiai isgyveno, gal todel, kad jinai siltnamyje, o lauke tai ji neispudinga, nebus gaila jei ir numirs blush2.gif

o jej, kaip man gaila manuju unsure.gif .. viena tai stiebine, mano kiemo puosmena, nerealiai grazi....
Atsakyti
Petunijas gal kokį kovą sėkite - per anksti dar...Greit dygsta ir auga - peraugs kitaip.

Aš pasisėjau pelargonijų jau..Ilgai jos dygsta, bet pats tas jei norim, kad balandžio gale imtų žydėt..Po šalnų ir išnešu balkonan..

Pernai sėjau vasario gale, tai žydėjo apie birželio galą tik..
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2010 01 28, 11:59)

O as atvirksciai, prisipirkau nenormalu kieki vienmeciu geliu seklu... apkrausiu visas palanges... smile.gif Pernai man kazkaip labai nenusiseke isdaiginti... is pardaziu perliejau, paskui nedaliejau.. tai labai jau ne koks geliu derlius pas mane buvo... Siemet gal is tos gausos kazka nusaugosiu smile.gif

Man irgi praeitais metais taip buvo. Prisipirkau, prisejau su viltim, kad niekas neisdyks ir rezultatas 100 proc. daigumas. biggrin.gif O ismest juk gaila.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 28, 11:06)
Petunijas gal kokį kovą sėkite - per anksti dar...Greit dygsta ir auga - peraugs kitaip.

Aš pasisėjau pelargonijų jau..Ilgai jos dygsta, bet pats tas jei norim, kad balandžio gale imtų žydėt..Po šalnų ir išnešu balkonan..

tai as dar neseju petuniju, bet seklu jau prisipirkau ir laukiu.... smile.gif ale tik bijau, kad bus kaip pernai, gudus, nepraraunamas miskas smile.gif

as negalvojau, kad pelargonijos seklomis dauginamos.... o kur ju galima isigyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lali: 28 sausio 2010 - 11:18
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 01 28, 11:59)

O man gaila bus, pas mane stiebine.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 28, 11:06)

šiltnamiuose jau prieš naujus metus pasėtos vienmetės, šiuo metu skabo, t.y. formuoja krūmelius, ir 'viršūnėles' šaknydina, joms taip pat skabo 'viršūnėles' ir taip pasaka be galo biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki... aš pradedančioji sodininkė,darzininkė išjusu pokalbiu supratau kad galima jau sėti palergonijas. o agurkus kada reikia seti ir gaiginti...paprikas? 4u.gif
Atsakyti