pasejau balkoninius pomidorus, nelabai dygsta, pas mane per vesu jiems, taip pat papriku, baklazanu, priskabius galuniu prikaisiojau i zeme verbenu bei bakopu, gal atsigaus, viska sejau i siltnamine zeme, nes kitokios neprisiruosiau is rudens

QUOTE(blakstiena5 @ 2010 01 25, 22:44)
pasejau balkoninius pomidorus, nelabai dygsta, pas mane per vesu jiems, taip pat papriku, baklazanu, priskabius galuniu prikaisiojau i zeme verbenu bei bakopu, gal atsigaus, viska sejau i siltnamine zeme, nes kitokios neprisiruosiau is rudens 

Jetau, moterys, pomidorams dar tikrai per anksti...

Taigi balkoninius pomidorus galima vazonėliuose augint. Mano draugė daržo jokio neturi, tai vaikams vietoj gėlių pomidorus ant palangių augina

QUOTE(*Inga:) @ 2010 01 26, 11:45)
Taigi balkoninius pomidorus galima vazonėliuose augint. Mano draugė daržo jokio neturi, tai vaikams vietoj gėlių pomidorus ant palangių augina 

Tai ir aš tik balkoninius auginu, bet tai reik mastyt kur tuos vazonus statyti per šalčius

Jei anksčiau pasėsit pomidorus, tai dar nereiškia, kad ir derlių nuimsit anksčiau

Sveikutes, norejau paklausti, gal kas is jusu sodinate prieskonines zolytes ir kokias? Labai norreciau pasisodinti lovelyje.

o koki men jus sejate gelyciu seklas?Pvz gvazdikeliu?
QUOTE(Zivivi @ 2010 01 26, 10:01)
Jetau, moterys, pomidorams dar tikrai per anksti...
Kur jus juos statysit jei dar vasario menesi salciai didziausi bus? Prie radiatoriaus?... Turekit kantrybes 

geriau vienakart pabandyt padaryt nei 100 kart isgirst

Blakstiena5
O aš tai prisipirkau sėklų... Šį kartą eksperimentuosiu su šiltnamio pomidorais
Na ir visokiom žolėm aišku
Auksuti, aš tai čiobrelius ir petražoles auginu, kitų prieskonių aš nelabai ir naudoju. Beja, krapai namų salygom neauga, tai galit net nevargt sodint

Auksuti, aš tai čiobrelius ir petražoles auginu, kitų prieskonių aš nelabai ir naudoju. Beja, krapai namų salygom neauga, tai galit net nevargt sodint

QUOTE(Zivivi @ 2010 01 28, 08:50)
Blakstiena5
Na ir visokiom žolėm aišku

o tai kazi kodel neauga?

QUOTE(pipiriux @ 2010 01 27, 21:18)
o koki men jus sejate gelyciu seklas?Pvz gvazdikeliu?
as paprastai gvazdikelius tiesiai i lauka seju

QUOTE(Auksutis @ 2010 01 28, 09:58)
Nežinau ko jiems trūksta, bet niekam neauga, ne viena mergina bandė užsiauginti. Išdygsta normaliai, bet po to kelis lapus išleidžia ir kaip siūlai ištysta, nulinksta nu ir galop džiūt pradeda

as salotu esu pasejus tai isdygo keli pastipkojiai
nzn ar jie tokie ir bus ar rodys daugiau noro augt