Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinė sėja

pasejau balkoninius pomidorus, nelabai dygsta, pas mane per vesu jiems, taip pat papriku, baklazanu, priskabius galuniu prikaisiojau i zeme verbenu bei bakopu, gal atsigaus, viska sejau i siltnamine zeme, nes kitokios neprisiruosiau is rudens blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 25 sausio 2010 - 21:50
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 01 25, 22:44)
pasejau balkoninius pomidorus, nelabai dygsta, pas mane per vesu jiems, taip pat papriku, baklazanu, priskabius galuniu prikaisiojau i zeme verbenu bei bakopu, gal atsigaus, viska sejau i siltnamine zeme, nes kitokios neprisiruosiau is rudens blush2.gif

Jetau, moterys, pomidorams dar tikrai per anksti... doh.gif Kur jus juos statysit jei dar vasario menesi salciai didziausi bus? Prie radiatoriaus?... Turekit kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Taigi balkoninius pomidorus galima vazonėliuose augint. Mano draugė daržo jokio neturi, tai vaikams vietoj gėlių pomidorus ant palangių augina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 01 26, 11:45)
Taigi balkoninius pomidorus galima vazonėliuose augint. Mano draugė daržo jokio neturi, tai vaikams vietoj gėlių pomidorus ant palangių augina lotuliukas.gif

Tai ir aš tik balkoninius auginu, bet tai reik mastyt kur tuos vazonus statyti per šalčius doh.gif Išdygt tai išdygs, bet stypt pradės nuo namų radiatorių šilumos, ir dienos dar tamsios, ne pakankamai saulėtos. O beja, kai išdygs tai dar per anksti net dienos metu į balkoną išnešt grūdintis daigams... doh.gif Palaukit nors iki vasario vidurio, moterytės 4u.gif Turėsit tų pomidorų thumbup.gif
Jei anksčiau pasėsit pomidorus, tai dar nereiškia, kad ir derlių nuimsit anksčiau wink.gif Turiu patirties su balkoninias, tai žinau ką sakau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti, gal kas is jusu sodinate prieskonines zolytes ir kokias? Labai norreciau pasisodinti lovelyje. blush2.gif
Atsakyti
o koki men jus sejate gelyciu seklas?Pvz gvazdikeliu?
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 01 26, 10:01)
Jetau, moterys, pomidorams dar tikrai per anksti...  doh.gif  Kur jus juos statysit jei dar vasario menesi salciai didziausi bus? Prie radiatoriaus?... Turekit kantrybes  4u.gif

geriau vienakart pabandyt padaryt nei 100 kart isgirst biggrin.gif
Atsakyti
Blakstiena5 4u.gif thumbup.gif

O aš tai prisipirkau sėklų... Šį kartą eksperimentuosiu su šiltnamio pomidorais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na ir visokiom žolėm aišku mirksiukas.gif

Auksuti, aš tai čiobrelius ir petražoles auginu, kitų prieskonių aš nelabai ir naudoju. Beja, krapai namų salygom neauga, tai galit net nevargt sodint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 01 28, 08:50)
Blakstiena5  4u.gif  thumbup.gif 

O aš tai prisipirkau sėklų... Šį kartą eksperimentuosiu su šiltnamio pomidorais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na ir visokiom žolėm aišku  mirksiukas.gif

Auksuti, aš tai čiobrelius ir petražoles auginu, kitų prieskonių aš nelabai ir naudoju. Beja, krapai namų salygom neauga, tai galit net nevargt sodint 4u.gif

o tai kazi kodel neauga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pipiriux @ 2010 01 27, 21:18)
o koki men jus sejate gelyciu seklas?Pvz gvazdikeliu?

as paprastai gvazdikelius tiesiai i lauka seju ax.gif Zinoma, namie pasetus jau zymiai didesnius i lauka galima sodinti. Ale kad palanges ir taip perkrautos buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 01 28, 09:58)
o tai kazi kodel neauga? g.gif

Nežinau ko jiems trūksta, bet niekam neauga, ne viena mergina bandė užsiauginti. Išdygsta normaliai, bet po to kelis lapus išleidžia ir kaip siūlai ištysta, nulinksta nu ir galop džiūt pradeda g.gif Gal juos reik po vieną sėklą kažkaip sėti, kad nebūtų per tankiai g.gif Žodžiu terlionė su krapais smile.gif
Atsakyti
as salotu esu pasejus tai isdygo keli pastipkojiai biggrin.gif nzn ar jie tokie ir bus ar rodys daugiau noro augt ax.gif
Atsakyti