Sito tai nezinojau ,
Pirmi metai mano sodininkystes , o seklu prisipirkau kaip patyrusi
Man labai svarbus jusu patarimai.
As dar ir brokoliu noriu pasisodinti
Brokolius, žiedinius, briuselio ir kitus kopūstus sėjam į stiklinį šiltnamį. Jie užauga iki reikia sodinti pomidorų daigus. Tada anuos išraunam ir sodinam pomidorus. Šiltnamyje sėjam daug salotų, ridikų, įv gėlių sėklas.
Plėvelinis ilgiau šyla, tad sėti į jį galima, bet vėliau, nei į stiklinį (2-3savaitėm). Dažniausiai neužauga tiek, kad būtų galima iš jo raut tada, kai reikia pomidorus sodint. Esam ir į plėvelinį sėję ..ir gavęsi, nei vienus išraut gali, nei kitus sodint. Kitąmet esam sėję paliekant pomidoram vietas - tada jau buvo kitas reikalas..Tarp pomidorų žaliavo visa kita žaluma iki suaugo iki galimybės išsodinti. Per daugelį metų visokių eksperimentų buvę.
Kitąmet esam sėję paliekant pomidoram vietas - tada jau buvo kitas reikalas..Tarp pomidorų žaliavo visa kita žaluma iki suaugo iki galimybės išsodinti.
Per daugelį metų visokių eksperimentų buvę.
Labas, ar klausiate iš prieskoniukų, ar iš gėlių? Aš prieskonių ar daržovių šiais metais vazonėliuose nesėsiu, viską lauke pavasarį Tik kai ką iš gėliukų jau susėjau (truputį petunijų, lobelijų, begonijų) o ką jūs jau pasėjote, smagu išgirsti būtų
Aš šiandiena pasėjau gvazdikėlius (serenčius), ir ledinukus. Anksti sodinu, nes labai gerai ankstų pavasarį į kapus pasodinti. Gvazdikėlių sėklų pati prisirenku, o ledinukų nusipirkau. Daržoves sėsiu vasario pabaigoje, kovo pradžioje.
Aš šiandiena pasėjau gvazdikėlius (serenčius), ir ledinukus. Anksti sodinu, nes labai gerai ankstų pavasarį į kapus pasodinti. Gvazdikėlių sėklų pati prisirenku, o ledinukų nusipirkau. Daržoves sėsiu vasario pabaigoje, kovo pradžioje.
Prieš savaitę pasėjau bazilikų, jau sudygę. Bus auginami vazonėlyje pavasarį, kasmet taip darau. Vėliau pasėsiu šiltnamyje. Ačiū, kad priminėt apie serenčius, reikės pasėti nedidelį kiekį.