Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinė sėja

Mano šilagėlių sėklos pirktinės, kadangi vietos namuose turiu tai galvoju pabandysiu paeksperimentuoti. o gal geriau lauke sėti stratifikuotas kai atšils ar namuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 01 16, 13:42)
Mano šilagėlių sėklos pirktinės, kadangi vietos namuose turiu tai galvoju pabandysiu paeksperimentuoti. o gal geriau lauke sėti stratifikuotas kai atšils ar namuose? g.gif

Pernai pavasarį sėjau pirktas iš Erfurto sėklos.Sėjau lauke bandžio mėn. Šalčio negavo, bet šalnų tai buvo. Puikiai sudygo.
Atsakyti
Ačiū už patarimus. 4u.gif Reiks bandyt turbūt ir man lauke sėti
Atsakyti
Pirktines šilagėlių sėklas sėjau kambaryje į dėžutes, tai tikrai jokio šalčio negavo. Bet sudygo. Daigelius paskui išsodinau į gėlyną, bet jau nebepamenu, ar žydėjo tais pačiais metais.
Atsakyti
Labas. Ar kas nors jau bandot sėti lobelijas, nes rašo, kad šiandien tinkama diena joms sėti, nes pagal astrologinį kalendorių šiandien žiedų diena. Galvoju ar nebus per anksti jei šiandien kelias sėklytes pasėsiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2013 01 16, 21:18)
... bet jau nebepamenu, ar žydėjo tais pačiais metais.

Mano tai nežydėjo pirmais metais. Tai buvo praėjusią vasarą. Šį pavasarį tikiuosi žiedų.
Atsakyti
Lobelijas tikrai metas sėti. Jei turima truputį daugiau šviesos ar ji sukuriama dirbtinai, sėjama nuo gruodžio vidurio. Šiuo metu met geriau sėti, negu po mėn, nes kažkaip šiuo metu daugiau dienų kai saulė šviečia. Vėliau būna toks metas, kai dienos daugiau apsiniaukę..o daigams reikia šviesos, todėl jie per tą laiką turi galimybę sustiprėti.
Atsakyti
Regila ačiū labai už patarimą, eisiu tada jau pasisėti, nes turiu šviesią patalpą, kur laikau savo augalėlius.
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 01 22, 17:21)
Regila ačiū labai už patarimą, eisiu tada jau pasisėti, nes turiu šviesią patalpą, kur laikau savo augalėlius.

Kaip gerai, jei turite šviesią ir šiltą patalpą thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosiu prie jusu smile.gif , visad sodinau balkone, bet siais metais jau sode auginsiu wub.gif , Prisipirkau ivairiu seklu darzoviu, geliu. Laukiu starto biggrin.gif
Atsakyti
Būkit žmonės, pasakykite, kada sėti saldžiąsias paprikas. Visi sako, kad anksti, bet kada...? verysad.gif
Atsakyti
Pomidorus sėti dar tikrai per anksti, o paprikas, jei turite geras augimo sąlygas, už savaitėlės jau galite rolleyes.gif
Atsakyti