Įkraunama...
Įkraunama...

Namų valytoja - ar ateina ta mada į Lietuvą?

QUOTE(gramaz @ 2008 05 25, 17:51)
Sakot namų tvarkytoja ateina vieną kartą per savaitę. tai nejau pačios negalite tą vieną dieną paaukoti kad apsitvarkyti savo pačių namus? smile.gif aš asmeniškai tikrai nejaukiai jausčiausi kad po mano namus vaikšto svetimas žmogus ir visas pakampes valo... ir gal po mano asmeninius daiktus kuičiasi... brrr  wacko.gif
Na gal kitaip kalbėčiau aišku jei gyvenčiau kokioj mažų mažiausiai 400 kvadratų pily  new_russian.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Msno tevai turi,nes namas keturių šimtų kv/m,o jie jau nebe pirmos jaunystes.
Atsakyti
QUOTE(gramaz @ 2008 05 25, 15:51)
Sakot namų tvarkytoja ateina vieną kartą per savaitę. tai nejau pačios negalite tą vieną dieną paaukoti kad apsitvarkyti savo pačių namus? smile.gif aš asmeniškai tikrai nejaukiai jausčiausi kad po mano namus vaikšto svetimas žmogus ir visas pakampes valo... ir gal po mano asmeninius daiktus kuičiasi... brrr  wacko.gif
Na gal kitaip kalbėčiau aišku jei gyvenčiau kokioj mažų mažiausiai 400 kvadratų pily  new_russian.gif

Kiekvienam savo mirksiukas.gif O kodel reikia aukoti ta diena, kuomet yra galimybe geriau ta laika skirti savo seimai. Kazkada pati tvarkiau kitiems zmonems bustus, o dabar pati turiu kas tai daro man. Ir nebereikia aiskintis su sugyventiniu kieno eile ka plauti mirksiukas.gif Pasilikom tik, kad kiekvienas susitvarkom savo hobiu kambarius, nes juose ir velnias galva pamestu lotuliukas.gif
Nuosirdziai galeciau rekomenduoti isbandyti. Tik kiekviena seima turi jiems priimtinas taisykles: vienos seimos valymo metu buna seimose ir taip apsisaugoja nuo landziojimo po spintas, kiti laiko uzrakintus miegamuosius, nes tai jiems labai privati erdve ir pan.
Atsakyti
Neturiu, bet labai noreciau, kad tam tikrus valymo darbus atliktu, bet kadangi plotas ne toks didelis , tai kol kas tenka viska daryti paciai, tik man paprasciausiai gaila laiko tam, tai ko nepasvajojus... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš nenoriu jokių pašalinių žmonių, man nepatiktų kai kas nors landžiotų po mano asmeninę erdvę rolleyes.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau, bet kai pagalvoji, kad jei nieko nėra namuose, tai tu palieki tvarkytojai ir būsto raktus, ir t.t., plius tikrai viską šniukšinėja ir t.t. na kam neįdomu, juk visokių įdomių daiktų namuose galima rasti biggrin.gif mano pažįstamos seniai auklėm dirbdamos šeimininkės kailinius išsimatuodavo ir pan. aišku, ji nieko nesužinojo, bet vistiek, nemalonu labai būtų, nes turbūt nėra tokio žmogaus, kuris į viską visiškai abejingai žiūrėtų ir jam niekas neįdomu būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisy: 09 gegužės 2009 - 16:38
QUOTE(deisy @ 2009 05 09, 17:35)
Aš labai norėčiau, bet kai pagalvoji, kad jei nieko nėra namuose, tai tu palieki tvarkytojai ir būsto raktus, ir t.t., plius tikrai viską šniukšinėja ir t.t. na kam neįdomu, juk visokių įdomių daiktų namuose galima rasti biggrin.gif mano pažįstamos seniai auklėm dirbdamos šeimininkės kailinius išsimatuodavo ir pan. aišku, ji nieko nesužinojo, bet vistiek, nemalonu labai būtų, nes turbūt nėra tokio žmogaus, kuris į viską visiškai abejingai žiūrėtų ir jam niekas neįdomu būtų.

Tai iš gatvės neimk nieko.. Rekomendacijos geriausia apsauga. Žmonės, kurie saugo savo darbą niekada nerizikuos savo geru vardu vien dėl vieno/kito niekniekio.

Aš labai norėčiau turėti sau pagalbininkę.. nors esu ir jauna, bet gaila to laiko kuri palieki sveisdamas vonia/langus ir t.t.

jei tik pinigine leistu - skudureli issitraukciai tuo atveju, kai paciai noras butu, o ne pareiga
Papildyta:
QUOTE(misiki @ 2008 02 05, 14:14)
Kuo giliau i miska, tuo daugiau medziu.Nezinau, kazkaip keistai atrodytu, jei reiktu samdytis tarnaite, o dar keisciau, kad samdosi net tos, kurios butuose gyvena 1, ar 2-ju kambariu.Kokio sunkumo darba reiktu dirbti, kad nebepajegti apsitvarkyti sau po nosimi?Taigi kyli ryte pusvalandiu anksciau ir vietoj mankstos, pasiveri langus, pasluoste i rankas ir prasivalai dulkes.Ko tik tie vaikuciai nuo pat mazens mokomi?Kad jiems batukai butu kitu valomi, o ne paciu.?Vnz.ispindejimas ir ne kitaip. cool.gif

Teisingai sakai.. reikia dar ir skalbinius rankomis plaut.. negi negali? negi mokinsi vaikus skalbimo mašina naudotis.. dykaduoniai neduok Die uzaugs..
ir jokiu budu tegu nesinaudoja taxi, autobusu paslaugoms.. juk kojas turi.. tegu treniruojas..
o kavines per du kvartalus apeit reiktu.. maza ka .. ipras, kad kiti jam gamina

Absurdas. negi naudodamasis paslaugomis kitu pats tapsi kiaule ir metysi siuksles ant zemes.. jei tik gali leisti sau sutaupyti pora valandu ir skirti jas kazkam kitam, tai tik megaukis tuo..
o vaikai ne tokie buki.. ir nereikia ju tokias laikyti
Atsakyti
QUOTE(Justic @ 2011 07 18, 22:10)
o vaikai ne tokie buki.. ir nereikia ju tokias laikyti

Vaikai ne buki, oi, kokie sumanūs jie. Vos tik pajunta, kad jų darbus kažkas kitas gali atlikti - niekad patys to nebedarys. Inkš, zirs, pyks, protestuos, streikuos, darys nekalbadienius - viską, kad tik nereikėtų daryti to, ko nemėgsta.
Atsakyti
Tikrai ne. Kiekvienas žmogus turi mėgstamą ir nemėgstamą veiklą. Ir tai nepriklauso nuo to, ar šeimoje buvo už jį daroma. Du vaikai. Vienas tvarkingas, tiesiog gražu pažiūrėti, kitas ne. Du vieno lizdo paukščiai. Yra namų tvarkytoja ir patys tėvai tvarkosi.

Dar nustebino tos moterys, kurios samdo namų tvarkytojas dulkėms šluostyti ir grindims plauti, o pačios tuo tarpu lygina ir kuopia kitą dalį. Dar prajuokino kaip per valandą namus sutvarko. Hmmmm. Lygina, dulkės, grindys, virtuvė, wc ir vonios su dušais, kiek dar kriauklių, veidrodžiai ir t.t. Įdomu, ką jos vadina tvarkymu.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 07 19, 07:06)
Dar nustebino tos moterys, kurios samdo namų tvarkytojas dulkėms šluostyti ir grindims plauti, o pačios tuo tarpu lygina ir kuopia kitą dalį.

Gal tai šeimininkei yra smagu lyginti, tai ir samdo pagalbą tik nemaloniems darbams atlikti bigsmile.gif
Atsakyti
Variantas biggrin.gif Nes aš tiesiog nekenčiu, tie kalnai skalbinių... O ne. Bet tas ir keista, koks tikslas samdyti žmogų tik kelioms smulkmenoms.
Atsakyti
nusiperki skalbiniu dziovykle ir praktiskai lyginimas atkrenta biggrin.gif
Atsakyti