QUOTE(deisy @ 2009 05 09, 17:35)
Aš labai norėčiau, bet kai pagalvoji, kad jei nieko nėra namuose, tai tu palieki tvarkytojai ir būsto raktus, ir t.t., plius tikrai viską šniukšinėja ir t.t. na kam neįdomu, juk visokių įdomių daiktų namuose galima rasti

mano pažįstamos seniai auklėm dirbdamos šeimininkės kailinius išsimatuodavo ir pan. aišku, ji nieko nesužinojo, bet vistiek, nemalonu labai būtų, nes turbūt nėra tokio žmogaus, kuris į viską visiškai abejingai žiūrėtų ir jam niekas neįdomu būtų.
Tai iš gatvės neimk nieko.. Rekomendacijos geriausia apsauga. Žmonės, kurie saugo savo darbą niekada nerizikuos savo geru vardu vien dėl vieno/kito niekniekio.
Aš labai norėčiau turėti sau pagalbininkę.. nors esu ir jauna, bet gaila to laiko kuri palieki sveisdamas vonia/langus ir t.t.
jei tik pinigine leistu - skudureli issitraukciai tuo atveju, kai paciai noras butu, o ne pareiga
Papildyta:
QUOTE(misiki @ 2008 02 05, 14:14)
Kuo giliau i miska, tuo daugiau medziu.Nezinau, kazkaip keistai atrodytu, jei reiktu samdytis tarnaite, o dar keisciau, kad samdosi net tos, kurios butuose gyvena 1, ar 2-ju kambariu.Kokio sunkumo darba reiktu dirbti, kad nebepajegti apsitvarkyti sau po nosimi?Taigi kyli ryte pusvalandiu anksciau ir vietoj mankstos, pasiveri langus, pasluoste i rankas ir prasivalai dulkes.Ko tik tie vaikuciai nuo pat mazens mokomi?Kad jiems batukai butu kitu valomi, o ne paciu.?Vnz.ispindejimas ir ne kitaip.
Teisingai sakai.. reikia dar ir skalbinius rankomis plaut.. negi negali? negi mokinsi vaikus skalbimo mašina naudotis.. dykaduoniai neduok Die uzaugs..
ir jokiu budu tegu nesinaudoja taxi, autobusu paslaugoms.. juk kojas turi.. tegu treniruojas..
o kavines per du kvartalus apeit reiktu.. maza ka .. ipras, kad kiti jam gamina
Absurdas. negi naudodamasis paslaugomis kitu pats tapsi kiaule ir metysi siuksles ant zemes.. jei tik gali leisti sau sutaupyti pora valandu ir skirti jas kazkam kitam, tai tik megaukis tuo..
o vaikai ne tokie buki.. ir nereikia ju tokias laikyti