o pagal ka rinktumetes namu valytoja?

|Aš manau , kad čia ne mada , o būtinumas, nes kai dirbi po 15-18 val per parą tai apie namų tvarkymą ir valgio gaminimą nėra kada ir pagalvoti , todėl ir samdo namų šeimininkes.
o kaip renkasi , net neįsivaizduoju

Kuo giliau i miska, tuo daugiau medziu.Nezinau, kazkaip keistai atrodytu, jei reiktu samdytis tarnaite, o dar keisciau, kad samdosi net tos, kurios butuose gyvena 1, ar 2-ju kambariu.Kokio sunkumo darba reiktu dirbti, kad nebepajegti apsitvarkyti sau po nosimi?Taigi kyli ryte pusvalandiu anksciau ir vietoj mankstos, pasiveri langus, pasluoste i rankas ir prasivalai dulkes.Ko tik tie vaikuciai nuo pat mazens mokomi?Kad jiems batukai butu kitu valomi, o ne paciu.?Vnz.ispindejimas ir ne kitaip.

Manau, kad ateina namų tvarkytojos į madą. Štai mano viena draugė jau seniai samdo moteriškę vieną dieną per savaitę, kad namą sutvarkytų, skalbinius išlygintų. O jau ir kita toookia užsiėmus, kad nebesusitvarko, o statosi namą, tai sė irgi samdys vienai dienai namų tvarkytoją. Jeigu žmonės turi pinigų ir gali sau leisti tai kodėl gi ne. Aš pavyzdžiui, irgi apsikuitus gyvenu, nes nespėju, o kartais ir rankos nekyla apsitvarkyti. Jei turėčiau daugyyyybę pinigų ir aš samdyčiau tvarkytoją, kad man sąžinės negraužtų apšnerkšti kambariai

Kažkada ir pati samdžaiu namų tvarkytoją, tame nieko blogo nematau. Pasisamdžiau tvarkytoją prieš gimstant trečiam sūnui. Gyvename name, šeima nemaža, tai ir nusprendžiau sau gyvenimą palengvinti.Ateidavo vieną kartą per savaitę, tik namus tvarkydavo, nei lygindavo, nei valgyti darydavo, bet vis tiek lengviau buvo.Ateidinėjo tol, kol mažyliui sukako metukai. Tik viena bėda buvo - mane žiauriai erzindavo svetimas žmogus namuose, laukdavau, nesulaukdavau kol pagaliau baigs tvarkyti. Nors šiap kaip žmogus lyg ir nebloga buvo, bet mane vis tiek erzino. O šiap, manau, kad jei dirbčiau visą darbo dieną, tai turbūt tikrai samdyčiau namų tvarkytoją.
gal kas gali rekomenduoti namų valytoją Vilniuje?
jei tureciau nama ir pakankamai pinigu, manau, kad tikrai samdyciau namu tvarkytoja... ir visai ne del to, kad mada, o tiesiog kam leisti laika tokiems dalykams, kai vietoj to gali pasidziaugt ilgiau su seima, galu gale saves "neprievartauti", kad reik padaryti ta ar ana... Kazkaip man atrodo, kad dauguma kurios kalba, kad cia jau is mandrumo taip elgias, tai tik pavydi, kad kiti turi tokias galimybes... galu gale, kad ir tam paciam forume, kaip kad rase viena mama ar nagams nusilakuot reik atrast laiko, o jo tik padaugeja, kai namus sutvarko... juk kiekvienas gyvena ir sukas taip, kaip jam patogu...

Sakot namų tvarkytoja ateina vieną kartą per savaitę. tai nejau pačios negalite tą vieną dieną paaukoti kad apsitvarkyti savo pačių namus?
aš asmeniškai tikrai nejaukiai jausčiausi kad po mano namus vaikšto svetimas žmogus ir visas pakampes valo... ir gal po mano asmeninius daiktus kuičiasi... brrr
Na gal kitaip kalbėčiau aišku jei gyvenčiau kokioj mažų mažiausiai 400 kvadratų pily

Na gal kitaip kalbėčiau aišku jei gyvenčiau kokioj mažų mažiausiai 400 kvadratų pily

perskaičiau visą tema
na ir duodat
kam pykt ant tų kurios samdo ar pačios tvarko? Juk tai kiekvienos iš mūsų pasirinkimas
Aš pvz tyngiu tvarkytis, man nepatinka namų ruoša.. mieliau kažką kito nuveikčiau, tai kodėl ne pasisamdžius moteriškę?
anksčiau pats MB samdydavo, kad galėtume visą lasvą laiką skirti vienas kitam. Dabar į mažesnį butą persikelėm, tai atsisakėm paslaugų.. Bet man MB labai padeda.
Papildyta:
1. rekomendacijos
2. sąžiningumas
3. kaina

anksčiau pats MB samdydavo, kad galėtume visą lasvą laiką skirti vienas kitam. Dabar į mažesnį butą persikelėm, tai atsisakėm paslaugų.. Bet man MB labai padeda.
Papildyta:
QUOTE(pandora2006 @ 2008 02 05, 11:18)
1. rekomendacijos
2. sąžiningumas
3. kaina
o man tas darbas labai mielas.
tvarkau karta per savaite.gaunu didelius pinigus
svarbiausia kad seimininkai patenkinti mano darbu.kadangi seimininke turi penkis vaikus ji nespeja viskam skirti laiko taigi samdosi mane

svarbiausia kad seimininkai patenkinti mano darbu.kadangi seimininke turi penkis vaikus ji nespeja viskam skirti laiko taigi samdosi mane

prie ko cia mada
kas turi is ko ir rusu laikais samde
kas neturi nesamde ir nesamdis