QUOTE(trimama @ 2007 11 26, 10:23)
tai tu tikra supermoteris
man nelemta tokia tapti, nežinau, gal ir tvarkytoja mano kažkokia atgrubnagė, nes tvarkosi min. 4 valandas, kai galėtų susitvarkyti per valandą, juk mokestis už sutvarkymą
Papildyta:
QUOTE(Dar @ 2007 11 26, 09:53)
Kaži ką jau tokio naudingo nuveiktum tuo metu, kai tvarkytoja tvarko tavo namus, su vaikais tipo pabūsite, abejoju, kad tuo metu vaikui dėmesį skirsite. Tai tik saviapgaulė, pasitesinimas.
šiuo metu tvarkytoja tvarko mano namus, o aš sėdžiu SM
matot, kiek daug naudingo ir malonaus galima nuveikti
Prisimenu, kaip kartą mama man mestelėjo:"Ir tu - kaip močiutė S... - galėtum sėdėti ir laikraštį skaityti, kol kažkas langus valo." Laisvai. Be problemų, sąžinės graužaties ir pan. Ir net nepriklausomai nuo jų (langų) kiekio.
Galėčiau, nes man nepatinka šitas darbas. Kadangi ir langai purvini nepatinka, tenka šią problemą kažkaip spręsti.. Kol gyvenau viena, valiau pati, nes samdyti nebuvo už ką. Dabar valo vyras. Tiesiog natūraliai taip gavosi, netyčia..
Bet jei galėčiau, samdyčiau žmogų bent kokiam kartui per mėnesį (generaliniam sutvarkymui su visais baldų išstumdymais ir pan.).
Bet jei galėčiau, samdyčiau žmogų bent kokiam kartui per mėnesį (generaliniam sutvarkymui su visais baldų išstumdymais ir pan.).
Turiu ne viena pazistama, kurie patys netvarko namu. Vienai draugei ta teta net valgyt padaro, kitai kas savaite viska issiurbliuoja, surikiuoja, o toks draugelis, turedamas 1 kambario buta ir tai negali be valytojos... Siaip ir as samdyciau, nes pinigu tam tikrai nebutu gaila. Bet taip nemalonu, kad kažkas svetimas po mano daiktus rausis, tyrines, ziurines... Nezinau, gal cia jau paranoja.
Vienai draugei ta teta net valgyt padaro, o toks draugelis, turedamas 1 kambario buta ir tai negali be valytojos...
vargšai invalidai...
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 11 23, 20:49)
kadangi gyvenu nuosavam name, o bendras plotas yra beveik 370 kv. tai tikrai vienai uztrukdavo susitvarkyt ilgiau nei pusdieni 
Pritariu, tokio namo, kad ir kaip besisukdama nesutvarkau per pusdieni
ar duodate valytojoms tik valyti ar ir dar lyginti?
Prunskienė - tokia pavyduolė
tie, kurie gyvena ne taip kaip ji, tai "vargšai invalidai"
Tolerancijos - nulis
Kaip kam patogu, taip žmonės ir gyvena.
as tai nenoreciau, kad mano namuose vaiksciotu svetimi zmones, jei kada turesiu nama, tai tikrai nesamdysiu jokios namu tvarkytojos
o tvarkymasis puiki manksta
nebent samdyciau zmogu, kuris langus nuvalytu
QUOTE(Spygliux6 @ 2007 11 27, 15:14)
Prunskienė - tokia pavyduolė
tie, kurie gyvena ne taip kaip ji, tai "vargšai invalidai"
Tolerancijos - nulis
Kaip kam patogu, taip žmonės ir gyvena.
kai žmogui vieną kambarį teturinčiam reikia valytojos, nu tai atsiprašant. gal ne invalidas, bet taip tikrai nenormalu. gink dieve nuo tokių vyrų
o ir šiaip -- samdyt valytoją tam kad galima būtų ilgiau forume pasėdėt... net nežinau kaip pavadint... švaistymas ir tiek.
QUOTE(Dios @ 2007 11 27, 17:14)
kai žmogui vieną kambarį teturinčiam reikia valytojos, nu tai atsiprašant. gal ne invalidas, bet taip tikrai nenormalu. gink dieve nuo tokių vyrų 
gal tas vyras koks darboholikas nevedes ir nera kas jam sutvarko plius per mergas reikia pereiti.
Papildyta:
yra geras posakis menas nera viska graziai sutvarkyti,o menas yra palaikyti tvarka.