QUOTE(sonatos @ 2005 11 09, 16:11)
Na as galvoju jog ir iseis apie 30.Ir tikrai nenoriu kad mama lakstytu ir aptarnautu visus.Aisku ir vienodu leksciu ir tauriu tiek neturesiu.

.O idomu seimininkes kurias pasamdai kad viska paruostu, jos neaptarnautu.Bet tikriausiai tai to reikes , tai ano.Visdelto tu teisi.

O sakyk tu jau sav vestuves atsventei, ar dar ne?

Jei ne, tai api apieka svajoji(nuo pradziu)

O jei buvo , tai kaip viskas vyko(nuo pradziu)
na patikek ne koks vaizdas jei kokia bobute lakstys aplink stala su murzinu ziurstu!
na o musu vestuves dar tik bus, mes dar tik planuojam viska. kazkur apie 60-70 zmoniu turetu buti. gruodi grizinesim i lietuva uzsakineti visko. na o planuojam kad viskas vyks restorane, greiciausiai Sfinkse. tema dominuos greiciausiai kremine ir tokia bordo ar panasiai, noriu deti daug zvakiu ant stalo ir geliu papuosimui. kadangi pati sfinkso sale labai grazi, tai tik stalus puosiu, taip pat bus kremines spalvos serveteles, perristos kaspineliu, dar nesugalvojau kaip isdestysiu vardus kur kas ses.
na o jokio didelio islydejimo is namu nebus. visis sveciai bus kvieciami i banzycia, ten ir susitiksiu su jaunuoju. zadu prie altoriaus ateiti pati, nes tetis mano jau mires, na gal dar sugalvosiu kad brolis atvestu, bet kadangi jau visi 4 metai kaip visiskai savarankiska esu, tai kazkaip gal daugiau noreciau pati ateit. po baznycios i rotuse greit, tada nuotraukas kur pasidaryti, ir tada jau balaivoti. per daug jokiu tradiciju nenoriu. noriu kad visis sveciai jau sedetu ir lauktu musu, o muzikantai pristatys visa pulka ir mus abu kaip nauja seima, va tada ir tevai sutiks su duona ir druksa, tikrai jokiu stalo uzsedimu nebus....na o tada ir prasides visos linksmybes, pavalgysim, liudininkai pasakys savo, tada gal pirma soki susoksim, nes noriu kad mes pirmi tai padarytume, nelauksiu iki dvylikos tikrai. na ir tada vel sokiaia, gal siek tiek zaidimu, dainos ir valgymai ir panasiai. dar del pacios vestuviu baliaus eigos daug negalvojau, nes muzikantu dar neturiu. aisku paskui bus torto valgymas, puokstes ir kojaraisio metimas. nedarysiu veliumo nuemimo ir niekas man jokios skareles nenuims. na gal ta seimos zidiny padarysim. tai va tokie mano planai.
va idedu nuotraukele, kokiomis zvakemis noresiu stala puosti, na ir panasios splavos geles noreciau!