Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės namuose

As taip pat nenoreciau svesti namuose, per daug rupesciu, vietos mazai schmoll.gif Nors suprantu ir tuos, kurie nori svesti namuose, islaidu tikrai butu maziau smile.gif
Atsakyti
As sutinku, bute irgi nenoreciau,Bet kadangi yra didelis namas kuriame gyvenu, tai manu butu neprotinga, nuomuoti.Tiesa man irgi gaila grindu (parketas visur). Atsakykite man i klausima.Jus uzsisakote kavine vakarui, tada ten visis baliavoje , aisku ir isgeria.Tai kaip jie jusu manymu gris i savo namus, o be to negi pas nieka neatvaziavo gimines is kur toliau kad reiketu jiems kazkur pernakvoti.Ka tada darote.Juk namo vest vis tiek reikia ir vel ten stalas(ryte).Tai pasakykite ir apsvieskite mane kaip jus darote. Aciu cry.gif nes labai nenoriu sugadinti grindu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2005 11 08, 13:45)
As sutinku, bute irgi nenoreciau,Bet kadangi yra didelis namas kuriame gyvenu, tai manu butu neprotinga, nuomuoti.Tiesa man irgi gaila grindu (parketas visur). Atsakykite man i klausima.Jus uzsisakote kavine vakarui, tada ten visis baliavoje , aisku ir isgeria.Tai kaip jie jusu manymu gris i savo namus, o be to negi pas nieka neatvaziavo gimines is kur toliau kad reiketu jiems kazkur pernakvoti.Ka tada darote.Juk namo vest vis tiek reikia ir vel ten stalas(ryte).Tai pasakykite ir apsvieskite mane kaip jus darote. Aciu  cry.gif  nes labai nenoriu sugadinti grindu g.gif

Mes planuojam svesti viesbucio restorane viena vakara, viesbuciuose dazniausiai jaunavedziams dovanoja kambari vestuvinei nakciai, taigi, mes liekame nakvoti viesbutyje, musu butas laisvas, keleta sveciu gali nakvoti ten. O kiti nakvos pas kitus savo giminaicius, issibarste po Vilniu. O del isgerimo irgi nematom problemos, tam yra taksi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na gal tu ir teisi.
Atsakyti
QUOTE(Ilka @ 2005 11 08, 17:34)
Mes planuojam svesti viesbucio restorane viena vakara, viesbuciuose dazniausiai jaunavedziams dovanoja kambari vestuvinei nakciai, taigi, mes liekame nakvoti viesbutyje, musu butas laisvas, keleta sveciu gali nakvoti ten. O kiti nakvos pas kitus savo giminaicius, issibarste po Vilniu. O del isgerimo irgi nematom problemos, tam yra taksi  drinks_cheers.gif

Netgi daugiavietis taksi(mikrobusiukas) thumbup.gif
Atsakyti
Buvau keliose vestuvėse, kurios buvo švenčiamos namuose - tikrai sau nenorečiau tokios šventės. Nes šeimininkas lieka šeimininku. Buvo gaila žiūrėti į jaunojo mamą, kuri nemiegojusi buvo jau kelintą parą, nes vis bėgiojo bėgiojo bėgiojo (tai pas šeimininkes, tai kokį svetelį paguldyti, tai kaimynus nuraminti...). O restorane-viešbutyje man rodos paprasčiau.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na pusiau itikinote.
Atsakyti
Sonata, niekas čia nesiekia įtikint blush2.gif
man tai visada įdomu - jei daryt vestuves namuose, tai vis tiek žmonių +- 30, tai iš kur turėt tiek vienodų lėkščių, taurių, stiklinių, šakučių? (čia mano svajonė..... blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2005 11 09, 15:08)
Na  pusiau itikinote.

tik pagalvok, kiek indu plovimo, kiek tvarkymo, o kol dar visis isvazines...
be to savo mamos tikrai reketu pagaileti...juk ji lakstys lakstys ir lakstys..negi padavejus i namus samdysi...

o kavinej ramu, atejai, aptarnavo tave, atsventei ir isejai...svcius taksi isvezios, ka i namus, ka as ka nors i svecius...o kita diena kas nores gales i tavo namus uzsukti...o maisti visad juk lieka is pirmos dienos, ir dazniausiai restoranai graziai supakuoja ir iduoda...
na o kiekt u zmoniu planuoji bus tavo vestuvese???

o cia dar buvo pamineta, apie indus ir taures, nu nemanau kad labai jau garziai skirtingi ant stlo atrodytu...

Atsakyti
Na as galvoju jog ir iseis apie 30.Ir tikrai nenoriu kad mama lakstytu ir aptarnautu visus.Aisku ir vienodu leksciu ir tauriu tiek neturesiu. sad.gif .O idomu seimininkes kurias pasamdai kad viska paruostu, jos neaptarnautu.Bet tikriausiai tai to reikes , tai ano.Visdelto tu teisi. cry.gif 4u.gif O sakyk tu jau sav vestuves atsventei, ar dar ne? ax.gif Jei ne, tai api apieka svajoji(nuo pradziu) g.gif O jei buvo , tai kaip viskas vyko(nuo pradziu) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2005 11 09, 16:11)
Na as galvoju jog ir iseis apie 30.Ir tikrai nenoriu kad mama lakstytu ir aptarnautu visus.Aisku ir vienodu leksciu ir tauriu tiek neturesiu. sad.gif  .O idomu seimininkes kurias pasamdai kad viska paruostu, jos neaptarnautu.Bet tikriausiai tai to reikes , tai ano.Visdelto tu teisi. cry.gif  4u.gif O sakyk tu jau sav vestuves atsventei, ar dar ne? ax.gif Jei ne, tai api apieka svajoji(nuo pradziu) g.gif O jei buvo , tai kaip viskas vyko(nuo pradziu) tongue.gif

na patikek ne koks vaizdas jei kokia bobute lakstys aplink stala su murzinu ziurstu!

na o musu vestuves dar tik bus, mes dar tik planuojam viska. kazkur apie 60-70 zmoniu turetu buti. gruodi grizinesim i lietuva uzsakineti visko. na o planuojam kad viskas vyks restorane, greiciausiai Sfinkse. tema dominuos greiciausiai kremine ir tokia bordo ar panasiai, noriu deti daug zvakiu ant stalo ir geliu papuosimui. kadangi pati sfinkso sale labai grazi, tai tik stalus puosiu, taip pat bus kremines spalvos serveteles, perristos kaspineliu, dar nesugalvojau kaip isdestysiu vardus kur kas ses.
na o jokio didelio islydejimo is namu nebus. visis sveciai bus kvieciami i banzycia, ten ir susitiksiu su jaunuoju. zadu prie altoriaus ateiti pati, nes tetis mano jau mires, na gal dar sugalvosiu kad brolis atvestu, bet kadangi jau visi 4 metai kaip visiskai savarankiska esu, tai kazkaip gal daugiau noreciau pati ateit. po baznycios i rotuse greit, tada nuotraukas kur pasidaryti, ir tada jau balaivoti. per daug jokiu tradiciju nenoriu. noriu kad visis sveciai jau sedetu ir lauktu musu, o muzikantai pristatys visa pulka ir mus abu kaip nauja seima, va tada ir tevai sutiks su duona ir druksa, tikrai jokiu stalo uzsedimu nebus....na o tada ir prasides visos linksmybes, pavalgysim, liudininkai pasakys savo, tada gal pirma soki susoksim, nes noriu kad mes pirmi tai padarytume, nelauksiu iki dvylikos tikrai. na ir tada vel sokiaia, gal siek tiek zaidimu, dainos ir valgymai ir panasiai. dar del pacios vestuviu baliaus eigos daug negalvojau, nes muzikantu dar neturiu. aisku paskui bus torto valgymas, puokstes ir kojaraisio metimas. nedarysiu veliumo nuemimo ir niekas man jokios skareles nenuims. na gal ta seimos zidiny padarysim. tai va tokie mano planai.
va idedu nuotraukele, kokiomis zvakemis noresiu stala puosti, na ir panasios splavos geles noreciau!
Atsakyti
tiek sventimas namie, tiek kavioneje turi savu pliusu ir trukumu thumbup.gif manau kad galima puikia svente suorganizuoti ir namie, tik tas gali iseiti dar brangiau arba tiek pat kaip kavineje (reiks organizuoti aptarnaujanti personala, indus, stalus papuosimus ir po visko dar visa sutvarkyma)kai visa ta reikala nuvaziuoji uzsakai kazkur , uzkrauni tuos visus reikalus zmonems kuriu toks darbas,ramiau paciam, bet is kitos puses netenki ir tokios dideles pasirinkimo laisves...jie juk darys taip kaip jau yra n kartu dare ir nebutinai viskas bus kaip noretum... ohmy.gif g.gif taip sakau todel kad mes sventeme kavineje, nes kitaip net nebutu fiziniu galimybiu rolleyes.gif taigi viskasd atrode lyg ir gerai iki tos paskutines savaites kai ten reikejo visas smulkmenas susiderinti blink.gif tada prasidejo linksmumai, tragedijos nebuvo, bet kai kurios smulkmenos tai erzino smarkiai ir pakoregavo kai kuriuos dalykus... jei uzsakinesite kavine apterkite vciska iki maziausiu smulkmenu (pradedant serveteliu ir zvakiu reikalais ir baigiant aptarnaujanciu personalu, kiek zmoniu, kokias paslaugas jie teikia, uz ka ima lt uz ka ne (buvo taip kad barmenas pradejo imti pinigus is sveciu uz kava, kuri buvo iskaiciuota i "kaina zmogui"... gudriai cia parasiau bet gal suprasite ka norejau pasakyti:) gerai kad mamos tai pastebejo ir greit baigesi tie bardakai)... cia aisku smulkmena, bet kai jos susideda, gadina bendra vaizda ir puikia nuotaika blink.gif sad.gif todel sekmes visoms ir kuo maziau nesusipratimu clap_1.gif
Atsakyti