QUOTE(Hacone @ 2005 03 13, 15:17)
na sveikute
kaimyne kepa afrikietiskus blynus, panasus i musu lietinius. tik miltai ir vanduo. truputi mazesni uz lietinius, nepila teslos iki pat keptuves krastu. atrodo gerai. skonio nezinau, nebandziau.
klasiokes tetis kepdamas blynus visada idedavo sauksta kita krakmolo.
gal krakmolas geriau sulipdytu blynu tesla be kiausiniu?
manau, tau reiktu susipazinti su indiska virtuve, ypac krisnaistu. jie saldumynus be kiausiniu kepa. esu valgius. kazkada gatvej pavaisino. daug prieskoniu deda.
ar tu tik rupius miltus naudoji?
tu vegane? jokiu pieno produktu? nebrandinto surio irgi ne?
ir as norejau panasia tema pradeti, siandien, bet radau tavaja.
norejau apie suderintus vegetariskus patiekalus.
bet as leidziu sau trynius valgyti, o ir jogurta gyva naturalu, taip pat surius, ypac nebrandintus. atsiprasau, kad cia ilindau pas tave, vegane

bet kadangi jau yra tavo tema, o vegetarizmas, pastebejau, siame tinklapyje nera perdaug populiarus, moderatore, greiciausia, vis tiek perkeltu i sita 'palata'.
as vistiek ieskosiu recepteliu sau. jei rasiu gardesiu be kiausiniu ir pieno, idesiu cia.
o ka tu skanaus gamini is kruopu? ar gamini kokius padazus? kokius prieskonius vartoji? kai su druska/cukrum? kokius riebalus?
Nesu vegane,pilnai neatsisakiau pieno produktu,vartoju jogurta, bet vat galvoju baigt ir su pieno produktais, tai man ir idomu, ar pilnai soju piena galima pakeist karves pienu

o kiausiniai tai man nepriimtina kaip ir mesa, nes juk tai irgi pradeta gyvybe

matai, as vegetare, nes labai myliu gyvunus,be to nuo mesos mane nuo vaikystes pykino.
Valgau pagrinde vien darzoves( saltuoju metu laiku - saldytas, nes tos visos parduotuvese sviezios - chemikalais purkstos), soja, kruopas,dar rupia sveikuoliu duona ir kartais jogurta su miusliais.
As tai padazu nelabai megstu, o is prieskoniu tai druskyte tik

kartais pagardinu vegetariskais darzoviu prieskoniais. Man tai skaniausias patiekalas apkepti soju gabaliukai su ryziais ir konservuotasi kukuruzais
Siaip visko prisigalvoju, visokiu darzoviu troskiniu,dazniausia pacios sugalvotu,labai megstu grikius,juos taip pat imaisau i darzoves,kartais orkaitej apkepus kepu: sluoksnis troskintu darzoviu,sluoksnis virtu kruopu-taip kelis kartus, skaniai issitroskina.
Kazko labai sudetingo negaminu, nes tyngiu

mano vyras nevegetaras tai kai prisigaminu visa puoda, tai ismest reik, nes nespeju suvalgyt
Reiks man ta indu virtuve pasistudijuot,bet jauciu tik anglisku saitu yra,tai ten su produktu pavadinimais sudetinga bus.
O alieju daba pakeiciau liesu margarinu

man kazkaip skaniau.
Savaitgali bandysiu blynus su soja ir bulviu krakmolu keptis, parasysiu, kas gavos
beje del prieskoniu tai turejau kazkokiu indisku atveztiniu darzoviu patiekalams,tai labai

buvo, bet dabar nebeturiu, o tie lieuvoj man po anu tokie bekvapiai beskoniai, todel druskyte tevartoju.