Hacone,soju farsa su bulviu krakmolu sulipdziau blyneliamas,tikrai

,su grybu padazu labai skanu.
O tofu taip ir negaminau, nebuvo kada,bet jau receptu pasirinkau,reiks bandyt

siaip tai megstu as virtuvej darbuotis ir net labai,bet tuos vegetariskus patiekalus kaip rasiau viena valgau,mano vyras uzkietejes mesedis,tai jam turiu atskirai daryt,todel sau laiko nelieka
Pas mus tofu tikrai vienos rusies tera ir maximoj ziurejau nera,tik iki radau ir tas tofu tai beskonis. Va dar turiu toki klausimuka,gal kas zinot ar LT yra kokia vegetaru kavine,restoranas ar panasiai,labai nervina,kad LT visur vos keli patiekalai buna,kuriuos gali uzsisakyti ir tai ne visur

lieka salotos darzoviu su aliejum... As kazkaip domejaus,bet neradau. O latvijoj rygoj net keletas yra ir labai skaniu patiekalu radau,butu faina ir vilniuje tokia vieta rasti.
Indu virtuves receptu radau pas tevus knyga gera,bet mane atbaido indu restoranai ir patiekalai tuo,kad ten viska ant aliejaus verda,man nepatinka riebus patiekalai.