Reikia kreiptis pas daktarus ir ieskoti knarkimo ir griezimo dantimis priezasties
Su sveikata kazkas negerai jei knarkia ,is patirties sakau ,nes mano MB knarke
,4 metus prasikankinau,jei taip galima sakyt
,paskui atradom priezasti ,kuria pasalinom, nes kai zmogu myli tai stengiesi padeti ,paskatinti rupintis sveikata . Viskam yra savos priezastys ir galima pasigydyti ir nebereikes vargti
Issiskirti i skirtingus kambarius manau neismintinga.
as grieziu dantimis
bet ta problema yra labai paprastai issprendziama - tereikia nueiti pas dantista ir paprasyti, kad jums padarytu kapa (tokia, kokia boksininkai ar krepsininkai (kartais) nesioja
ir ja uzsideti pries einant miegoti - problema isspresta
mano vyras neknarkia
bet mes miegam po atskirom kaldrom del paprastos priezasties - jam visad karsta, o man - salta
bandem miegot po viena kaldra, tai as naktim shaldavau, tai dabar jis miega po plona kaldra, o as vos ne po pukine
oooiii neee, nenoreciau miegot atskiruose kambariuose
net jei susipyke, paprasciau susitaikyt vienoj lovoj
zinoma, jei kaltas knarkimas, tada gal kitas reikalas, bet kai mudu tokios problemos neturime, tai as uz miegojima kartu
zinoma, jei kaltas knarkimas, tada gal kitas reikalas, bet kai mudu tokios problemos neturime, tai as uz miegojima kartu
Aš nei už, nei prieš. Manasis labai knarkia ir tai tikrai nervina, prasikankinu, kol galiausiai užmiegu.
as kartais iseinu i kt. kambari miegoti, kai negaliu uzmigti, o knarkimas tik labiau pradeda maisyti. bet tai retai buna, pastebejau tada, kai ryte laukia svarbi diena: pokalbis, gydytojai ar pan. matyt reikia raminamuju tokiems atvjams tureti. o siaip gal nieko blogo, kai sutuoktiniai atskirai miega, juk visi nori issimiegoti, miegas labai svarbus, 1/3 gyvenimo mes miegam
Mes nemiegam atskirai niekada, as ir neuzmigciau turbut
Mano vyrui nuo knarkimo grikiu lukstu pagalve padejo, na gal cia ir sutapimas, bet kai pradejo ant jos miegoti, tikrai palaipsniui nustojo. Dabar nebent kai isgeria uzknarkia
Bet miegam mes vistiek atskirai, tiksliau vienam kambary, bet as ant lovos, o vyras ant grindu, ant ciuzinio. Jam problemu su nugara yra, tai pirkom specialiai ciuzini, kad patogiau butu. Dabar vaikstom viens pas kita i svecius...
As tiesa sakant, labai patenkinta. Kol buvom jaunesni, tai kartu buvo gerai ir po viena kaldra ir ant siauros sofkutes, o su metais komforto daugiau norisi. Atskiro miegamojo neturim, placios lovos negalim isigyti, tai toks variantas mums abiem tinka. Beje, as miegu vis tiek ne viena - visada su katinu. Anas pagulet ateina ir pas dukra ir pas vyra, bet miegot - tik su manim...
tikrai, su metais norisi komforto, pradedi vertinti poilsi, tai svarbiausia kad abiem butu gerai
QUOTE(miss_candy @ 2012 06 17, 15:35)
bet mes miegam po atskirom kaldrom del paprastos priezasties - jam visad karsta, o man - salta
bandem miegot po viena kaldra, tai as naktim shaldavau, tai dabar jis miega po plona kaldra, o as vos ne po pukine 
Kaip ir pas mane
Papildyta:
QUOTE(Le Muras @ 2012 07 10, 08:58)
Mano vyrui nuo knarkimo grikiu lukstu pagalve padejo, na gal cia ir sutapimas, bet kai pradejo ant jos miegoti, tikrai palaipsniui nustojo. Dabar nebent kai isgeria uzknarkia
Bet miegam mes vistiek atskirai, tiksliau vienam kambary, bet as ant lovos, o vyras ant grindu, ant ciuzinio. Jam problemu su nugara yra, tai pirkom specialiai ciuzini, kad patogiau butu. Dabar vaikstom viens pas kita i svecius...
As tiesa sakant, labai patenkinta. Kol buvom jaunesni, tai kartu buvo gerai ir po viena kaldra ir ant siauros sofkutes, o su metais komforto daugiau norisi. Atskiro miegamojo neturim, placios lovos negalim isigyti, tai toks variantas mums abiem tinka. Beje, as miegu vis tiek ne viena - visada su katinu. Anas pagulet ateina ir pas dukra ir pas vyra, bet miegot - tik su manim... 
Gal tada geriausiai ir gyventi atskiruose butuose
Tfu tfu tfu...tikiuosi to niekada nebus... Pamenu kazkada dukryte buvo stipriai susirgus, tai miegojau su ja kartu, o vyras vienas. Ta pacia nakti vyras atejo ir atsigule salia manes, nes niekaip nejo jam vienam uzmigti. Ta nakti nors ir susispaude, bet miegojom tryse