QUOTE(goodWife @ 2012 01 07, 19:02)
MES su vyru miegame vienam kambary,bet atskirai...o kartais norisi vyriskos silumos,bet jis manes bijo.bijo.kad sexo reikalausiu,o jam kaip ir nebereikia jau taip daznai(kitos moters neturi ji 100 %)
Vienoje temoje rašot, kad bet kokį vyrą suvilioti galima, o pati net savojo nesugebat, tai kur čia ta patirtis begalinė? Knygose?
QUOTE(ptashka @ 2012 01 07, 19:45)
Vienoje temoje rašot, kad bet kokį vyrą suvilioti galima, o pati net savojo nesugebat, tai kur čia ta patirtis begalinė? Knygose? 
Kažkaip pasivaideno kad goodWife yra justHusband'as
Miegoti atskiruose kambariuose?Nesuprantu...Tai kam tada is vis ta zmona reikalinga
Aš irgi tarp tų, kurie prieš miegą atskiruose kambariuose
Miegam atskirai, tik jeigu mielasis padaugina
aš dar vaikų neturiu, bet nesuprantu ir tada kai vyras eina į kitą kambarį miegot, o mama su kūdikiu lieka.
draugė pasakojo, kad pas jos tėvus taip buvo, kad tėtis išėjo su vyresnėliu miegot, o mama liko su kūdikiu, kai tėtis norėjo atgal, mama nebepriėmė, va taip va
draugė pasakojo, kad pas jos tėvus taip buvo, kad tėtis išėjo su vyresnėliu miegot, o mama liko su kūdikiu, kai tėtis norėjo atgal, mama nebepriėmė, va taip va
Vienas draugas irgi paliko zmona su kudikiu miegot,o pats salione miegojo...Vaikui jau beveik 3m,bet vis dar i savo lova negrizta.Matyt nebereikia...
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 02 10, 10:10)
aš dar vaikų neturiu, bet nesuprantu ir tada kai vyras eina į kitą kambarį miegot, o mama su kūdikiu lieka.
Kai auginom vyresniuką,miegojom visi kartu.Dabar mes su mažąja miegam atskirai.Kodėl?Pagrindinė priežastis - todėl,kad tėveliui pailsėti leistume.Jis pas mus šeimoje dabar pinigus uždirba,dirba daug,todėl dar naktim mažiukės rėkimu jį vargint nebenoriu.Kai miegojimo ritmas mažąjai nusistovės,naktys taps ramesnės,sugrįš.
Nu tikrai ne jis vienas dirba..Ir as dirbau,ir miegojom vienam kambary,ir atsikeldavau prie vaiko,leisdavau zmonai biski pamiegot ir i darba iseidavau...Nenumiriau...
Kiekvienam savo.Tikiu,kad ir maniškis nenumirtų,prie vyresniuko keldavosi,sauskelnes pakeist tikrai moka.Dabar naktim keliuosi aš viena,ir dėl to tragedijos nedarau - jei labai miego trūksta,nulūžtu su dukra dieną.O vyras išeina į darbą pailsėjęs,grįžta su nuotaika,vaikams dėmesio skiria.Auginant vyresnėlį teprisimenu,kaip grįžęs prie TV užmigdavo.
QUOTE(Giurza online @ 2012 02 10, 19:01)
Kiekvienam savo.
iš dalies suprantu, bet va pažiūrėjus tokių pvz. tai ir baisu, beto man tada net įdomu pasidaro ar tokie žmonės vis dar mylisi, ir atrodo, kad tokiu būdu atšąla jų meilė, nežinau.
Hm, nesuprantamas dalykas man miegas atskiruose kambariuose ir net po skirtingomis antklodėmis. Dvelkia šalčiu