Įkraunama...
Įkraunama...

Miegas atskiruose kambariuose...

QUOTE(Mind @ 2008 02 08, 13:01)
Bent jau man po viena kaldra salciau, o ne silciau, nes negaliu apsikamsyti aplink kakla ir jis nuogas, be to miegant vyksta kaldros tasymas i abi puses ir tai sukelia didelius nepatogumus, del kuriu negaliu normaliai pailseti. Niekada gyvenime su niekuo nemiegojau po viena kaldra. schmoll.gif
Del knarkimo... reikia pasistengti pirmai uzmigti ir tada nebetrukdys jo knarkimas mirksiukas.gif . Bent jau man taip yra.
O miegojimas atskirame kambaryje tai isvis pasaka...rojus... thumbup.gif

verysad.gif
Atsakyti
As negaleciau miegot nei atskiruose kambariuose nei po atskiru apklotu schmoll.gif Maniskis kazkada juokaudamas pasake kad va dabar kai turim daugiau kambariu galesim miegot atskirose lovose tai as pareiskiau kad gal geriau is tada is karto skiriames? blink.gif Man miegojimas kartu yra viena geriausiu gyvenimo kartu daliu wub.gif Taip gera uzmigt ir nubust salia mylimo zmogaus wub.gif Vienintelis minusas kad jis per miegus labai manes pasiilgsta ir vis stengiasi apkabint kas baigiasi tuo, jog vos neisivercia is lovos nes as matyt nevalingai nuo tu apkabinimu traukiuosi, bet tikrai nesiskundziu. Jau vien rytiniai buckiai ko verti.. wub.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Pritariu garbane,juk su vyru ir silciau ir smagiau miegoti.Juk visa diena ir taip atskirai buname ir labai smagu,kad bent vakare gali priglusti prie savo mylimo zmogaus. wub.gif Tiesa sakant,jei man mano vyras pasiulytu miegoti atskirai,pirmas man sautu i galva sumastymas,kad jis manes jau nebemyli ax.gif
Buna ir pas mus ,,mustynes,,del patalu blush2.gif bet juk del tokiu dalyku tikrai negaleciau miegoti atskirai.
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 02 09, 17:58)

Ko toks liudnas ir kazko nesuprates veidelis..? biggrin.gif
Na juk meile meile ir palieka, jai ir kaldros nereikalingos. O miegot galima ir po atskiromis kaldromis - jos gi neprikaltos ir pasikelia kada reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvo atvejis, kai supykusi miegojau kitam kambary. Tai naktį atėjo ir parsinešė atgal pas save doh.gif O kai šaltą žiemą pradėjau miegot po atskira kaldra, tai gražiai pasiūlė nuvažiuoti ir nusipirkti didesnę ir šiltesnę kaldrą, kad abiem užtektų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilrita @ 2008 02 09, 19:17)
Buna ir pas mus ,,mustynes,,del patalu

Mes šitą problemą išsprendėm - kaldra 2 ant 2,20 smile.gif Tai dabar ir vaikas paryčiais telpa be jokių nepatogumų biggrin.gif Visiems trims užtenka biggrin.gif
Atsakyti
Kiek man yra zinoma, knarkima galima ishgydyti (sunkiausiu atveju rekomenduojama operacija. ji lengva, greitai padaroma).

O grezimas dantimis... Autorei: pastebek kiek vyras valgo ir kiek sveria. Jeigu valgo daug, o nestoreja, reiskia pas ji kirmeles (askaridos). reikia pas daktara staigiai. nes svorio netekimas ir grezimas dantimis nakti - pirmiausias pozymis.
Jeigu su tuo viskas tvarkoje - tada tai psichine problema, reikia pas psichologa nuvesti.
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 08, 13:01)
Bent jau man po viena kaldra salciau, o ne silciau, nes negaliu apsikamsyti aplink kakla ir jis nuogas, be to miegant vyksta kaldros tasymas i abi puses ir tai sukelia didelius nepatogumus, del kuriu negaliu normaliai pailseti. Niekada gyvenime su niekuo nemiegojau po viena kaldra. schmoll.gif
Del knarkimo... reikia pasistengti pirmai uzmigti ir tada nebetrukdys jo knarkimas mirksiukas.gif . Bent jau man taip yra.
O miegojimas atskirame kambaryje tai isvis pasaka...rojus... thumbup.gif

Lyg mano lupomis kalbetum drinks_cheers.gif thumbup.gif Nieko nera geriau uz miega visiskoje tyloje, kai nieks taves nekturina ir nejudina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 12, 14:31)
Kiek man yra zinoma, knarkima galima ishgydyti (sunkiausiu atveju rekomenduojama operacija. ji lengva, greitai padaroma).

O grezimas dantimis... Autorei: pastebek kiek vyras valgo ir kiek sveria. Jeigu valgo daug, o nestoreja, reiskia pas ji kirmeles (askaridos). reikia pas daktara staigiai. nes svorio netekimas ir grezimas dantimis nakti - pirmiausias pozymis.
Jeigu su tuo viskas tvarkoje - tada tai psichine problema, reikia pas psichologa nuvesti.

Kiek man žinoma, knarkimo neįmanoma išgydyti, nebent sumažinti. bigsmile.gif Tai ir kūno tam tikra konstitucija, ir fiziologija, ir paveldėjimas. O kad tai psichinė problema ? bigsmile.gif Įdomu, įdomu, kuo remiantis daromos tokios išvados?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almena @ 2008 04 06, 23:18)
Kiek man žinoma, knarkimo neįmanoma išgydyti, nebent sumažinti.  bigsmile.gif Tai ir kūno tam tikra konstitucija, ir fiziologija, ir paveldėjimas. O kad tai psichinė problema ?  bigsmile.gif  Įdomu, įdomu, kuo remiantis daromos tokios išvados??  ax.gif

Knarkimas tikrai išgydomas, labai veiksminga yra nosies pertvaros operacija (aišku jei knarkimo priežastis yra būtent ta). Mano vyras po tokios operacijos dabar miega tyliai kaip kudikis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na maniskis kadangi neknarkia tai bent ACIU DIEVUI. Nes manau tai yra didele problema seimai/porai. Mano tetis ZIAURIAI knarkia, o ir mazasis brolis su juo kartu doh.gif . As pati knarkiau bet isoperavo polipus ir nustojau. Mazajam tai nepadejo. Na ir kai budavo vaikystej tokiu momentu, kai kokiam kaime ar kur miegodavom visi vienam kambary arba kad ir atskiruose bet atdarom durim, tai as stengdavaus uzmigti anxciau nei brolis ir tevas, kadangi RAAAAGAS, jei jie uzmiega pirmi tai as puse nakties nemiegu. Ir labai del to nervinuosi. Mama tai vargsiuke ipratus jau, nieko nebegirdi sako smile.gif Bent tiek gerai.
Na o del miegojimo atskirose lovose, tai na net nezinau ar butu galima kazka iskeisti i ta uzmigima jo glebi. Nors gal prabegus daugiau laiko tai jau nebetampa rodikliu g.gif
Atsakyti
Manau,jei dviem zmonem yra gera miegoti kartu arba atskirai,-tai ir gerai.Svarbu,kad vaikai mato gera tevu elgesi.Jiems galima paprasciausiai pasakyti kodel tevai miega atskirai.Nematau tame nieko blogo smile.gif
Atsakyti