Pazinojau viena vyra, kuris zmona miegojo atskiruose kambariuose neva, kad vaikas trukdo miegoti, o istikruju turejo begales moteru.
Na ir kas, mes irgi atskirai miegam, o santykiai kuo puikiausi. Aš esu skaičiusi psichologo komentarą, kad jei poroje didelis sutarimas ir pasitikėjimas vienas kitu, tai tiems žmonėms baisios būtinybės pastoviai būt sukibus vienam su kitu ir įrodinėt savo meilę.
Galų gale mes tik MIEGAM atskirai, bet juk einam viens pas kitą į "pasimatymus"
Galų gale mes tik MIEGAM atskirai, bet juk einam viens pas kitą į "pasimatymus"
Maniškis irgi knarkia, dantim griežia, kartais ir mykia įvairius garsus
, jau 5,5m. kartu gyvenam ir aš jau nebegaliu, atrodo priprasi, bet kuo toliau, tuo labiau tai erzina, nuo tokio dalyko ir nervai pakrikti gali, o apie pastovų neišsimiegojimą net nekalbu. Dabar kai mažas vaikas yra ir jis prabunda nuo jo skleidžiamų garsų. Jam miegojimas atskirai npatinka, bet nematau kitos išeities.
puikiai suprantu visas, kurios tokią situaciją žino, o kurios nežino, tai ir nesupras niekada, gali šnekėti ir toliau viokius pavyzdžius ir pamąstymus, jei patirtų, tai kitaip šnekėti pradėtų.
puikiai suprantu visas, kurios tokią situaciją žino, o kurios nežino, tai ir nesupras niekada, gali šnekėti ir toliau viokius pavyzdžius ir pamąstymus, jei patirtų, tai kitaip šnekėti pradėtų.
nors dabar miegam kartu, po vaiko gimimonuo 1 men iki 2 men miegojom atskirai, gaila jo buvo kad neissimiegojes i darba eina. Nemaciau nieko baisaus.
O kaip karaliai anksciau atskirai nuo zmonos miegodavo, bet mylejo karstai. Viskas nuo santykiu priklauso, jei nei vyras nei zmona problemos nemato - manau jos ir nera
O kaip karaliai anksciau atskirai nuo zmonos miegodavo, bet mylejo karstai. Viskas nuo santykiu priklauso, jei nei vyras nei zmona problemos nemato - manau jos ir nera
pasirodo ne as viena su tokia beda. vyras nesenai pats isejo i kita kambari, kad nebutu nepatenkintu veidu is ryto. ir viskas gerai. ir lova neperplati, miegu su savo maziuku, bo dar maitinu.
o sitas variantas-miegoti atskirai-man ne prie sirdies
visiskai..kad ir susipyke butume..as turiu ji jaust salia,nakti megstu prisiglaust..
ne ne..
ne ne..
As tai irgi negaliu viena uzmigti, jau pripratau kartu miegoti, tai turiu prisiglausti, apsikabina ir tada tik uzmiegu, kaip mazas vaikas
, o jei velai grizta, tai jei ir uzmiegu tai sokineju puse nakties, truksta kazko nors tu ka, visai neissimiegu
Mano vyras irgi knarkia,bet tikrai nenoreciau miegoti atsirai..as tiesiog pakutenu zandelius jis apsisuka ir nebeknarkia.
Man asmeniskai, nepatiktu atskirai miegoti, nes diena beveik nesimatai, vakare truputi pasikalbi, o nakciai vel issiskirstai. Esu Zmogus kuriam reikalingas kontaktas su Mylimuoju. Bet jei zmonesm geriau atskirai nei dviese ju pasirinkimas. Nors esu isitikinus, kad tas atitrukimas i atskirus kambarius ne i nauda.Jei Vyro vieta uzima vaikas, nenustebciau jei zmonos vieta paskui uzims meiluze.....
Man asmeniskai, nepatiktu atskirai miegoti, nes diena beveik nesimatai, vakare truputi pasikalbi, o nakciai vel issiskirstai. Esu Zmogus kuriam reikalingas kontaktas su Mylimuoju. Bet jei zmonesm geriau atskirai nei dviese ju pasirinkimas. Nors esu isitikinus, kad tas atitrukimas i atskirus kambarius ne i nauda.Jei Vyro vieta uzima vaikas, nenustebciau jei zmonos vieta paskui uzims meiluze.....
QUOTE(AidaBajar @ 2008 07 22, 10:28)
Nors esu isitikinus, kad tas atitrukimas i atskirus kambarius ne i nauda.Jei Vyro vieta uzima vaikas, nenustebciau jei zmonos vieta paskui uzims meiluze.....
Labai takliai pasakyta
Niekada nepagalvojau, kad knarkimas gali sukelti tiek nepatogumų
MB neknarkia...
MB neknarkia...
QUOTE(AidaBajar @ 2008 07 22, 11:28)
Nors esu isitikinus, kad tas atitrukimas i atskirus kambarius ne i nauda.Jei Vyro vieta uzima vaikas, nenustebciau jei zmonos vieta paskui uzims meiluze.....
O jei vieno iš poros darbas susijęs su nuolatinėmis komandiruotėmis ir atitrūkimas ne į atskirus kambarius, o valstybes....