Maniskis irgi megsta paknarkt,o as miegu itin jautriai
Kad galeciau ramiai uzmigt,esu nusipirkusi silikonius ausu kamstukus
.Tik va kartais jis knarkia labai smarkiai(net nzn kas ta lemia),tai nei tie nepadeda,tada i kita kambari varau
ir nematau tame nieko blogo
. Vyras visada pas mane paryciais atvaro
maniskis kartais paknarkia kai is vakaro paima aleliaus
bet kai tik uzknarkia tai kalu is alkunes i sona ir sakau: nesimiega ania? man irgi, davai pakalbam... tai greit verciasi ant sono ir baigiasi knarkimas.
o dantu griezimas yra nekokia liga
maniskis irgi griezia, bet pastebejau kad tik tada kai pervargsta arba apturi stresa
nes kiek kalbejau su stomatologais tai nera gerai ir tai reikia gydyti nes nudyla kandziai ar kaip ten tie dantai vadinasi
ir paskui buna nemazai problemu.
maniskis jei tik pradeda griezti dantimis tai gauna valerijankes ir apsiramines miega toliau
nors siaip man tas dantu griezimas ir netrukdo
na o miegojimas atskirai
ka as zinau
su buvusiu vyru miegodavom atskirai nes jis negalejo issimiegot su mazu vaiku, tai laikui begant kazkaip susvetimejom
nes nieko nera geriau kaip uzmigti prisiglaudus prie mylimo zmogucio
o dantu griezimas yra nekokia liga
maniskis jei tik pradeda griezti dantimis tai gauna valerijankes ir apsiramines miega toliau
na o miegojimas atskirai
Kartais ir mes su vyru miegam atskirai
.
Pirmą kartą jis išėjo į kitą kambarį miegoti, kai gimė mažylis. Tiesa, ne todėl, kad nepakenčia vaiko verksmo. Tada labai pergyvenau, su laiku kažkaip apsipratau.
Vėliau atsikraustė atgal į lovą. O dabar kartais užmiega prie televizoriaus ir tingi pereiti į miegamąjį. Manes tai neerzina, nes tada galiu miegoti skersai lovos. Ir nemanau, kad tai kelia kažkokį pavojų šeimai ar diskomfortą vaikui.
Pirmą kartą jis išėjo į kitą kambarį miegoti, kai gimė mažylis. Tiesa, ne todėl, kad nepakenčia vaiko verksmo. Tada labai pergyvenau, su laiku kažkaip apsipratau.
Vėliau atsikraustė atgal į lovą. O dabar kartais užmiega prie televizoriaus ir tingi pereiti į miegamąjį. Manes tai neerzina, nes tada galiu miegoti skersai lovos. Ir nemanau, kad tai kelia kažkokį pavojų šeimai ar diskomfortą vaikui.
QUOTE(Gege @ 2007 12 02, 00:13)
as pati knarkiu (nuo vaikystes)
is pradziu MB baksnodavo i sona, bet dabar sako, kad nebegirdi jau mano to knarkimo. priprato
beje,mano sakandis tai tikrai labai netaisyklingas. ir nosies pertvara kreiva. tai gal del siu dalyku ir knarkiu..
beje,mano sakandis tai tikrai labai netaisyklingas. ir nosies pertvara kreiva. tai gal del siu dalyku ir knarkiu..
lygiai kaip ir as
as su miegu jokiu problemu neturiu
Kai mano mama išsikraustė iš santuokinės lovos į kitą kambarį,tėvas kokius metus depresavo..
Vis atlėkdavo naktį prašyti,kad grįžtų,nes jam labai liūdna ir vieniša
Mama išėjo,nes tėvas išgėrinėti pradėjo ir nepernešdavo kvapo ..Prieš mirtį tėvas dar paklausė:Pasakyk,kodėl mane vieną miegoti palikai?
Suprantama priežastis,bet.....
Mama išėjo,nes tėvas išgėrinėti pradėjo ir nepernešdavo kvapo ..Prieš mirtį tėvas dar paklausė:Pasakyk,kodėl mane vieną miegoti palikai?
Suprantama priežastis,bet.....
Mano tevai atskirai miegojo kiek prisimenu visada. Kai pamaciau kad kitu kaimynu tevai kartu miega ir paklausiau kodel mama paaiskino kad del to kad tevas nakti gadina ora ir jai neina miegoti kai smirdi. Man daugiau klausimu nekilo, viskas atrode logiska ir teisinga.
Manau vaikams maziausiai rupi kur tie tevai miega, kai parups - pasakysi.
QUOTE(online @ 2008 05 15, 22:55)
lygiai kaip ir as
man uztenka padeti galva ant pagalves ir jau knarkiu
nieko negirdziu ir nejauciu,tik labai bijodavau kad neisgirsiu vaiku nakty jai prasibus,bet isgirsdavau visada
o dabar jie miega kaip ir as,gali muzika garsiausei groti net nesureguos 
Ši frazė kažko mane šį vakarą labai prajuokino.
Kai susipykstam tai maunu į dukros kambarį miegot.Kai visi vaikai būna tai tenka atsukt nugarą.O knarkčiojam abu draugiškai.
Kolkas dar neknarkiam, gal kai sloga tik tfu tfu tfu....
girdėjau, kad vaistinėj yra pirkti toks daikčiukas, kurį reikia į burną įsidėti, kad neknarktum. Lyg ir gomurį prilaiko ar kažkokius raumenis treniruoja
Girdėjau, kad kokį mėnesį reikia kasdien dėtis naktimis, paskui vis rečiau ir galų gale visiškai nebereikia
turiu kas išbandė, galiu patvirtint, kad iki šiol neknarkia