Įkraunama...
Įkraunama...

kokia plaukų spalva Jūsų manymu gražiausia?

Anksčiau man labai patikdavo juoda plaukų spalva. tokia lemtinga,stipri ,temperamentinga moteris. Su šituo man asocijuodavosi juodaplaukės.
Dabar jau bloga nuo tos visos juodos spalvos. norisi natūralumo. Šiuo metu man gražiausios šatenės.
o peroksidinės blondinės spalva nepatiko niekada. Blondinės gražu,bet tik natūralios. ar lengvai pašviesintomis sruogelėmis. Kai atrodo lyg saulės nublukinta būtų.
jokiu būdu nesakau,kad šatenės gražu,o jau blondinės ir juodaplaukės fui smile.gif tiesiog tokia mano nuomonė ir toks mano skonis wink.gif
Atsakyti
Graziausia plauku spalva ta,kuri moteriai kiekvienai individualiai geriausiai tinka flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(EEERNESTUKAS @ 2010 11 04, 01:27)
Graziausia plauku spalva ta,kuri moteriai kiekvienai individualiai geriausiai tinka flirt.gif

drinks_cheers.gif , cia kiekvieno skonio reikalas.
netgi sakyciau vienu metu (laiku) gali patikti viena spalva kitu kita. vienu metu - labai ilga laika, buvau blondine ir patys graziausi buvo svieus plaukai, niekad negalvojau, kad pakeisiu plauku spalva ir dar i raudonus atspavius. dabar esu raudonplauke, ir "kaifuoju" nuo savo plauku spalvos. tiesiog vienu metu patebejau, kad pradejau zavetis sia spalva, pradejau atkreipti demesi i raudonos spalvos plaukus, uzsimaniau tik bijojau, kad man netiks. o pasirodo ir tiko ir patiko, ir net labai.
Atsakyti
Man labai patinka juodi ilgi plaukai thumbup.gif dėja man tokia spalva netinka.
O dėl pasakymo "kas tinka vienam, nebutinai tiks kitam" tai būtų kvaila nepritarti, nes priklauso nuo daugelio faktorių ir kartais reikia kitų pagalbos, kad galėtume išsirinkti sau tinkančią spalvą, o geriausiai šiuo atvejų padės stilistai mirksiukas.gif
Atsakyti
labai daznai sviesi plauku spalva yra graziau,pajaunina zmogu:) 4u.gif
Atsakyti
Šviesūs, aišku nepatinka peroksidiniai smile.gif
Atsakyti
Man juoda gražiausia wub.gif ilgai dažiausi juodai, bet pabodo, pagailo plaukų pastoviai dažyti šaknis tai sugalvojau pasišviesinti ir atsiauginti savus ax.gif kol kas sekasi gerai ax.gif doh.gif šiaip esu šviesi, pilka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secret_lover_: 22 gruodžio 2010 - 20:31
gražios visos spalvos, svarbu ne kokia violetinė, ar mėlyna. Aš esu blondonė smile.gif neperoksidinė
Atsakyti
Esu naturali blondine ir tuom patenkinta biggrin.gif Karts nuo karto padazau sruogelemis. Ypac ziema plaukuciai papilkeja. Bet renkuosi naturalius atspalvius....kad nekarta klause manes, as dazau ar ne plaukus.
Man graziausia spalva - sveiki, grazus,svarus, sutvarkyti plaukai, tinkantys prie zmogaus odos spalvos, akiu ir t.t. Juodi, ryzi ar blond.
Nepatinka pilkos peles. Kai plauku spalva nei kokia. Daznai tokios moterys ale uz naturaluma, o gal tik dangstosi tuom.
Atsakyti
tamsiai ruda, juoda
Atsakyti
patinka tamsiai ruda,sviesiai ruda labai nepatinka raudona, violetine
Atsakyti
As tik uz naturalia spalva, kokia ji bebutu. Sveiki, blizgantys, naturalios spalvos plaukai nieko nera graziau. Is karto dvelkia prabanga. O dazyti kokie bebutu, vis tiek ne tas. Manau, ka gamta dave, tas zmogui tinka labiausiai smile.gif
Atsakyti