Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

kas jum ***.. su tom princesem darosi.
Ar bobai 50 metu ar 30 ar 16...princese ***.. ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.357 @ 2011 09 04, 21:58)

Taip princesė *** , netekėjus tai negali būti karalienė . O žinot , kad pasakose visi princai blondinai ? tongue.gif Kaip kitaip įveikiat depresijas ir komplerksus jei neapsimetinėjat princesėmis ? tongue.gif Tikėkimės , kad UK , Japonijos , Švedijos , Arabų Emiratų princesės apie tokius savipagalbos procesus nenutuokia . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 04 rugsėjo 2011 - 20:55
QUOTE(blondinas Nr.357 @ 2011 09 04, 20:58)

o tai ne...koks cia gyvenimas , jei nesijauti princese ar karaliene irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 09 04, 22:01)
o tai ne...koks cia gyvenimas , jei nesijauti princese ar karaliene irnesakyk.gif

ne to klausiu.
Kiek gali bobos dar sapaliot apie princeses..?
XXI amzius.
Negi bele.. ir 2111 metais ..kai dangumi skraidzios kosmoso taksi...moteriskos lyties atstovai su blizganciais kombinezonais pezes apie princeses su issiputusiom suknelem ir apie pedarastiskom kojinem apsiavusius princus..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.357 @ 2011 09 04, 22:21)
ne to klausiu.
Kiek gali bobos dar sapaliot apie princeses..?
XXI amzius.

nu pakentek siek tiek, gal sekancios kartos supemamos jau sapalios apie digimonus ar pan. baisuoklius
Atsakyti
Kaip gerai pasinerti į 3d filmą kuris ekranizuoja senovinę pasaką arba siaubo filmą kurio pabaigoje pagrindiniai herojai nugalėję blogį įsimyli vienas kitą , arba kokią istorinę romantiką su ietimis , špagomis , kalavijais arba arbaletais ir pamiršti porai valandų visas problemas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 04 rugsėjo 2011 - 21:36
Niekad nebūdavau princesė. Būdavau ragana arba ta,kuri valdo vėją. O dar - Ronja, plėšiko duktė...
Atsakyti
Voveraitė buvau, eglutė buvau, net skaičiukas 4 buvau, princese nea. Kažkokia neprincesiška buvo mano vaikystė.
Atsakyti
Kai mama darželio vedėja , tėvas furistas dėdė įmonės direktorius , teta vyr med sesuo , senelis kolūkio pirmininkas , močiutė namų šeimininkė ir visis tarybiniais laikais buvo neblogai uždirbantys tai vaikystė negalėjo būti neprincesiška smile.gif Sesuo kelių parduotuvių savininkė , sesers vyras taip pat įrankių parduotuvės direktorius visi sukamės savam versle plius mama valdiškam darbe uždirba neblogai lyginant su krizės apkarpytais atlyginimais tai sūnėno vaikystė taip pat princiška ir neskurdi . tongue.gif dabar nusenusi princesė keliauja šveisti vonių abiejuose namo aukštuose .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 05 rugsėjo 2011 - 13:43
QUOTE(senmerge @ 2011 09 05, 14:36)

manau, kad vaikai gali įsivaizduoti save karaliais ir neturėdami tėvelio-kolūkio pirmininko:)
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 09 05, 15:26)
manau, kad vaikai gali įsivaizduoti  save karaliais ir neturėdami tėvelio-kolūkio pirmininko:)

o taip, aš va gamtos stichijas valdžiau
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 09 05, 15:44)
o taip, aš va gamtos stichijas valdžiau

nu va, buvai vejų princese smile.gif
Atsakyti