Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

QUOTE(Braun @ 2011 09 01, 14:17)
Moraline, bet ne teisine prasme.

Turiu jus nuvilti, teisine taip pat.
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(Montekrista @ 2011 09 01, 14:18)
Turiu jus nuvilti, teisine taip pat.

Nezinau, kodel kalbate arogantisku tonu, bet va cia is kazkurio ten Senato nutarimo:
Vagystės ir plėšimo dalykas yra svetimas turtas. Turtas pagal BK 178 ir 180 straipsnius – tai turintys vertę bei fizinius parametrus (gabaritus, svorį, skaičių, kiekį) daiktai (pvz., namų apyvokos daiktai, transporto
ir gamybos priemonės, asmeniniai daiktai, taip pat pinigai ir vertybiniai popieriai).
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2011 09 01, 14:32)
[CODE]
Nezinau, kodel kalbate arogantisku tonu, bet va cia is kazkurio ten Senato nutarimo:
Vagystės ir plėšimo dalykas yra svetimas turtas. Turtas pagal BK 178 ir 180 straipsnius – tai turintys vertę bei fizinius parametrus (gabaritus, svorį, skaičių, kiekį) daiktai (pvz., namų apyvokos daiktai, transporto
ir gamybos priemonės, asmeniniai daiktai, taip pat pinigai ir vertybiniai popieriai).

Na, kad neatrody2iau arogantiška, neaiškinsiu. Tiesiog pasidomėkit ir kiek pagalvokit. Kokia būna nuosavybė ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 09 01, 15:46)
Na, kad neatrody2iau arogantiška, neaiškinsiu. Tiesiog pasidomėkit ir kiek pagalvokit. Kokia būna nuosavybė ir pan...

smile.gif
Na domejaus domejaus, o pagalvoti kartais irgi labai patinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braun: 01 rugsėjo 2011 - 15:12
QUOTE(blondinas Nr.353 @ 2011 09 01, 09:43)
as perku tik kokybiskas prekes ir prasau grazint pinigus jei ikisa bloga preke.
As megstu kina ir nenoriu moketi uz bloga kina.
Kaip suzinot ar kinas geras?
Paziuret ji.
Ir jeigu patiko- sumoket.
Ir sumoket ne tiek kiek praso, o tiek, kiek jis tavo nuomone vertas.
Nu arba deretis galu gale.

Gal ir galėtų būti kažkaip panašiai.
Jau ir restoranai tokie yra, kur pavalgai, paskui pats sumoki tiek, kiek, tavo manymu, maistas tau buvo skanus ar pasirodė vertas.

Bet kita vertus, jei mano skonis būtų pernelyg paprastas ir prasilenktų su daugumos, tai nelabai daug šansų turėčiau kažką man patinkamo tokio regėti, kadangi dauguma pinigais užbalsuotų už savo mėgiamą ir todėl labiau gamint apsimokamą.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.353 @ 2011 09 01, 19:53)
o dabar turi?

Nu, ne, nelabai. Žiūriu, ką rodo. O po to nusiperku tuos, kurie man labiausiai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 01 rugsėjo 2011 - 18:56
Nueiti giros iš geltonos bačkos, gerti iki valios...
Atsakyti
Giros atstovėjus eilėje , limonado iš gazirovkės aparato ar sulčių specializuotoje parduotuvėje iš didelių apverstų kolbų .
Atsakyti
Papildyta:
Beje, o per neįdomų man kiną - aš paprasčiausiai užmiegu. Arba išeinu.

Ir tiek jau to, dėl tų litų kelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 01 rugsėjo 2011 - 22:00
QUOTE(Montekrista @ 2011 09 01, 20:01)
Nueiti giros iš geltonos bačkos, gerti iki valios...

O aš kažkaip vaikystėj nemėgau giros. Nelabai jos man higieniškomis tuomet atrodė... ir skonio ne kažin kokio tebuvo... Taip ir lig šiol nepamėgau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 01 rugsėjo 2011 - 22:04
Vaikystėje skaičiau: žmogus kur kas daugiau, nei parašyta.
Ir gimęs jis - jau pasmerktas būt vienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 02 rugsėjo 2011 - 06:28
Dar pamenu, kaip nuolat lakstydavom po visą rajoną su kreidelėm, piešdavom strėles, o kita grupė sekdavo....
Atsakyti