Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

tik durex...nors ir jie, dar prieš daug metų gal buvo ir ne tokie kokybiški, plyšęs buvo ne vienas...pirmas neštumas taip atsirado... blush2.gif
labai dekinga life style prezervatyvams, jų deka atsirado dukrelė...nusmuko ir viskas... blush2.gif padarė darbą, kurį patys norėjime padaryti, bet vis nedrįsdavome... biggrin.gif
Atsakyti
crown patiko wub.gif mates ultra thin thumbup.gif labai patiko pirktis prezervatyvai net parduotuveje...greit pristato ir be to visada su dovanom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 03 gegužės 2013 - 14:12
Man pačiausi "Durex Elite" thumbup.gif (violetinis pakelis).

blush2.gif Plonesni ir su jais tikrai fainiau tongue.gif
Atsakyti
Durex Elite arba Classic.

Vis planuojam pabandyt nusipirkt internetu, bet niekaip neišsirenkam iš kur. Ir dar labai įdomu, kodėl niekur internete nematyt Durex Classic g.gif
Atsakyti
Durex Durex Durex!
Atsakyti
QUOTE(eduq @ 2013 05 20, 19:28)
Durex Durex Durex!

Mane būten Durex alergizuoja. verysad.gif Pradeda perštėti ir parausta, manau, kad tai alerginė reakcija. unsure.gif Ar kuri iš jūsų susidūrėt su šia problema? unsure.gif Kokie prezervatyvai nealergizuoja?
Atsakyti
Išbandykit kelių firmų ir žinosit. Čia toks daiktas, kiekvienam individualu
Atsakyti
QUOTE(Ginestra @ 2013 06 25, 18:39)
Mane būten Durex alergizuoja. verysad.gif  Pradeda perštėti ir parausta, manau, kad tai alerginė reakcija. unsure.gif  Ar kuri iš jūsų susidūrėt su šia problema?  unsure.gif  Kokie prezervatyvai nealergizuoja?

Man teko, kruva isbandem - ir visi jie alergizavo, na nebent per 5 metus kas naujo atsirado....bet jau man neaktualu. tongue.gif
Atsakyti
alergizuoja dažniausiai dėl latekso. bandykit nelateksinius - yra jau ir Lietuvoje, ir net prekybos centruose (lifestyles skyn).
Atsakyti
Mes irgi internetu apsipirkom pirmą kartą po 1-2 skirtingų rūšių gal 15, tai kiek išbandėm tai skirtumas tarp ju visų beveik JOKS smile.gif na tie šildantys, šaldantys efektą duoda, tačiau mums jis ne itin patiko, kad nuolat nuodoti arba mes nejautrūs arba skirtumo tikrai jokio nėra, na vaikinui sakė plonesni geriau kažkiek,
Pirkom iš http://www.save24.lt/7-prezervatyvai

Tų Sensiva gaila nedarom, būtų įdomu pabandyti, kad jau taip gyrėt...
Atsakyti
Ar bandėt kas šituos: http://www.dolphi.co...n/condoms/3in1/ ? Draugė lauktuvių atvežė g.gif , noriu išbandyt bet kažkaip baisoka doh.gif su kažkokiais kibukais ten cool.gif .
Atsakyti
Durex elite
Atsakyti