QUOTE(Marilla @ 2010 07 21, 07:57)
sveikute
o kada terminas mazam stebuklui?
Papildyta:
na visu pirma gyd, nusispjaut i tokia diagnoze. Mane apziurejo tiek gyd., kad as galiu pradet knyga rasyt apie musu LT medecina. Jei nesusidiri rimtai su liga tai viskas atrodo paprasciau , bet taip kaip atsitiko man tai isgirdau kad is 1000 as 1 kuriai taip dubens kaulai atsoko kad iki 11mm, o cia labai daug. Kiek zinau dubens kaulai inesugyja jie tik atsistato i vietas.
O kokie pas tave skausmai, kaip buvo iki gymd.? as tai iki gymd., jauciaus gerai lialiukas gime ir lengvai, su manim buvo ir viskas ok tik tarp koju skaudejo, gyd., sake taip gali but. O kai israse namo tai va kaip viskas apsisuko.
o kada terminas mazam stebuklui?
Papildyta:
O kokie pas tave skausmai, kaip buvo iki gymd.? as tai iki gymd., jauciaus gerai lialiukas gime ir lengvai, su manim buvo ir viskas ok tik tarp koju skaudejo, gyd., sake taip gali but. O kai israse namo tai va kaip viskas apsisuko.
Man nėštumo metu labai skaudėjo. Skaudėjo visi dubens kaulai, gaktikaulis. 3 savaites beveik iš vis nepaėjau, paskui iki gimdymo labai sunkiai. Vyras lovoj ant kito šono apversdavo. Ir man kai kas dar siūlė rizikuot