QUOTE(annaa @ 2008 08 21, 09:27)
kosmaras!!!!! tikriausiai blogai viska perskaiciau siame forume, nes supratau kad butent tu cikloniniu ir nereikia valyti DAZNAI
kazkuri forumiete teige kad is geresniu tai philips, elektroliux ir dar kazkas... jei neklystu
gal kuri turi philipsa ciklonini??
tai tame ir esmė, kad su maišeliais siurbliuose didžioji dalis nešvarumų jau sulaikoma maišelyje, o cikloniniame nusėda tik didžiausi nešvarumai, o pagrindinis filtravimo vaidmuo lieka filtrui - taip ir užsiteršia daug greičiau.
QUOTE(Nmergyte @ 2008 09 01, 11:07)
aš tai tik už siurblius su maišeliais. Plastikinė talpa atrodo negražiai (visi susiurbti purvai matosi, laikui bėgant apsivelia - dulkes iškračius vistiek dalis lieka prikibus prie korpuso - fek), o be to ir filtracija maišelinio geresnė.
QUOTE(jolaxus @ 2008 09 03, 22:35)
kaip matau, susidomėjimas siurbliais šiek tiek apmiręs

o man klausimėlis kilo, ar kam teko susidurti su tokiu dulkių siurbliu DYSON? Pažįstama sakė, kad neblogas varinatas, lengvas, patogus naudotis, žodžiu rekomendavo tokio pasidairyt. Galvoju paieškoti daugiau nuomonių...
Taigi, ar kas naudojatės ir galit kažką pasakyti apie siurblį DYSON?
siurbliai gal ir geri, bet nelabai populiarūs - ar nebus paskui problemų jei neduodie sugestų? kas jais išvis Lietuvoj prekiauja? Kiek pavyko rasti, tai tik hobby hall ir per skelbimus internete pardavinėjami - nemanau kad tai būtų patikimas variantas..
QUOTE(lotute @ 2008 09 04, 14:56)
geriausiai kai yra siurbliuojama i vandeni, tada oras yra gaivus gaivus
QUOTE(Saudute @ 2008 09 04, 22:10)
as ir tik uz siurblius su vandens filtru, ner geriau.. ispili nesvarumus i vandeni ir oras namie daug svaresnis. pati turiu ir neatsidziaugiu, dabar i joki kita nekeisciau, o be to yra ir nebrangiu geru.
Ir kuo tie siurbliai su vandens filtrais tokie nuostabūs? Oras taip, gal ir gaivus - bet pvz. man siurblys yra reikalingas ne orui gaivinti (tam yra drėkintuvai), o kokybiškai, patogiai ir švariai susiurbti dulkes. Kaskart po siurbimo išpilinėti murziną vandenį ir plauti tą talpą - atleiskit, patogumo daug nematau. Daug paprasčiau kas kelis siurbimus ištraukti maišelį ir įdėti naują. Be to, vandens siurbliai filtruoja pro juos praeinantį orą prasčiau - jei manote kad vanduo sulaiko visus nešvarumus.. deja deja, vandenyje sulaikomos tik stambiausios dulkės ir purvai, o pačios smulkiausios ir kensmingiausios sveikatai dalelės, nematomos plika akimi, praeina per vandenį kartu su jo burbuliukais kaip karštas peilis per sviestą. Todėl aš visada pasisakiau ir pasisakysiu už maišelinius siurblius, o iš gamintojų rinksiuos tik Philips ir Electrolux, tikrai man nereikia korėjiečių LG ir Samsung lemputėm išgražintų (ir šiaip gražaus dizaino, pripažįstu), bet savo tiesioginės paskirties neatliekančių (o tik dulkes iš vienos vietos į kitą permetančių) siurblių.
O šiaip, kombinacija "nebrangus ir geras" neįmanoma - jei jau nebrangus, tai patikėkit, gamintojas ant kažko kaip reikiant pataupė..