Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

Kas turi EPIKA siurblį . Daug metu i ji ziuriui... Ar verta pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunasada: 07 rugpjūčio 2008 - 11:46
QUOTE(daivoshius @ 2008 03 13, 19:30)
Su vyru nuvykom į senukus nes buvo tikslas pagaliau nusipirkt normalų dulkių siurblį. na iš pradžių galvojom nebrangų, o galų gale daėjom ir iki Karcher, nes norejom kad nebutu to nemalonaus kvapo ir dulkes sestu i vandeni. Jau pusė metų kaip naudojam- thumbup.gif .Tik labai jau daug vietos užima  doh.gif , na ir spec skysčio reik įsigyt, norint kad vanduo neputotų (nes kietas), na ir šiek tiek laiko užtrunka, kol ta vandenį pripili, kol paskuj išplauni.

To specialaus skysčio nebūtinai reikia pilti kiekvieną kartą siurbiant. Vanduo bakelyje suputoja ne nuo kieto vandens, o nuo iš anksčiau ant grindų ar kilimų likusios chemijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Planuojam isigyti siurbli, norim su vandens fitru.
Gal turit atsiliepimu apie Hydra Arnica?
Atsakyti
visai nieko nebesusigaudau doh.gif
CIKLONINIS dulkiu siurblys neturi HEPA FILTRO?

plaunami, gariniai, su vandens filtru, cikloniniai, su hepa filtru... nejau nera vieno to vienintelio gero ir tiek? smile.gif

http://www.elektroma...144005011644069

http://www.elektroma...144005011658957

kuris variantas geresnis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annaa: 19 rugpjūčio 2008 - 10:46
Anna, cikloninis turi ir Hepa filtrą.
Žiūrėjau aš tuos Philips siurblius, man nepatiko, kad ten toje dalyje, kur dulkės bus, labai daug visokių išraitymų, ir sakė paskiau po metų reiks keisti ten tą filtrą visą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 19 rugpjūčio 2008 - 19:33
QUOTE(Loreli @ 2008 08 19, 20:31)
Anna, cikloninis turi ir Hepa filtrą.
Žiūrėjau aš tuos Philips siurblius, man nepatiko, kad ten toje dalyje, kur dulkės bus, labai daug visokių išraitymų, ir sakė paskiau po metų reiks keisti ten tą filtrą visą

ot shudas... doh.gif man tu philipsu dizainas net grazus. tai ka pirkt tada?

aciu Loreli wink.gif
Atsakyti
as irgi taip norejau cikloninio, kad nereiktu tais maiseliais rupintis doh.gif issirinkau
samsunga user posted image

galvojau dziaugsiuos ir vargo nematysiu lotuliukas.gif gerais anais laikais AUDRA turejom thumbup.gif siuksles ispylei, jei netingejai pakratei filcini (dabar pavadintum filtru) maiseli ir thumbup.gif aisku, galingumo truko biggrin.gif

tai va, iskeiciau as maisiukini savo LG i ciklonini SAMSUNG. Galingumo netruksta, sepeciai, paslankumas, ardymas ir visa kita thumbup.gif , bet man didziausia beda, kad reik pirma filtra plaut vos ne po kiekv. buto issiurbimo doh.gif As po men jau ir i taisykla nesiau aiskintis, bet gedimu nera, o parduot. sake, kad taip gali buti, nes tie cikl. pralaidus verysad.gif Drauge turi panasu cikl. samsung., bet kai siurbliuoja vos 2 kilimelius, tai 1,6 metu filtro nevale ir gerai. Nezinau, ar cia man nenusiseke, ar kitu nevargina tas filtru valymas (as vien del to vandens siurblio atsisakiau)

tai va tokia problema: kaip ir gerai, bet negerai verysad.gif biggrin.gif ir atvirksciai
Atsakyti
Sveiki,norejau paklausti turinciu KARHER 1902 ,su garais plaunanti siurbli,sakykit ar jus turedamos si siurbli dar atskirai plaunat grindis ar uztenka pereit su siuo siurbliu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 08 20, 15:38)
as irgi taip norejau cikloninio, kad nereiktu tais maiseliais rupintis doh.gif  issirinkau
samsunga user posted image

galvojau dziaugsiuos ir vargo nematysiu lotuliukas.gif  gerais anais laikais AUDRA turejom  thumbup.gif siuksles ispylei, jei netingejai pakratei filcini (dabar pavadintum filtru) maiseli ir  thumbup.gif aisku, galingumo truko biggrin.gif

tai va, iskeiciau as maisiukini savo LG i ciklonini SAMSUNG. Galingumo netruksta, sepeciai, paslankumas, ardymas  ir visa kita  thumbup.gif , bet man didziausia beda, kad reik pirma filtra plaut vos ne po kiekv. buto issiurbimo doh.gif As po men jau ir i taisykla nesiau aiskintis, bet gedimu nera, o parduot. sake, kad taip gali buti, nes tie cikl. pralaidus  verysad.gif Drauge turi panasu cikl. samsung., bet kai siurbliuoja vos 2 kilimelius, tai 1,6 metu filtro nevale ir gerai. Nezinau, ar cia man nenusiseke, ar kitu nevargina tas filtru valymas (as vien del to vandens siurblio atsisakiau)

tai va tokia problema: kaip ir gerai, bet negerai  verysad.gif  biggrin.gif  ir atvirksciai

kosmaras!!!!! tikriausiai blogai viska perskaiciau siame forume, nes supratau kad butent tu cikloniniu ir nereikia valyti DAZNAI fool.gif

kazkuri forumiete teige kad is geresniu tai philips, elektroliux ir dar kazkas... jei neklystu smile.gif

gal kuri turi philipsa ciklonini??
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 08 20, 15:43)
Sveiki,norejau paklausti turinciu KARCHER 1902 ,su garais plaunanti siurbli,sakykit ar jus turedamos si siurbli dar atskirai plaunat grindis ar uztenka pereit su siuo siurbliu blush2.gif  smile.gif

Atsakyti
norėjau paklausti gal kas turit EASTCON garų generatorių, kaip jisai, užsisakiau turi atvežti, bet kažkaip abejoju ar apsimoka
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2008 08 21, 09:27)
kosmaras!!!!!    tikriausiai blogai viska perskaiciau siame forume, nes supratau kad butent tu cikloniniu ir nereikia valyti DAZNAI fool.gif

kazkuri forumiete teige kad is geresniu tai philips, elektroliux ir dar kazkas... jei neklystu  smile.gif

gal kuri turi philipsa ciklonini??

as irgi taip norejau- ispylei ir viskas, dar po metu filtrus isplovei pirminius, o po keliu metu jei kojnem pradejo smirdet- pakeitei kitus biggrin.gif Bet man nenusiseke doh.gif biggrin.gif Su savo LG maiseliniais 10 metu siurbiau ir nezinojau, kad jis filtrus turi biggrin.gif
Atsakyti