Kas turi EPIKA siurblį . Daug metu i ji ziuriui... Ar verta pirkti?
QUOTE(daivoshius @ 2008 03 13, 19:30)
Su vyru nuvykom į senukus nes buvo tikslas pagaliau nusipirkt normalų dulkių siurblį. na iš pradžių galvojom nebrangų, o galų gale daėjom ir iki Karcher, nes norejom kad nebutu to nemalonaus kvapo ir dulkes sestu i vandeni. Jau pusė metų kaip naudojam-
.Tik labai jau daug vietos užima
, na ir spec skysčio reik įsigyt, norint kad vanduo neputotų (nes kietas), na ir šiek tiek laiko užtrunka, kol ta vandenį pripili, kol paskuj išplauni.

To specialaus skysčio nebūtinai reikia pilti kiekvieną kartą siurbiant. Vanduo bakelyje suputoja ne nuo kieto vandens, o nuo iš anksčiau ant grindų ar kilimų likusios chemijos

Planuojam isigyti siurbli, norim su vandens fitru.
Gal turit atsiliepimu apie Hydra Arnica?
Gal turit atsiliepimu apie Hydra Arnica?
visai nieko nebesusigaudau
CIKLONINIS dulkiu siurblys neturi HEPA FILTRO?
plaunami, gariniai, su vandens filtru, cikloniniai, su hepa filtru... nejau nera vieno to vienintelio gero ir tiek?
http://www.elektroma...144005011644069
http://www.elektroma...144005011658957
kuris variantas geresnis?

CIKLONINIS dulkiu siurblys neturi HEPA FILTRO?
plaunami, gariniai, su vandens filtru, cikloniniai, su hepa filtru... nejau nera vieno to vienintelio gero ir tiek?

http://www.elektroma...144005011644069
http://www.elektroma...144005011658957
kuris variantas geresnis?
Anna, cikloninis turi ir Hepa filtrą.
Žiūrėjau aš tuos Philips siurblius, man nepatiko, kad ten toje dalyje, kur dulkės bus, labai daug visokių išraitymų, ir sakė paskiau po metų reiks keisti ten tą filtrą visą
Žiūrėjau aš tuos Philips siurblius, man nepatiko, kad ten toje dalyje, kur dulkės bus, labai daug visokių išraitymų, ir sakė paskiau po metų reiks keisti ten tą filtrą visą
QUOTE(Loreli @ 2008 08 19, 20:31)
Anna, cikloninis turi ir Hepa filtrą.
ot shudas...

aciu Loreli

as irgi taip norejau cikloninio, kad nereiktu tais maiseliais rupintis
issirinkau
samsunga
galvojau dziaugsiuos ir vargo nematysiu
gerais anais laikais AUDRA turejom
siuksles ispylei, jei netingejai pakratei filcini (dabar pavadintum filtru) maiseli ir
aisku, galingumo truko
tai va, iskeiciau as maisiukini savo LG i ciklonini SAMSUNG. Galingumo netruksta, sepeciai, paslankumas, ardymas ir visa kita
, bet man didziausia beda, kad reik pirma filtra plaut vos ne po kiekv. buto issiurbimo
As po men jau ir i taisykla nesiau aiskintis, bet gedimu nera, o parduot. sake, kad taip gali buti, nes tie cikl. pralaidus
Drauge turi panasu cikl. samsung., bet kai siurbliuoja vos 2 kilimelius, tai 1,6 metu filtro nevale ir gerai. Nezinau, ar cia man nenusiseke, ar kitu nevargina tas filtru valymas (as vien del to vandens siurblio atsisakiau)
tai va tokia problema: kaip ir gerai, bet negerai
ir atvirksciai

samsunga

tai va, iskeiciau as maisiukini savo LG i ciklonini SAMSUNG. Galingumo netruksta, sepeciai, paslankumas, ardymas ir visa kita

Sveiki,norejau paklausti turinciu KARHER 1902 ,su garais plaunanti siurbli,sakykit ar jus turedamos si siurbli dar atskirai plaunat grindis ar uztenka pereit su siuo siurbliu

QUOTE(1000inis @ 2008 08 20, 15:38)
as irgi taip norejau cikloninio, kad nereiktu tais maiseliais rupintis
issirinkau
samsunga
gerais anais laikais AUDRA turejom
siuksles ispylei, jei netingejai pakratei filcini (dabar pavadintum filtru) maiseli ir
aisku, galingumo truko
, bet man didziausia beda, kad reik pirma filtra plaut vos ne po kiekv. buto issiurbimo
As po men jau ir i taisykla nesiau aiskintis, bet gedimu nera, o parduot. sake, kad taip gali buti, nes tie cikl. pralaidus
Drauge turi panasu cikl. samsung., bet kai siurbliuoja vos 2 kilimelius, tai 1,6 metu filtro nevale ir gerai. Nezinau, ar cia man nenusiseke, ar kitu nevargina tas filtru valymas (as vien del to vandens siurblio atsisakiau)
ir atvirksciai

samsunga

kosmaras!!!!! tikriausiai blogai viska perskaiciau siame forume, nes supratau kad butent tu cikloniniu ir nereikia valyti DAZNAI

kazkuri forumiete teige kad is geresniu tai philips, elektroliux ir dar kazkas... jei neklystu

gal kuri turi philipsa ciklonini??
QUOTE(liutuks @ 2008 08 20, 15:43)
Sveiki,norejau paklausti turinciu KARCHER 1902 ,su garais plaunanti siurbli,sakykit ar jus turedamos si siurbli dar atskirai plaunat grindis ar uztenka pereit su siuo siurbliu

norėjau paklausti gal kas turit EASTCON garų generatorių, kaip jisai, užsisakiau turi atvežti, bet kažkaip abejoju ar apsimoka
QUOTE(annaa @ 2008 08 21, 09:27)
kosmaras!!!!! tikriausiai blogai viska perskaiciau siame forume, nes supratau kad butent tu cikloniniu ir nereikia valyti DAZNAI
kazkuri forumiete teige kad is geresniu tai philips, elektroliux ir dar kazkas... jei neklystu

as irgi taip norejau- ispylei ir viskas, dar po metu filtrus isplovei pirminius, o po keliu metu jei kojnem pradejo smirdet- pakeitei kitus