Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(AusraJ @ 2008 06 04, 22:13)
Aš naudoju Kirby. Nekeisčiau į nieką. biggrin.gif

Nepirkciau Kirby... nes ten toks gargaras - ji vien kad uzkurti reikia prisiversti. As kiek bandziau siurbti (tevai turi) nusidauziau kojas, kampai lieka nevalyti - reikia atskirai prijungineti priedus - nemanevringas baisiai... mano mama ji DEL NEREALAUS SVORIO nuleido ji laiptais zemyn doh.gif Teko taisyti. Bet kai reikejo isvalyti baldus, pamaciau kad labai gerai dirba. Del tu visu turbo sepetuku.

QUOTE(emante @ 2008 06 06, 01:05)
ketiname pirkti dulkiu siurbli, reikalas tas, kad mano mazius alergiskas namu erkutem, tiesa, ta alergija pasireiskia du kartus per metus ir tesiasi mazdaug savaite, bet vis tiek, manau, geras siurblys yra butinas. alergiskiems zmonems skirtus siurblius girdejau tik du :kirby ir sebo. kirby atpuola del kainos, sebo, pigesnis - 2100lt, bet man nepatinka, kad jis plauna tik sausu budu, t.y. be vandens. o turint du vaikus ir suni man kazkodel noretusi plauti viska su vandeniu, beto, tas valymas sausu budu galimas ir paprastu siurbliu, pabarstei milteliu, palaukei valanda ir issiurbei, nebutina tokiu atveju uz siurbli moketi 2100, nors, zinoma, kai pardaveja tuo sebo siurbliu pas mane issiurbe kilima (be jokiu milteliu, beje) tai to net spalva pasikeite (i geraja puse, zinoma) bet vistiek galvoju, gal geriau pirkti paprasta plaunati siurbli g.gif juk vistiek juo plaut turbut galima ir baldus, ir lovu ciuzinius, ne tik kilimus. kazin ar is tiesu tik kirby arba sebo gali panaikinti bent dali tu erkuciu? gal plaunantis siurblys galetu atlikti panasia funkcija?gal kas nors susidure su tuo? butu labai malonu isgirsti jusu nuomone (nes jau nebezinau su kuo tartis, is mano pazistamu tu kirby ar sebo siurbliu nieks neturi, tie kurie turi plaunacius, plovimo funkcijos kazkodel nenaudoja, o ka sako sebo ar kirby pardavejai nevisuomet gali but tiesa verysad.gif )
butu smagu, jei patartumet, koki siurbli geriausiai pirkti, kai namuose du vaikai (vienas ju alergiskas namu erkutem), trumpo plauko suo (taksas), kurio plaukus is namuose esanciu vilnoniu kilimu tikrai nelengva issiurbti (mano tradicinis samsungas, nors ir neseniai pirktas, deja, nepajegus verysad.gif ) dekoju uz patarimus 4u.gif

As del to pacios priezasties - alergijos erkutems - pirkau Karcher. Karsti garai padeda naikinti ta negerove.
Atsakyti
Sveiki, pries sventes nusipirkau karcher ds 5500 vex, buvo akcija kai pirkau tipo plius dar elektrine karcher sluota k50, o siandien paskambino tipo akcija baigese sluota nebepriklauso, tipo ir nebeturi tokios komplektacijos, sako galim grazinti pinigus, tai kaip sunervino bash.gif as ir pinigus pravedziau pries sventes, bet padarys nuolaida dar siurbliui, tai sestadieni gausiu, bandysim. O gal kas turit tokia sluota, idomu ar vertas demesio daiktas SLUOTA
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2008 06 25, 13:09)
Sveiki, pries sventes nusipirkau karcher ds 5500 vex, buvo akcija kai pirkau tipo plius dar elektrine karcher sluota k50, o siandien paskambino tipo akcija baigese sluota nebepriklauso, tipo ir nebeturi tokios komplektacijos, sako galim grazinti pinigus, tai kaip sunervino bash.gif as ir pinigus pravedziau pries sventes, bet padarys nuolaida dar siurbliui, tai sestadieni gausiu, bandysim. O gal kas turit tokia sluota, idomu ar vertas demesio daiktas SLUOTA

Na ir kiaulyste unsure.gif
Atsakyti
gavau siurbli Karcher ds 5500 vex thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net nemoku apsakyti, labai lengva naudotis, lengva prieziura ir t.t. o kai issiurbiau, tai negalejau patiketi, kad pas mane namie tiek dulkiu
Atsakyti
Turim Karcher ds 5500 jau apie 4 metus, dirba kaip žvėris, į metus kartą filtriuką pakeičiam ir viskas.Į jokį kitą nemainyčiau.Ir tą šluotą gavom dovanų kai pirkom, šiaip patogus daiktas, bet pas mus greit ratukai išsilakstė, tad dabar tingim taisyt, tai ir guli padėta, galima ir be jos apseit.
Atsakyti
turiu klausima - o koks skirtumas tarp maiselinio dulkiu siurblio ir cikloninio. kaip yra ishvalomas cikloninis dulkiu siurblys? nes maishiuka ishemei ir ishmetei, o kaip cikloninis ishvalomas? dulkes nepabyra atgal? mastau.gif
Atsakyti
Galvoju ir aš pirkt tokį siurblį,nes vaikai alergiški.Bet kadangi iki šiol turėjom plaunantį mulinex ,tai gal galit kas man paaiškint kas per daiktai yra hepa filtras ir kas turbo antgalis,?Kam jie naudojami? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2008 07 05, 18:48)
Galvoju ir aš pirkt tokį siurblį,nes vaikai alergiški.Bet kadangi iki šiol turėjom plaunantį mulinex ,tai gal galit kas man paaiškint  kas per daiktai yra hepa filtras ir kas turbo antgalis,?Kam jie naudojami? Ačiū 4u.gif

Hepa filtrai tai kokybiški išmetamo oro filtrai, t.y. paskutinis barjeras dulkėms, orui išeinant iš siurblio. Tikrai kokybiški yra Hepa H12 ir Hepa H13 klasės filtrai, kai kurie gamintojai [pvz. samsung] turi tik užrašą "Hepa", nors iš tikro to filtro efektyvumas ne geresnis nei paprasto mikrofiltro iš pigiausių siurblių. Na, bet ir kaina atitinkama.

turbo antgalis yra panašus kaip paprastas, tik jame įtaisytas besisukantis šepetėlis, skirtas gerai surinkti nuo kiliminių paviršių plaukus, siūlus ir kt. pan. šiukšles, kurias su paprastu antgaliu būtų sunku "iššukuoti".
Atsakyti
nusipirkom Samsung SC 6560. Po keliu siurbimu norejau nest i garantini, bet pries tai, galvoju, isvalysiu dulkes: isploviau filtra, kur po dulkiu surinktuvo stovi. Ijungiau pabandyt- ogi veikia doh.gif Taip ir kankinuosi metus: po kiekv. siurbimo plaunu filtrus, nes jis buna pilnas dulkiu ir siurblys netraukia. Na galvojau, kad nusipirkom sssss... doh.gif (MB labai nenorejo samsungo ar i ja pan, bet as, sakiau koks skirtumas- netokie gerai traukia)
Bet kaimynka paporino, kad jos mama su analogisku siurbia jau metai ir nezino kur tie filtrai.

Noriu paklausti, gal kas turit toki siurbli ar panasia problema. Pradejau kryziaus kelius po garantinio taisykla. Gedimo neranda, bet siurblys, issiurbus standartini buta nepakelia vysnios kauliuko ant max doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,

mes irgi dabar prie to paties klausimo uzkliuve - koki siurbli pirkt..

sukam galvas, turim kaip ir du variantus, arba philpso arba LG siurbliuka imt.. didziausia abejoe kankina del dulkiu skyriaus talpos.. jei butukas 70kv.m., turim kate ir mazai kilimu, tai ar uztenka talpos, pvz. 0.7l?
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal kuri turite garini dulkiu siurbli kercher 1902 ar koki kita? Noriu toki pirkti, taciau niekur nerandu atsiliepimu apie garinius siurblius, vien tik reklama kad labai gerai viska galima isvalyti ir grindis, ir langus, ir veidrodzius ir kaklkes vonioje ir baldus. Jei kas turite, prasau parasykite savo nuomone. Ar jis tinka laminatui? Ar sunku tvarkytis su gariniais dulkiu siurbliais?
Is anksto dekoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Pav @ 2008 08 06, 13:10)
Sveikos mamytes,
gal kuri turite garini dulkiu siurbli kercher 1902 ar koki kita? Noriu toki pirkti, taciau niekur nerandu atsiliepimu apie garinius siurblius, vien tik reklama kad labai gerai viska galima isvalyti ir grindis, ir langus, ir veidrodzius ir kaklkes vonioje ir baldus. Jei kas turite, prasau parasykite savo nuomone. Ar jis tinka laminatui? Ar sunku tvarkytis su gariniais dulkiu siurbliais?
Is anksto dekoju    aciuks.gif

Sveika, pasiskaityk apie si dulkiu siurbli temoji apie plaunamsu dulkiu siurblius
http://www.supermama...;#entry18927270
4u.gif
Atsakyti