Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(Arita:) @ 2009 09 15, 21:53)
Aš tai tarp Miele pasimečiau  lotuliukas.gif

O kokį modeliuką renkatės? Aš tai rimtai svarsčiau Miele S 5211, man jį rekomendavo išmanantys žmonės, bet ilgai lyginus su jau čia minėtu Electrolux ZUSG 3000, pastarasis nugalėjo. Kol kas esame visai patenkinti, man ypač patinka, kad jis toks lengvas ir manevringas.
Atsakyti
QUOTE(mood @ 2009 09 15, 10:36)
niu niekaip neisirenku tarp siu siurbliu: Electrolux Maximus ZXM7030, Electrolux UltraOne Z8870 ar Electrolux UltraOne Z8830T.
Siaip gal Z8870 atrodytu optimaliausias variantas, nes nereikia tu antgaliu keisti...tik ar jo antgalis atitinka Turbo antgali? zodziu as kazkaip galvoju, kad labai jau nepatogu tuos antgalius tampytis is paskos, nes pas mane bute keliuose kambariuose kilimas, o kitur laminatas...zodziu, gal patarsit kuri rinktis doh.gif

Z8870 tikrai geriausias ("optimaliausiu" nedrįsčiau pavadint, nes brangiausias smile.gif), jo antgalis puikiai siurbs ir nuo parketo/laminato, nestumdamas dulkių į priekį (panašiai kaip modelyje Ultrasilencer ZUSG3000), ir nuo kilimų, nes tas pats antgalis turi besisukantį šepetėlį - t.y. motorizuotas Turbo antgalis, skirtumas nuo paprasto turbo yra kad čia šepetėlį suka ne oro srautas, o varikliukas, todėl jis niekada neužstrigs/nustos suktis, be to veikia tyliau nei įprastas turbo. Be to, Z8870 turės valdymą ant rankenos - nebūtinas, bet malonus patogumas. Ir veiks stipriai tyliau nei tarkim Maximus serijos siurblys.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 09 15, 23:22)
O kokį modeliuką renkatės? Aš tai rimtai svarsčiau Miele S 5211, man jį rekomendavo išmanantys žmonės

Apie šį galvoju, kaina iš kitų Miele modeliukų lyg ir priimtiniausia, bet nežinau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2009 09 16, 08:51)
Apie šį galvoju, kaina iš kitų Miele modeliukų lyg ir priimtiniausia, bet nežinau mastau.gif

Man tai tiekėjai sakė, kad jis neseniai pabrango, prieš mėnesį tai dar 600 kainavo, o dabar jau virš 700.
Atsakyti
niekada negalvojau kad išsirinkti siurblį bus taip sudėtinga doh.gif biggrin.gif
dabar pati nezinau, ar verta uz Z8870 tiek moketi, ar geriau koki pigesni su TURBO sepeciu varianta issirinkti...Z8830T arba philips 9174... g.gif
Atsakyti
o as labiausiai myliu savo robotuka Roomba bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki

ka galetumet pasakyti apie si modeli
http://www.imk.lt/du...76-fc-9176.html

sian ziurejom ji aviteloj bet ten buvo parodytas kad turi turbo antgali o cia skaitau nera idomu kodel g.gif
o gal sis geriau
http://www.imk.lt/du...74-fc-9174.html

neapsisprendziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2009 09 21, 17:13)
sveiki

ka galetumet pasakyti apie si modeli
http://www.imk.lt/du...76-fc-9176.html

sian ziurejom ji aviteloj bet ten buvo parodytas kad turi turbo antgali o cia skaitau nera idomu kodel  g.gif
o gal sis geriau
http://www.imk.lt/du...74-fc-9174.html

neapsisprendziu  g.gif

which.co.uk testuose šių siurblių "brolis" modelis FC9171 ganėtinai prastai pasirodė laminato siurbime ir visiškai neblizgėjo filtravimo kokybės, triukšmingumo, naudojimo patogumo, manevringumo kategorijose. Be to, jo kaina lyginant su užsienietiška, Lietuvoje yra visiškai nelogiška ir "užkelta".
user posted image

Teko čiupinėti šiuos Philipsus, nekelia pasitikėjimo jų triukšmingai kaip kaimiško vežimo dardantys ratai ir netvirta korpuso plastmasė, kuri matyt lemia prastą sandarumą, jei tokie prasti filtravimo rezultatai su Hepa filtrais.

Jei reikia modelio su turbo antgaliu (yra kilimų), tada rinkčiausi Electrolux Maximus modelį ZXM7030, kuris dar turės papildomų antgalių baldams ir pan., valys tikrai ne prasčiau, o kaina bus mažesnė.
Jo broliško modelio ZXM7025 įvertinimai gerokai geresni:
user posted image

Jei nėra kilimų, o pagrinde laminatas, rekomenduočiau Electrolux Ultrasilencer labai tylų ir puikiai siurbiantį modelį ZUSG3000, kuris tuose pačiuose testuose yra beveik geriausias, tik dėl prastesnio kilimų siurbimo nusileisdamas porai gerokai brangesnių Miele modelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kettis: 22 rugsėjo 2009 - 10:31
QUOTE(kettis @ 2009 09 22, 09:20)

na manes netenkina siurbiamoji galia as noriu apie 500 na gali buti 450,kilimus turi siurbti gerai namie kilimine danga ir yra suo,tad plauku visur daug ,o kodel sakote kad philips blogas kiek skaiciau jus jo taip jau nenuvertinote kaip dabar g.gif kazkaip man sie modeliai patiko tik neapsisprendziu kuri is siu minetu imti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2009 09 22, 22:12)
na manes netenkina siurbiamoji galia as noriu apie 500 na gali buti 450,kilimus turi siurbti gerai namie kilimine danga ir yra suo,tad plauku visur daug ,o kodel sakote kad philips blogas kiek skaiciau jus jo taip jau nenuvertinote kaip dabar  g.gif  kazkaip man sie modeliai patiko tik neapsisprendziu kuri is siu minetu imti  ax.gif

Aš turiu Philips FC9174. Komplekte yra turbo šepetys, tai šuns plaukus nuo kiliminės dangos labai gerai surenka. FC9176 neturi turbo šepečio, bet yra valdymas ant rankenos. Turbo šepetį galima atskirai nusipirkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2009 09 22, 22:12)
na manes netenkina siurbiamoji galia as noriu apie 500 na gali buti 450,kilimus turi siurbti gerai namie kilimine danga ir yra suo,tad plauku visur daug ,o kodel sakote kad philips blogas kiek skaiciau jus jo taip jau nenuvertinote kaip dabar  g.gif  kazkaip man sie modeliai patiko tik neapsisprendziu kuri is siu minetu imti  ax.gif

senesni tikrai buvo geresni, šita nauja (sąlyginai, nes jau kuris laikas prekiaujama) serija FC917x kažkoks nesusipratimas. Korpusas tikrai skystas (pačiupinėkit philips ir electrolux korpusus, jau nekalbu apie tai, kad pabandytumėt atsistot ant philips'o, ką ramiai galit padaryt ant electrolux'o), o ratai rodos bet kuriuo momentu nukris - todėl nestebina ir testų rezultatai schmoll.gif
Dėl siurbiamosios galios - jum svarbu kad išsiurbtų, ar kad siurblio antgalis "priliptų" prie grindų? g.gif Man siurblys reikalingas išsiurbti, o ne galinėtis su prilipusiu antgaliu ir šiurenti kilimą. Plius siurblių galingumų matavimai yra lygiai toks pats nesąžiningas žaidimas skaičiais kaip ir garų rinktuvuose, kur kiekvienas gamintojas yra susigalvojęs savo matavimo metodiką (vieni matuoja prie antgalio, kiti prie korpuso), todėl tie patys 500W kitomis sąlygomis gal bebus viso labo 400W. O Maximus ZXM7030 su turbo antgaliu lygiai taip pat sėkmingai išvalys visus kilimus nuo dulkių ir gyvūnų plaukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kettis: 23 rugsėjo 2009 - 07:48
Na nezinau, as Jums vis tiek rekomenduociau "Dyson" dulkiu siurblius... Visu pirma tai jie idealiai surenka visas siuksles ir gyvunu plaukus(patys auginam suni, tai kai buna serimosi laikotarpis idealiai viska surenka ir nelieka plauku), galima lengvai prieiti prie visu kampu, nera labai sunkus bet labai patvarus. Kokybe tikrai garantuota, girdejau ir skaiciau atsiliepimus is kitu pirkeju tai visi kas juos isgijo yra pilnai patenkinti. Aisku jie siek tiek brangesni nei perkant is pvz. topo centro ar pan., bet uztat kokybe tai nepalyginama... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seteriuke: 23 rugsėjo 2009 - 11:27