Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(seteriuke @ 2009 09 23, 12:26)
Na nezinau, as Jums vis tiek rekomenduociau "Dyson" dulkiu siurblius... Visu pirma tai jie idealiai surenka visas siuksles ir gyvunu plaukus(patys auginam suni, tai kai buna serimosi laikotarpis idealiai viska surenka ir nelieka plauku), galima lengvai prieiti prie visu kampu, nera labai sunkus bet labai patvarus. Kokybe tikrai garantuota, girdejau ir skaiciau atsiliepimus is kitu pirkeju tai visi kas juos isgijo yra pilnai patenkinti. Aisku jie siek tiek brangesni nei perkant is pvz. topo centro ar pan., bet uztat kokybe tai nepalyginama... ax.gif

kuo gi jau ta kokybė Dyson tokia nuostabi? Valymo kokybė bus tikrai ne ką geresnė, o plius triukšmingumas bus garantuotai didesnis - cikloniniai siurbliai visada triukšmingesni schmoll.gif Ir kaip dėl garantijos, jei šiuos siurblius parduodantis UAB tiesiog vieną dieną subankrutuos? kas remontuos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2009 09 23, 10:40)
kuo gi jau ta kokybė Dyson tokia nuostabi? Valymo kokybė bus tikrai ne ką geresnė, o plius triukšmingumas bus garantuotai didesnis - cikloniniai siurbliai visada triukšmingesni  schmoll.gif  Ir kaip dėl garantijos, jei šiuos siurblius parduodantis UAB tiesiog vieną dieną subankrutuos? kas remontuos?  g.gif

o kaip butu philips modelis fc9078 g.gif jis lyg is senesniu
Papildyta:
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 09 22, 20:42)
Aš turiu Philips FC9174. Komplekte yra turbo šepetys, tai šuns plaukus nuo kiliminės dangos labai gerai surenka. FC9176 neturi turbo šepečio, bet yra valdymas ant rankenos. Turbo šepetį galima atskirai nusipirkti. smile.gif

o jums ar truksta valdymo ant rankenos g.gif nu net nebezinau koki imti visai jau pasimetusi,o siaip patenkinti siurbliu geras ? net nezianu kuri modeli rinktis g.gif
Atsakyti

o jums ar truksta valdymo ant rankenos g.gif nu net nebezinau koki imti visai jau pasimetusi,o siaip patenkinti siurbliu geras ? net nezianu kuri modeli rinktis g.gif
[/quote]
Valdymo ant rankenos visai nepasigendu. Dažniausiai vyras siurbia, tai sakė valdo su koja smile.gif Siurbimo galia tikrai didelė, jei reikia siurbti ilgesnio "plauko" kiliminę dangą, tai sunkiai patraukiu, reikia susimažinti galingumą. Manau svarbiausia turbo šepetys ir filtrai auginant gyvūną ir turint kilimines dangas. Plaukus surenka tikrai gerai.
Atsakyti
[quote=Deiva1212,2009 09 23, 16:28]
[/quote]
Valdymo ant rankenos visai nepasigendu. Dažniausiai vyras siurbia, tai sakė valdo su koja smile.gif Siurbimo galia tikrai didelė, jei reikia siurbti ilgesnio "plauko" kiliminę dangą, tai sunkiai patraukiu, reikia susimažinti galingumą. Manau svarbiausia turbo šepetys ir filtrai auginant gyvūną ir turint kilimines dangas. Plaukus surenka tikrai gerai.
[/quote]

o ant sito siurblio yra ir paprastas antgalis?kokie ten antgaliai isvis ieina i rinkini? g.gif 4u.gif
Atsakyti

o ant sito siurblio yra ir paprastas antgalis?kokie ten antgaliai isvis ieina i rinkini? g.gif 4u.gif
[/quote]
Tri-active antgalis (kilimams ir grindims), mažas antgalis (baldams), siauras antgalis (plyšiams), antgalis su šepečiu.
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2009 09 23, 15:58)
o kaip butu philips modelis fc9078  g.gif  jis lyg is senesniu
Papildyta:

senesnis, bet tas pats š. Nesuprantu, atrodo ir testais (ne tik savo asmeninėm simpatijom/antipatijom/patirtim) įrodinėju, kas yra gerai o kas yra blogai, nurodau kas pagal jūsų poreikius geriausiai tiktų, ir viskas kaip į sieną - "o kokį philips rekomenduotumėt?", "Vistik rinkitės Dyson". Kokia prasmė čia kažką aiškint?.. pasiduodu.

Dar pabaigai vistik įdėsių to Dyson'o (modelio nenurodėt, tai suprantu šitas modelis) įvertinimą - kaip ir maniau, aiškiai pervertintas kainoje, triukšmingas, o valymo kokybė.. jei angliškai suprantat, prašom:

user posted image

ir tada nueikit 1-2 psl. atgal ir pasižiūrėkit kitus pateiktus rezultatus. klausimams manau vietos neturėtų likti.
Atsakyti
Perskaiciau praktiskai visa tema, ciupinejau vakar parduotuvese ir vistiek nu niekaip neissirenku siurblio doh.gif Noriu sauso valymo siurblio, skirto parketui (namie visiskai nera kilimu). Bet yra ilgaplaukis suo (plauku nera, suo triminguojamas, tik prinesa labai daug smelio). Noretusi siurblio, kuris tikrai kokybiskai issiurbia nuo grindu ir pacias maziausias dalelytes. Nes su dabartiniu 10 metu senumo Philipsu issiurbus pabraukiu grindis, vistiek lieka daug smulkiu dulkyciu.

Apsistojome ties Miele ir Philips. Miele kaip ir patrauklus, ziauriai manevringas, guminiai ratukai. Bet kaina (virs 800) doh.gif Ir i komplekta Hepa neieina, reiktu pirkti papildomai. Maiseliai brangus-45 Lt, o as siurbiu i diena buna ir pora kartu.

Philips nusiziuretas modeliukas Studio masina manevringumu, labai patogus paties vamzdzio valdymas. Pliusai: kaina ~600 Lt, siurbimo galingumas 400 , S-bag maiseliai (pigus, kokybiski, galima rasti bet kurioj parduotuvej).

Kas del ilgaamziskumo, tai nors ir Miele , kaip sakoma, tarnauja 20 metu, bet progresas technikoje vyksta taip greitai, kad galimai po 5 metu bus kokie nors zymiai labaiu pazenge modeliai... As dabartini Philips turiu daugiau nei 10 metu ir, tiesa pasakius, laukiau kol uzsilenks-juk nepirksi naujo, kol senas dar kaip ir siurbia lotuliukas.gif

Is principo pati dabar sau ir atsakiau i klausima smile.gif Iki vakaro dar turiu laiko pakeisti nuomone, bet linkstu link Philips cool.gif

Atsakyti
vat visdelto nusipirkom philips siurbliuka
http://www.imk.lt/du...74-fc-9174.html

nu pirmas mano bandymas siurbti paliko gera ispudi galia nereali,turbo sepetys super thumbup.gif suns plaukus visus surinko,nu pakolkas patenkinta dirba gan tyliai,mat pries tai turejau jau labai dideli senuka kuris vos pakrutejo o cia man tai tikras zveris,kaip jis veliau tarnaus bus matyti pakolkas patenkinta,na o tu visu pribumbasu netruksta kad ant rankenos valdymas butu mat senasis to neturejo tai ir prie sito pavaiksciosiu ir pasireguliuosiu kai reikes thumbup.gif o ir uz kaina ne tokia didele pirkau kaip kad cia parodyta toje nuorodoje ax.gif
Atsakyti
O mes siandien nusipirkome FC9082/01 (2000 w, siurbimas 400w). Na, siurbimo kokybe esu labiau nei patenkinta, nes ranka prabraukus nei smelio, nei dulkiu ant grindu thumbup.gif Kaip as sakau, galiu grindis plaut baltu ranksluosciu lotuliukas.gif Beje, pranoko lukescius antgalis, kuris ir nerealiai manevringas ir puikiai issiurbia dulkes is kampu (kalbu apie tri-active). Zodziu jegaaa drinks_cheers.gif Gal ir siurbt reikes reciau , nei dukart per diena blush2.gif
Atsakyti
ne, na jūs manęs nenustojat stebint - "Perskaiciau praktiskai visa tema.. Apsistojome ties Miele ir Philips" doh.gif Na, dėl Miele dar suprantu, bet Philips.. Tai kurią jūs temą skaitėt?
Papildyta:
QUOTE(inni @ 2009 09 24, 22:10)
vat visdelto nusipirkom philips siurbliuka
http://www.imk.lt/du...74-fc-9174.html

nu pirmas mano bandymas siurbti paliko gera ispudi galia nereali,turbo sepetys super  thumbup.gif suns plaukus visus surinko,nu pakolkas patenkinta dirba gan tyliai,mat pries tai turejau jau labai dideli senuka kuris vos pakrutejo o cia man tai tikras zveris,kaip jis veliau tarnaus bus matyti pakolkas patenkinta,na o tu visu pribumbasu netruksta kad ant rankenos valdymas butu mat senasis to neturejo tai ir prie sito pavaiksciosiu ir pasireguliuosiu kai reikes  thumbup.gif o ir uz kaina ne tokia didele pirkau kaip kad cia parodyta toje nuorodoje  ax.gif

tai kiek gi kainavo? 750? nes tiek parduotuvėj be nuolaidų kainuoja geresnis už jį Electrolux'o Maximus ZXM7030 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2009 09 25, 06:14)
ne, na jūs manęs nenustojat stebint - "Perskaiciau praktiskai visa tema.. Apsistojome ties Miele ir Philips"  doh.gif  Na, dėl Miele dar suprantu, bet Philips.. Tai kurią jūs temą skaitėt?
Papildyta:

tai kiek gi kainavo? 750? nes tiek parduotuvėj be nuolaidų kainuoja geresnis už jį Electrolux'o Maximus ZXM7030 wink.gif

sumokejom 600lt mirksiukas.gif na nezinau ko jus taip nepatenkintas tuo philips ko jis jums atrodo prastas man pakolkas jis labai thumbup.gif jei visi pirktu tik vieno modelio siurblius ir tik vienas modelis tebutu geras manau kitu modeliu niekas ir negamintu,man svarbu siurbia gerai,atlieka savo darba mirksiukas.gif

siaip as jusu nesuprantu paset kad esat uz philipsa ir ta elektroliux o dabar tik uz elektroliux o philipsas tipo jau pagal jus lievas doh.gif tai ir jus pats apsispreskite kas jusu manimu gerai o kas blogai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inni: 25 rugsėjo 2009 - 08:17
QUOTE(kettis @ 2009 09 25, 07:14)
ne, na jūs manęs nenustojat stebint - "Perskaiciau praktiskai visa tema.. Apsistojome ties Miele ir Philips"  doh.gif  Na, dėl Miele dar suprantu, bet Philips.. Tai kurią jūs temą skaitėt?

Na cia ne vaiku darzelis, kur ka aukletoja pasake, ta visiems ir reikia daryti lotuliukas.gif
Manau tema skirta tam, kad pasidarytume kiekvienas sau isvadas ir issirinktume butent sau labiausiai tinkama varijanta. Be issiurbimo kokybes man asmeniskai "zaidzia" ir kiti faktoriai:
-antgalio kokybe (pvz as Electrolux iskart atmeciau, nes VISI antgaliai plastmasiniais ratukais, o raso, kad siurblys skirtas parketui doh.gif . Na taip, antgali galima isigyti atskirai, bet, atleiskit, moket uz siurbli 600-900 Lt ir dar papildomai pirkti antgali?!)
-siurblio manevringumas, butinai VISI guminiai ratukai. Na, Miele ta turi, bet ir musu FC9082 mazai kuo nusileidzia
-siurblio dydis. Man reikejo kompaktisko, kadangi sienineje spintoje siurblio nisa nera didele.
Na ir kaina mirksiukas.gif Ne visi gali sau leisti pirkti siurblius po 1000 Lt. Kaip kolega anksciau issireiske, kaina uz kokybe kyla eksponentiskai, todel kiekvienam vartotojui spresti kiek daug gali moketi uz tai.Neieskojau kazkokio high-end'o, man tereikejo patikimo, galingo, kompaktisko siurblio uz vidutine kaina.

Paties pasisakymai man labai praverte, tik vat man irgi istrigo tas metymasis nuo vieno prie kito cool.gif
Atsakyti