Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(kettis @ 2009 10 16, 10:26)
Porai nedidelių kilimų užtektų ir standartinio "universalaus" antgalio, kokį turi ir pigiausias Electrolux'as ErgoMini ZP3520, tą patį universalumą turės ir Dust Magnet antgalis, kuris tiesiog nuostabiai siurbia laminata, parketą ar plyteles. O su šiuo antgaliu yra keli modeliai - Mercury serijos ZE330B ir ZE346, mano mėgstamas Ultrasilencer green ZUSG3000 ir du modeliai Maximus ZXM7010 ir ZXM7030. Pastarasis dar turi ir "turbo" antgalį - su šepetėliu, kuris sukasi nuo oro srauto ir "šukuoja" kilimą.
O kainos tai nuo 250 iki 1200 - pasirinkimas labai platus, manau wink.gif

ačiū. tik vat kai pasirinkima didelis i6sirinkti dar sunkiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 16 spalio 2009 - 12:53
Sveiki. Planuoju pirkti plaunama dulkių siurblį, kadangi pas mus kiliminė danga.. Norėčiau patarimo, kokį siurblį būtu geriausia įsigyti. Privalumai butu didelė galia, kaina iki 1000lt.
Beje kalbant apie galia 1600W tai pakankamai gera galia kaip plaunamo ar maža? Turiu paprasta 1600 W siurblį ir nieko dorai neisiurbia jis.. Tų plaunamų galios kažkiek skiriasi nuo paprastų ar ne?
Ką galėtumete pasakyti apie šiuos siurblius pagal duomenis? ax.gif
http://www.epolis.lt...reke/id/102510/
http://www.epolis.lt...reke/id/102332/
http://www.epolis.lt...reke/id/102334/
http://www.epolis.lt...reke/id/102330/
http://www_karcher_l....php?2017698109
http://www_karcher_l...php?-1667864240
http://www_karcher_l...php?-1415883198
http://www_karcher_l...x.php?788872286 http://www_karcher_l...php?-1873229945 http://www_karcher_l...x.php?930293720

Jei nesumaišiau, tai čia lyg plaunami.. Norėčiau apie juos nuomonę išgirsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stud @ 2009 10 18, 22:23)
Sveiki. Planuoju pirkti plaunama dulkių siurblį, kadangi pas mus  kiliminė danga.. Norėčiau patarimo, kokį siurblį būtu geriausia įsigyti. Privalumai butu didelė galia, kaina iki 1000lt.
Beje kalbant apie galia 1600W tai pakankamai gera galia kaip plaunamo ar maža? Turiu paprasta  1600 W siurblį ir nieko dorai neisiurbia jis.. Tų plaunamų galios kažkiek skiriasi nuo paprastų ar ne?
Ką galėtumete pasakyti apie šiuos siurblius pagal duomenis? ax.gif

Jei nesumaišiau, tai čia lyg plaunami.. Norėčiau apie juos nuomonę išgirsti ax.gif

pirma, pagalvokit kiek dažnai tuos kilimus plausit - juk po plovimo jie bus drėgni, išdžiūti žiemą tikrai užtruks, arba tiesiog supus. Sakyčiau max. plausit 2-3 kartus per metus wink.gif o visų antra, už 1000 lt. vargu ar kažką doro pavyks pasirinkti. 1600W galia nieko neparodo (tik elektros sunaudojimą "iš rozetės"), tikslesnis matmuo yra "siurbimo galia", matuojama šimtais W (pvz. 350W), bet tai irgi nebūtinai apsprendžia išsiurbimo kokybę - labai galingas siurblys su prastais antgaliais išsiurbs tikrai prasčiau nei 10-15% silpnesnis, bet su gerais antgaliais.

Kilimų atveju siulyčiau rinktis siurblį su motorizuotu kilimų antgaliu, kuris "iššukuoja" kilimą, t.y. geriau ištraukia visas dulkes ir nešvarumus - ir nesukti galvos dėl plaunamo siurblio wink.gif
Atsakyti
na va ir pas mane iškilo problema, noriu naujo dulkių sriurblio, tik niekaip neišsirenku kokio norėčiau, na šiuo metu galėčiau skirt 600-800 lt. namuose kilimai ir dar šuo ilgaplaukis, tai plaukų pilni namai doh.gif su laiku persikelsim i nuosavą namą, tai ten bus laminatas ir medinės gringys, aišku ir kilimų gal bus, tai va nežinau koki geriau pirkt, ar paprastą ir galingą ar plaunamą, nes kol kas dažniau vaikai namus siurbliuoja, tai manau su plaunamu jiems būtu sunkiau, o gal yra toks, kur galima šiaip sriubliuot sausai o norint ir drėgnai pasiurbliuot, na man kol kas apie siurblius, tamsus miškas dar doh.gif
Atsakyti
KLAIPEDOJE BAZESE ATSIDARO SKYRIUS KURIAME BUS GALIMA ISISGYTI IVAIRIAUSIU
NAUJU BUITINIŲ IR TECHNINIŲ PREKIU NEDIDELEMIS KAINOMIS. DAUG VISOKIU
REIKALINGU DAIKTŲ NAMAMS ( IS VOKIETIJOS, ANGLIJOS) LABAI FAINOS NES
BUVAU KAUNE KUR YRA TOKS PATS SANDELYS ...MAN PATIKO UZSUKITE PASIZIURETI.
PAVADINTA KAZKAIP IVAIRIOS PREKES AR PANASIAI SALIA PAGRINDINIŲ BAZIŲ
KUR DARŽOVĖS, BIŽUTERIJA
Atsakyti
domakrina, pavadinima sakyk tos bazės, nes nežinosiu kur eiti, bazių daug klaipėdoje..smile.gif
Thomas fillips, senukai, jyske ar koks? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitele @ 2009 10 20, 11:41)
na va ir pas mane iškilo problema, noriu naujo dulkių sriurblio, tik niekaip neišsirenku kokio norėčiau, na šiuo metu galėčiau skirt 600-800 lt. namuose kilimai ir  dar šuo ilgaplaukis, tai plaukų pilni namai  doh.gif su laiku persikelsim i nuosavą namą, tai ten bus laminatas ir medinės gringys, aišku ir kilimų gal bus, tai va nežinau koki geriau pirkt, ar paprastą ir galingą ar plaunamą, nes kol kas dažniau vaikai namus siurbliuoja, tai manau su plaunamu jiems būtu sunkiau, o gal yra toks, kur galima šiaip sriubliuot sausai o norint ir drėgnai pasiurbliuot, na man kol kas apie siurblius, tamsus miškas dar  doh.gif

na jusu atveju uztektu ,manau, jei kilimine danga labai neisimurzina ir isvaloma lengvai, paprasto sauso valymo su ne popieriniais maiseliais, hepafiltru vadinamu ar kaip..
o mano atveju ta kilimine danga neisimama ,yra kaip laminata atstojantis dalykas, tad per ji vaiksciojama daznai.. doh.gif zmones dėję kilima šitaip nepagalvojo apie pasekmes.. siurblys paprastas jo neisvalo, senai prarades spalva jau ir prisigeres purvo... blush2.gif tad man reikalingas plaunantis siurblys.. sesuo pirko kaip supratau plaunanti siurbli beko uz 300lt 1600W ir labai dziaugiasi, sake zveris, ne siurblys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stud: 20 spalio 2009 - 12:58
QUOTE(stud @ 2009 10 20, 13:10)
na jusu atveju uztektu ,manau, jei kilimine danga labai neisimurzina ir isvaloma lengvai, paprasto sauso valymo su ne popieriniais maiseliais, hepafiltru vadinamu ar kaip..
o mano atveju  ta kilimine danga neisimama ,yra kaip laminata atstojantis dalykas, tad per ji vaiksciojama daznai.. doh.gif zmones dėję kilima šitaip nepagalvojo apie pasekmes.. siurblys paprastas jo neisvalo, senai prarades spalva jau ir prisigeres purvo... blush2.gif  tad man reikalingas plaunantis siurblys.. sesuo pirko kaip supratau plaunanti siurbli beko uz 300lt 1600W ir labai dziaugiasi, sake zveris, ne siurblys thumbup.gif

na šiaip pas mane svetainėi kilimas senai vandenį matęs nebent jei netingiu tai su drėgnu skuduru atgaivinu spalvas, o va šuns kudlų senas siurblys neišsiurbia, ir kilimas siaubingai atrodo nei spalvų nei tvarkos ant jo, tai vat ir mastau kokio man labiau reikia ir koks labiau apsimoka pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 10 20, 11:41)
na va ir pas mane iškilo problema, noriu naujo dulkių sriurblio, tik niekaip neišsirenku kokio norėčiau, na šiuo metu galėčiau skirt 600-800 lt. namuose kilimai ir  dar šuo ilgaplaukis, tai plaukų pilni namai  doh.gif su laiku persikelsim i nuosavą namą, tai ten bus laminatas ir medinės gringys, aišku ir kilimų gal bus, tai va nežinau koki geriau pirkt, ar paprastą ir galingą ar plaunamą, nes kol kas dažniau vaikai namus siurbliuoja, tai manau su plaunamu jiems būtu sunkiau, o gal yra toks, kur galima šiaip sriubliuot sausai o norint ir drėgnai pasiurbliuot, na man kol kas apie siurblius, tamsus miškas dar  doh.gif

užmeskit akį į kelis įrašus prieš tai buvusius - taigi ką tik kalbėjom apie kilimus, ir ką tik kelios naudotojos keikėsi plaunamo siurblio nepatogumu ir kt. dalykais smile.gif imkit paprasta sauso siurbimo, su geru antgaliu skirtu kilimams (su šepetėliu) ir hepa filtru.
negalim gi visko kartot po 10 kartų wink.gif

QUOTE(stud @ 2009 10 20, 14:10)
o mano atveju  ta kilimine danga neisimama ,yra kaip laminata atstojantis dalykas, tad per ji vaiksciojama daznai.. doh.gif zmones dėję kilima šitaip nepagalvojo apie pasekmes.. siurblys paprastas jo neisvalo, senai prarades spalva jau ir prisigeres purvo... blush2.gif  tad man reikalingas plaunantis siurblys.. sesuo pirko kaip supratau plaunanti siurbli beko uz 300lt 1600W ir labai dziaugiasi, sake zveris, ne siurblys thumbup.gif

aš vistik laikaus nuomonės, kad plauti dažniau nei keli kartai per metus neplausit, nes po plovimo kilimai ir kiliminė danga ilgai džiūna. Įsisenėjusias dėmes tiesiog išimkit su dėmių išėmėju, o siurbkit geru normaliu siurbliu, ir tiek žinių wink.gif beko.. o ne schmoll.gif tuo labiau abejoju, kad ten yra plaunantis, galbūt ten yra su vandens filtrais? patikslinkit modelį. Šiaip Beko kaip ir visi kiti kinietiški/korėjietiški LG, DEA, Samsung, Daewoo, Scarlet ir pan. yra š, sakau tiesiai šviesiai - dirba garsiai, kiauri kaip rėtis, viską ką sugeba susiurbt savo niekam tikusiais antgaliais išmeta lauk schmoll.gif aišku, po jokio siurblio tai gal ir žvėris (kriokt turėtų tikrai garsiai smile.gif ), bet taip tik dėl to, kad nėra su kuo palygint.
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2009 10 13, 09:50)
rinkčiaus Z8870 modelį, filtravimo kokybė aukščiausia, be to turi antgalį su motorizuotu šepetėliu, tai ateity atsiradus kilimams ir gyvūnams labai pagelbės. Be to, priežiūra (maišeliai, filtrai) bus pigesni ir lengviau randami nei Miele siurblių wink.gif

QUOTE(kettis @ 2009 10 14, 08:56)
Z8870 kainuoja 1199 standartiškai, aišku pas kiekvieną pardavėją kainos gali būti skirtingos, t.y. manau galima rasti ir pigiau.

Dėkui Kettis už kantrybę 4u.gif . Nusipirkau vakar išgirtąjį siurblį su nuolaida už 900 lt. thumbup.gif . Kuo tikrai esu be galo maloniai nustebinta, tai tylumu thumbup.gif . Net nežinojau, kad būna tokių tylių siurblių - dabar bus galima siurbti ir naktį, vaikams sumigus, ypač ant mažesnės galios - aš variklio garso beveik negirdžiu išvis, tik siurbimo - traukia kaip žvėris thumbup.gif .
Aišku, naudojimo patirtis - 1 vakaras smile.gif, bet jau dabar svajoju apie siurbimą biggrin.gif . Nes vien nuo minties, kad nereikės paruošiamųjų darbų prieš siurbimą ir siurblio tvarkymo po jo (turėjom siurblį su vandens filtru doh.gif ) norisi tą siurblį paburzginti smile.gif. Dabar tikrai gyvensim švariau thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 10 20, 10:41)

Mūsų namuose buvo panaši problema-ilgaplaukis šuo.Mes turim iš seniau plaunamą,, Philips Triathlon,, siurblį.Žinoma, plovimo funkciją naudijome tik porą -trejetą kartų ,tik pirmus metus, paskui tom nesąmonėm nebeužsiėmėm-labai jau sunkus tai darbas išplaut juo kilimus.Paskutiniu metu naudodavau ,,turbo,, šepetį, kuris lyg ir geriau siurbė kilimus, bet vis tiek reikėdavo šuns plaukus papildomai nuiminėt drėgnu skuduru.Tai labai vargina ir erzina.Radom išeitį-įsigijom atvežtinį siurblį ,,DYSON DC14,, -pasaka, kilimus išsiurbia nepriekaištingai, o ir gerokai atnaujina kilimo plauką (kainavo 450 litukų, naujas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukso_dulkele: 21 spalio 2009 - 10:29
na nesiginčysiu aš.. bet šiaip tas skleidžiamas garsas siurblio manęs netrikdo.. o ir tie paruošiamieji darbai,man ir su paprastu vyksta, tad pretenzijų neturiu, reiktų man labai išpindėti, kad pradėčiau ieškoti kabliukų.. labai retas siurblys, kuris neskleidžia garso... dėl modelio pasitikslinsiu... bet kiek mačiau ,tai agregatas didelis, turi jau ne vienerius metus...
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2009 10 21, 10:43)
Dėkui Kettis už kantrybę  4u.gif . Nusipirkau vakar išgirtąjį siurblį su nuolaida už 900 lt.  thumbup.gif . Kuo tikrai esu be galo maloniai nustebinta, tai tylumu  thumbup.gif .

prašom dar kartą nurodyti modeliuką 4u.gif gal ir mes susigundysim ax.gif
Atsakyti