QUOTE(Jurgitele @ 2009 10 20, 11:41)
na va ir pas mane iškilo problema, noriu naujo dulkių sriurblio, tik niekaip neišsirenku kokio norėčiau, na šiuo metu galėčiau skirt 600-800 lt. namuose kilimai ir dar šuo ilgaplaukis, tai plaukų pilni namai

su laiku persikelsim i nuosavą namą, tai ten bus laminatas ir medinės gringys, aišku ir kilimų gal bus, tai va nežinau koki geriau pirkt, ar paprastą ir galingą ar plaunamą, nes kol kas dažniau vaikai namus siurbliuoja, tai manau su plaunamu jiems būtu sunkiau, o gal yra toks, kur galima šiaip sriubliuot sausai o norint ir drėgnai pasiurbliuot, na man kol kas apie siurblius, tamsus miškas dar
užmeskit akį į kelis įrašus prieš tai buvusius - taigi ką tik kalbėjom apie kilimus, ir ką tik kelios naudotojos keikėsi plaunamo siurblio nepatogumu ir kt. dalykais

imkit paprasta sauso siurbimo, su geru antgaliu skirtu kilimams (su šepetėliu) ir hepa filtru.
negalim gi visko kartot po 10 kartų
QUOTE(stud @ 2009 10 20, 14:10)
na jusu atveju uztektu ,manau, jei kilimine danga labai neisimurzina ir isvaloma lengvai, paprasto sauso valymo su ne popieriniais maiseliais, hepafiltru vadinamu ar kaip..
o mano atveju ta kilimine danga neisimama ,yra kaip laminata atstojantis dalykas, tad per ji vaiksciojama daznai..

zmones dėję kilima šitaip nepagalvojo apie pasekmes.. siurblys paprastas jo neisvalo, senai prarades spalva jau ir prisigeres purvo...

tad man reikalingas plaunantis siurblys.. sesuo pirko kaip supratau plaunanti siurbli beko uz 300lt 1600W ir labai dziaugiasi, sake zveris, ne siurblys
aš vistik laikaus nuomonės, kad plauti dažniau nei keli kartai per metus neplausit, nes po plovimo kilimai ir kiliminė danga ilgai džiūna. Įsisenėjusias dėmes tiesiog išimkit su dėmių išėmėju, o siurbkit geru normaliu siurbliu, ir tiek žinių

beko.. o ne

tuo labiau abejoju, kad ten yra plaunantis, galbūt ten yra su vandens filtrais? patikslinkit modelį. Šiaip Beko kaip ir visi kiti kinietiški/korėjietiški LG, DEA, Samsung, Daewoo, Scarlet ir pan. yra š, sakau tiesiai šviesiai - dirba garsiai, kiauri kaip rėtis, viską ką sugeba susiurbt savo niekam tikusiais antgaliais išmeta lauk

aišku, po jokio siurblio tai gal ir žvėris (kriokt turėtų tikrai garsiai

), bet taip tik dėl to, kad nėra su kuo palygint.