QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 10 21, 11:21)
Mūsų namuose buvo panaši problema-ilgaplaukis šuo.Mes turim iš seniau plaunamą,, Philips Triathlon,, siurblį.Žinoma, plovimo funkciją naudijome tik porą -trejetą kartų ,tik pirmus metus, paskui tom nesąmonėm nebeužsiėmėm-labai jau sunkus tai darbas išplaut juo kilimus.Paskutiniu metu naudodavau ,,turbo,, šepetį, kuris lyg ir geriau siurbė kilimus, bet vis tiek reikėdavo šuns plaukus papildomai nuiminėt drėgnu skuduru.Tai labai vargina ir erzina.Radom išeitį-įsigijom atvežtinį siurblį ,,DYSON DC14,, -pasaka, kilimus išsiurbia nepriekaištingai, o ir gerokai atnaujina kilimo plauką (kainavo 450 litukų, naujas).
Šiaip yra du dalykai, kurių nereikėtų maišyti - "Turbo" antgalis ir motorizuotas antgalis - pirmasis turi šepetėlį, kuris sukasi nuo oro srauto, todėl yra tikimybė, jo neišvalius, kad jis "užstrigs", arba susidūręs su didesniu pasipriešinimu (pvz. "ilgesnio plauko" kilimu) nesisuks. Motorizuotas yra sukamas atskiru varikliuku, tai tikrai visada puikiai išsiurbs.
QUOTE(stud @ 2009 10 21, 13:00)
na nesiginčysiu aš.. bet šiaip tas skleidžiamas garsas siurblio manęs netrikdo.. o ir tie paruošiamieji darbai,man ir su paprastu vyksta, tad pretenzijų neturiu, reiktų man labai išpindėti, kad pradėčiau ieškoti kabliukų.. labai retas siurblys, kuris neskleidžia garso... dėl modelio pasitikslinsiu... bet kiek mačiau ,tai agregatas didelis, turi jau ne vienerius metus...
būtų smagu, jei patikslintumėt. Bet triukšmas siurblio veikime yra tiesiog maloni detalė, tikrai neesminis punktas. Esminiai dalykai siurblyje yra išvalymo kokybė ir filtravimas:
a) siurblys turi gerai surinkti nešvarumus ir dulkes - tam reikia gero antgalio, o ne šiaip antgalio formos plastmasės gabalo su šereliais ir

O šiaip, visad daiktas, kurį turi yra geras, kol bepabandai geresnio - juk ir paprasta televizija per anteną yra puiki, nors ir su visais mirguliavimais ir "rūkais", kol nepamatai skirtumo su skaitmenine televizija, lygiai taip pat kol važinėji senu golfuku, viskas yra puiku, kol nepabandai naujesnio audi ar bmw

QUOTE(dovesa @ 2009 10 21, 13:48)
tas modelis buvo Electrolux Ultraone Z8870