QUOTE(Bijuna @ 2009 10 27, 10:56)
Sveiki. Nu apie visokias mandrybes tai skaityti ir skaityti galima, o man reikia paprasto siurblio. Sestadieni sudege manasis, tai dabar kaip be ranku. Pagrindiniai kriterijai mano siurbliui butu tokie: siusksles ir dulkes ne i maiseli o i konteineriuka (isemei, ispyliai, pravalei ir vsio

), filtras, na gal ne pacios auksciausios klases "hepai", bet kad per kita gala neiseitu viskas lauk

, Ilgas laidas. Nebrangus.Na ir viskas. Visas namas plyteles, laminatas, kilimu visai nera, todel siurbiamos dazniausiai tik smulkios siukslytes (pagrinde plaunama viskas), prieskambaryje daugiau smelio ir zemiu likuciai, kadangi aplinka aplink nama dar tvarkoma. Taip kad man reikia tokio daugiau ne dulkiu siurblio o siuksliu siurblio, tokio darbininko. Kaip sitas :
http: //www.neriba.lt/index.php?sid=00100b12c16f3bab2b1b540a556f57d0&cl=details&cnid=d654193b250b28866.13725508&anid=c1b49dc31e3267259.10385145
Aciu
"isemei, ispylei, pravalei ir vsio" - čia "paprasta"?

man daug paprasčiau 1-2 per mėnesį pakeisti dulkių surinkimo maišelį

Berods Aviteloj kaip tik buvo akcija jums labai tiksiančiam siurbliui ZE346, su "dust magnet" puikiu antgaliu, po 479. Topocentre yra akcija irgi geram modeliui ZUS3365 po 399, jei dar likę. Jei jau reikia visiškai pigaus, yra modelis ZP3525, su parketo antgaliu, arba analogiškas ZP3520, be parketo antgalio - ju kainos apie 250-300 lt. - tikrai bus geresnis variantas nei tas samsungas
QUOTE(Monstras @ 2009 10 27, 14:11)
Sveiki, irgi ieškau siurblio, tik niekaip negaliu išsiaiškinti ar ZXM7020 turi tą "turbo antgalį tekstilei" ar ne? Nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip...
Dabar belikęs pasirinkimas tarp Philips FC9074 modelio (nes 9071 neturi guminių ratukų, nors irgi gal variantas būtų...) ir tarp Electrolux ZXM7020 jeigu jis turi turi turbo antgalį arba ZXM7010. Kiti modeliai kaip ir lieka man per brangūs...
Klausimas turintiems ZUSG3000 modelį - kaip yra su jo priežiūra? kaip dažnai ir ką reikia valyti ar keisti?
Plotas pas mane nėra didelis apie 60kv. Pusė kilimų, pusė parketas, kurio vėliau bus daugiau... Niekaip neišsirenku padoraus siurblio už padorią kainą

(na apie 400Lt su visokiom nuolaidom...)
ZXM serija turi du antgalius - vienas yra skirtas baldams, jis yra visuose ZXM modeliuose, jis per pusę siauresnis nei įprastas antgalis, skirtas valyti baldams, kilimų nelabai su juo pasiurbliuosit. Kitas yra Turbo Dex antgalis, skirtas grindims, jis yra tik modelyje ZXM7030, o ZXM7020 nebegaminamas (jis Turbo Dex neturi, papildomai nuo ZXM7010 turi parketo antgalį).
ZUSG3000 priežiūra - kartą per mėnesį pakeičiu s-bag maišelį (kurių yra visose parduotuvėse), investicija ~4 lt. Daugiau VISIŠKAI NIEKO nereikia nei valyti, nei tvarkyti

na, kartą per pusmetį pasižiūrėti, jei pakankamai pridulkėjęs Hepa išmetimo filtras, tai jį išplauti ir išdžiovinus toliau naudoti

tiesa, ZUSG3000 vargu ar už 400 pavyks rasti, siaip jis apie 600-700 kainuoja. Bet patikėkit, tikrai vertas pinigų - kol kas nei pats, nei kas iš pažįstamų yra įsigiję, nesiskundė. Kam pirkti du siurblius po 300 ir keiktis kasdien ruošiantis siurbti - gal geriau vienąkart nusipirkt gerą ir juo ilgai ir maloniai naudotis?