Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

Turiu sitoki Samsung vakumini dulkiu siurbli...man jis thumbup.gif Ir maiseliu jokiu nereikia, ir joks brudnas oras is jo neiseina, visos dulkes vakume thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
ketiname pirkti dulkiu siurbli, reikalas tas, kad mano mazius alergiskas namu erkutem, tiesa, ta alergija pasireiskia du kartus per metus ir tesiasi mazdaug savaite, bet vis tiek, manau, geras siurblys yra butinas. alergiskiems zmonems skirtus siurblius girdejau tik du :kirby ir sebo. kirby atpuola del kainos, sebo, pigesnis - 2100lt, bet man nepatinka, kad jis plauna tik sausu budu, t.y. be vandens. o turint du vaikus ir suni man kazkodel noretusi plauti viska su vandeniu, beto, tas valymas sausu budu galimas ir paprastu siurbliu, pabarstei milteliu, palaukei valanda ir issiurbei, nebutina tokiu atveju uz siurbli moketi 2100, nors, zinoma, kai pardaveja tuo sebo siurbliu pas mane issiurbe kilima (be jokiu milteliu, beje) tai to net spalva pasikeite (i geraja puse, zinoma) bet vistiek galvoju, gal geriau pirkti paprasta plaunati siurbli g.gif juk vistiek juo plaut turbut galima ir baldus, ir lovu ciuzinius, ne tik kilimus. kazin ar is tiesu tik kirby arba sebo gali panaikinti bent dali tu erkuciu? gal plaunantis siurblys galetu atlikti panasia funkcija?gal kas nors susidure su tuo? butu labai malonu isgirsti jusu nuomone (nes jau nebezinau su kuo tartis, is mano pazistamu tu kirby ar sebo siurbliu nieks neturi, tie kurie turi plaunacius, plovimo funkcijos kazkodel nenaudoja, o ka sako sebo ar kirby pardavejai nevisuomet gali but tiesa verysad.gif )
butu smagu, jei patartumet, koki siurbli geriausiai pirkti, kai namuose du vaikai (vienas ju alergiskas namu erkutem), trumpo plauko suo (taksas), kurio plaukus is namuose esanciu vilnoniu kilimu tikrai nelengva issiurbti (mano tradicinis samsungas, nors ir neseniai pirktas, deja, nepajegus verysad.gif ) dekoju uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 22, 14:30)
Oi ir man  taip sunku buvo apsispręsti kai reikėjo naują siurblį pirkti  doh.gif  doh.gif  ai bet senukuose konsultantą pakankinome kažkiek ir išsirinkom tokį Samsung
user posted image
o štai aprašymas ir kaina
Galingumas 1800 W;
Siurbiamoji galia 360 W;
Skaitmeninis automatinis režimas, nuotolinio valdymo rankenėlė su mygtukais;
Be dulkių rinktuvo maišelio;
Filtro prisipildymo indikatorius;
Aliuminio teleskopinis vamzdis;
HEPA 13 (SILVER NANO) filtras. Komplekte papildomi antgaliai :Power pet plus", "Smart plus", apmušalams valyti. Sistema "Bionizer" (jonų generatorius). Suteikiama 36 mėn. garantija.
735.00 LTL
Man patinka, jis be maišelių vietoj jų plastmasinis konteineris, kurį labai patogu išimti ir iškratyti  thumbup.gif turi visus tuos modernius sidabro filtrus, valdymas ir ant rankenos ir ant korpuso. Viskas labai patogiai išsiima išsivalo išsiplauna. Norėjau iš pradžių pirkti su vandens konteineriu, bet parduotuvėje pesigalvojau  ax.gif .
Ai tiesa jis dar su šviesos muzika  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaip tai MB pavadino ( dar konsultantą prijuokino savo klausimais ar nepridedate ausinių, gal čia ir radijas jungiasi) vien. žo. kai siurblys jungiasi užsidega tokia graži mėlyna skalė ir visa tai su muzikėle  thumbup.gif  thumbup.gif  smulkmena, bet gi malonu. Na o jei rimtai tai tuos pusę metų (dar aišku nedaug)naudojimosi šituo siurbliu, nusiskundimų neturiu jokių.

įdomu būtu sužinoti kur pirkote siurblį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(emante @ 2008 06 06, 01:05)
ketiname pirkti dulkiu siurbli, reikalas tas, kad mano mazius alergiskas namu erkutem, tiesa, ta alergija pasireiskia du kartus per metus ir tesiasi mazdaug savaite, bet vis tiek, manau, geras siurblys yra butinas. alergiskiems zmonems skirtus siurblius girdejau tik du :kirby ir sebo. kirby atpuola del kainos, sebo, pigesnis - 2100lt, bet man nepatinka, kad jis plauna tik sausu budu, t.y. be vandens. o turint du vaikus ir suni man kazkodel noretusi plauti viska su vandeniu, beto, tas valymas sausu budu galimas ir paprastu siurbliu, pabarstei milteliu, palaukei valanda ir issiurbei, nebutina tokiu atveju uz siurbli moketi 2100, nors, zinoma, kai pardaveja tuo sebo siurbliu pas mane issiurbe kilima (be jokiu milteliu, beje) tai to net spalva pasikeite (i geraja puse, zinoma) bet vistiek galvoju, gal geriau pirkti paprasta plaunati siurbli g.gif juk vistiek juo plaut turbut galima ir baldus, ir lovu ciuzinius, ne tik kilimus. kazin ar is tiesu tik kirby arba sebo gali panaikinti bent dali tu erkuciu? gal plaunantis siurblys galetu atlikti panasia funkcija?gal kas nors susidure su tuo? butu labai malonu isgirsti jusu nuomone (nes jau nebezinau su kuo tartis, is mano pazistamu tu kirby ar sebo siurbliu nieks neturi, tie kurie turi plaunacius, plovimo funkcijos kazkodel nenaudoja, o ka sako sebo ar kirby pardavejai nevisuomet gali but tiesa verysad.gif )
butu smagu, jei patartumet, koki siurbli geriausiai pirkti, kai namuose du vaikai (vienas ju alergiskas namu erkutem), trumpo plauko suo (taksas), kurio plaukus is namuose esanciu vilnoniu kilimu tikrai nelengva issiurbti (mano tradicinis samsungas, nors ir neseniai pirktas, deja, nepajegus verysad.gif ) dekoju uz patarimus 4u.gif

Aš pasirinkčiau Thomas Twin TT, tik pirkčiau internetu tiesiai iš Vokietijos, nes pas mus kaina 1850 Lt, ten nuo 810 Lt. Kainos čia:
http://www.guenstige...?produkt=374948
Atsakyti
QUOTE(seles @ 2008 06 06, 16:25)
Aš pasirinkčiau Thomas Twin TT, tik pirkčiau internetu tiesiai iš Vokietijos, nes pas mus kaina 1850 Lt, ten nuo 810 Lt. Kainos čia:
http://www.guenstige...?produkt=374948

aciu 4u.gif butinai pasinagrinesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emante @ 2008 06 06, 01:05)

Pas mus demonstravo dulkių siurblį LUX, mums labai patiko. smile.gif 4u.gif Beja, jis ir erkutes išvalo. thumbup.gif

http://www.lux-com.ee/index.php?id=107
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2008 06 07, 00:44)
Pas mus demonstravo dulkių siurblį LUX, mums labai patiko. smile.gif  4u.gif  Beja, jis ir erkutes išvalo.  thumbup.gif

Gal galima butu siek tiek placiau? kaip supratau, jis taip pat valo tik sausu budu? o kokia jo kaina? g.gif ne ju svetaineje apie kainas neradau nieko schmoll.gif buciau labai dekinga uz info, nes tikria labai reikia ax.gif iki savaites vidurio turiu apsispresti ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2008 06 06, 23:44)
Pas mus demonstravo dulkių siurblį LUX, mums labai patiko. smile.gif  4u.gif  Beja, jis ir erkutes išvalo.  thumbup.gif

kol demonstravo, ir mums patiko, bet kai pasakė kainą.. už tokį 20 metų senumo dizaino siurblį su keliais priedais prašyti 4000 ar 5000 lt.. bepročiai ir tiek smile.gif
ir dar klausimas, ar demonstruojant nenaudoja kokių nors "triukų", t.y. ar tikrai jie tokie stebuklingi wink.gif

beje, teko apžiūrėt samsungo hepa h13 filtrą, įspūdis ne koks - jau vien pačiupinus aišku, jog nieko gero iš jo nebus. Dar kartą pasikartosiu - iki 1000-1200 lt. nieko geriau nei Electrolux ir Philips nerasit. O tarp siurblių, kainuojančių kelis tūkstančius litų (Kirby, Karcher, Zepter, Rainbow, Lux) - yra ir gerų, yra ir visiškai neatitinkančių "kaina-kokybė" santykį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kettis: 07 birželio 2008 - 09:23
QUOTE(kettis @ 2008 06 07, 11:16)
kol demonstravo, ir mums patiko, bet kai pasakė kainą.. už tokį 20 metų senumo dizaino siurblį su keliais priedais prašyti 4000 ar 5000 lt.. bepročiai ir tiek smile.gif
ir dar klausimas, ar demonstruojant nenaudoja kokių nors "triukų", t.y. ar tikrai jie tokie stebuklingi wink.gif

beje, teko apžiūrėt samsungo hepa h13 filtrą, įspūdis ne koks - jau vien pačiupinus aišku, jog nieko gero iš jo nebus. Dar kartą pasikartosiu - iki 1000-1200 lt. nieko geriau nei Electrolux ir Philips nerasit. O tarp siurblių, kainuojančių kelis tūkstančius litų (Kirby, Karcher, Zepter, Rainbow, Lux) - yra ir gerų, yra ir visiškai neatitinkančių "kaina-kokybė" santykį.

aisku tiek, kad 4000-5000 lt. uz siurbli nemokesiu, nes nemanau, kad jis to vertas, nebent stebuklingas butu schmoll.gif

beje, o kaip nustatyti, kurio siurblio kaina atitinka kokybe? doh.gif ir dar vienas klausimas:plovimas sausu budu yra lygiavertis plovimui slapiu budu? nes as jau net nezinau, kuri pirkti doh.gif
pirkti ta siulyta SEBO nesinori ne tik del to, kad jis valo tik sausu budu, bet dar ir del to, kad suprantu, jog pardaveja si menesi siurbli reklamavo bent 40 kartu, o pirkejai pasitaike gal du ar trys (arba ir dar maziau), vadinasi, tie du-trys pirkejai mokedami uz siurbli sumoka ir likusiu, sakykim, 38 prezentaciju islaidas, bei dar turi sumoketi atlyginima pardavejai, tokiu atveju, kokia ta siurblio reali kaina?1000 lt?stai kas mane neramina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emante @ 2008 06 07, 10:40)
aisku tiek, kad 4000-5000 lt. uz siurbli nemokesiu, nes nemanau, kad jis to vertas, nebent stebuklingas butu schmoll.gif

beje, o kaip nustatyti, kurio siurblio kaina atitinka kokybe? doh.gif ir dar vienas klausimas:plovimas sausu budu yra lygiavertis plovimui slapiu budu? nes as jau net nezinau, kuri pirkti doh.gif
pirkti ta siulyta SEBO nesinori ne tik del to, kad jis valo tik sausu budu, bet dar ir del to, kad suprantu, jog pardaveja si menesi siurbli reklamavo bent 40 kartu, o pirkejai pasitaike gal du ar trys (arba ir  dar maziau), vadinasi, tie du-trys pirkejai mokedami uz siurbli sumoka ir likusiu, sakykim, 38 prezentaciju islaidas, bei dar turi sumoketi atlyginima pardavejai, tokiu atveju, kokia ta siurblio reali kaina?1000 lt?stai kas mane neramina doh.gif

va būtent wink.gif reali kaina gal 500 ar 1000 lt., bet kažkaip juk reikia išsimokėt atlyginimus ir kompensuot išlaidas kelionėms pas klientus į namus smile.gif
dėl plovimo nepatarsiu ir nekomentuosiu, nes pats neturiu kilimų namie, todėl niekad neteko domėtis.
Atsakyti
Sveikos gal kas turit Thomas TWin TT aquafilter siurbli, butu idomu suzinoti nuomone ax.gif esu nusiziurejusi sita ir Karcher, tai neapsisprendziu ax.gif sakykit ar siurbiant parketlentes arba parketa gerai nusausina?
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2008 06 20, 23:08)
Sveikos gal kas turit Thomas TWin TT aquafilter siurbli, butu idomu suzinoti nuomone ax.gif  esu nusiziurejusi sita ir Karcher, tai neapsisprendziu ax.gif  sakykit ar siurbiant parketlentes arba parketa gerai nusausina?

Turiu Thomas tik senesnį modelį, nusausina normaliai, tik daug vargo. Be to grindys turi būti švarios, su siurbliu gerai nepatrinsi. Patarčiau geriau nusipirkti gerą "Viledos" šluostę su išgręžimu kibire- kaina apie 100 Lt. (irgi turiu), speciali plovimo priemonė parketui - ir viskas, daug paprasčiau ir greičiau, ypač kai plauni plyteles, gali net su koja pripaudus patrinti.
Atsakyti