ketiname pirkti dulkiu siurbli, reikalas tas, kad mano mazius alergiskas namu erkutem, tiesa, ta alergija pasireiskia du kartus per metus ir tesiasi mazdaug savaite, bet vis tiek, manau, geras siurblys yra butinas. alergiskiems zmonems skirtus siurblius girdejau tik du :kirby ir sebo. kirby atpuola del kainos, sebo, pigesnis - 2100lt, bet man nepatinka, kad jis plauna tik sausu budu, t.y. be vandens. o turint du vaikus ir suni man kazkodel noretusi plauti viska su vandeniu, beto, tas valymas sausu budu galimas ir paprastu siurbliu, pabarstei milteliu, palaukei valanda ir issiurbei, nebutina tokiu atveju uz siurbli moketi 2100, nors, zinoma, kai pardaveja tuo sebo siurbliu pas mane issiurbe kilima (be jokiu milteliu, beje) tai to net spalva pasikeite (i geraja puse, zinoma) bet vistiek galvoju, gal geriau pirkti paprasta plaunati siurbli

juk vistiek juo plaut turbut galima ir baldus, ir lovu ciuzinius, ne tik kilimus. kazin ar is tiesu tik kirby arba sebo gali panaikinti bent dali tu erkuciu? gal plaunantis siurblys galetu atlikti panasia funkcija?gal kas nors susidure su tuo? butu labai malonu isgirsti jusu nuomone (nes jau nebezinau su kuo tartis, is mano pazistamu tu kirby ar sebo siurbliu nieks neturi, tie kurie turi plaunacius, plovimo funkcijos kazkodel nenaudoja, o ka sako sebo ar kirby pardavejai nevisuomet gali but tiesa

)
butu smagu, jei patartumet, koki siurbli geriausiai pirkti, kai namuose du vaikai (vienas ju alergiskas namu erkutem), trumpo plauko suo (taksas), kurio plaukus is namuose esanciu vilnoniu kilimu tikrai nelengva issiurbti (mano tradicinis samsungas, nors ir neseniai pirktas, deja, nepajegus

) dekoju uz patarimus