Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(ramzyte @ 2008 02 14, 17:23)
Tai va va - aš irg pagalvojau, kad kas čia gero iš to ibuprofeno - man nepadeda jokie Ibumetinai, Ibumaxai ir t.t.
O vat šitas daiktas padėjo...
Vaistus, kaip ir kitus dalykus, turbūt atskirai gamina Baltijos rinkai. Ariel milteliai Lietuvoje ir Vakarų Europoje taip pat skiriasi kaip diena ir naktis  cool.gif

Man ibumetinas irgi nepadeda. Kita karta reiks situos pabandyti. Tikiuosi, negreit prisireiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios,
Jauciuosi, kaip istojusi i migrenos kluba...
Turiu ja jau 13 metu.
Skaiciau Jusu susirasinejima ir pagalvojau, kad reikia ir man prisijungti... Ibuprofenas ir liks ibuprofenu, po kokiu pavadinimu jisai nesisleptu. Jeigu ivestumet i google jusu mineta paslaptinga vaista - pamatytumet, kad tai velgi tas pats ibuprofenas...
Atsakyti
QUOTE(juodoji orchidėja @ 2008 02 19, 20:41)
Sveikos, mielosios,
Jauciuosi, kaip istojusi i migrenos kluba...
Turiu ja jau 13 metu.
Skaiciau Jusu susirasinejima ir pagalvojau, kad reikia ir man prisijungti...  Ibuprofenas ir liks ibuprofenu, po kokiu pavadinimu jisai nesisleptu. Jeigu ivestumet i google jusu mineta paslaptinga vaista - pamatytumet, kad tai velgi tas pats ibuprofenas...

aš puikiai žinau, kad tai ibuprofenas, man vaistinėj tą sakė. bet taip išeina, kad ir tas pats vienas kitam nelygus g.gif
Atsakyti

Aš pati migrenų nebeturiu nuo tos dienos, kai išėjau iš nemėgstamo darbo. Vasario 1-ąją švęsiu antrąjį savo gimtadienį biggrin.gif
[/quote]
labai pritariu šiai minčiai... thumbup.gif visiška tiesa drinks_cheers.gif nors pati gyvenu ne vien su migrena, bet ir šiaip krūva neaiškių pojūčių doh.gif , bet esu įsitikinus, kad visa tai pradingtų jei daryčiau tai kas teikia vidinio pasitenkinimo, ramybės..... to ir siekiu 4u.gif
[/quote]

p.s. dar migrenos tema... kaip bebūtų keista, bet kai buvau nestuke.gif tai visus 9 mėnesius nebuvo nei vieno migrenos priepolio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 20 vasario 2008 - 15:56
Nėštumo metu migrena iš tiesų sumažėja ar netgi visai pranyksta. Man kaip tik pirmą kartą prasidėjo po gimdymo, bet būdavo tik per mėnesines. Geriausiai padeda tokie vaistai kaip ZOMIG ir IMIGRAN, tik kad brangūs be proto. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mane migrena kamavo būtent nėštumo metu, ypač paskutiniojo. Buvau net ligoninėje atsidūrusi...
Atsakyti
Sveikos, priimkit ir mane i migreninikiu kluba. Ta džiaugsmeli turiu nuo vaikystes, tik tada dar nežinojau, kad tai migrena. Dabar priepuoliai buna pries, per ir baigiantis menesinem arba siaip nei is sio nei is to. Kartais kai suvalgau nepadoriai daug saldumynu, nuo ryškios šviesos, garso ar astriu kvepalu. Daznai prasideda nakti, kai pabundu nuo galvos skausmo. Jei isgeriu ibuprofeno pacioj pradzioj, kartais padeda. O kai jau vemiu ir raitausi is skausmo, tai vyras suleidzia ketanovo. Krastutine priemone, bet padeda, nes nuskausminamu negaliu gerti, kadangi isvemiu viska. Dar man keistai padeda zvaigzdutes tepalas. Nors jokiu kvapu per migrena nepernesu, bet zvaigzdute saldo smilkinius ir tas kvapas padeda. Dar saltas kompresas, o kartais kaip tik silto norisi. Zodziu, baisi ir permaininga liga. Karta, kai jau galvojau, kad paskutinioji, greitoji suleido plecianciu i vena, tai pagerejo per kelias minutes. Ne ta stadija buvo, kad paklausti pavadinimo, bet padejo... Gal ir geriamu kokiu nors panasiu yra?
Atsakyti
QUOTE(vilmaka @ 2008 02 20, 17:41)
Nėštumo metu migrena iš tiesų sumažėja ar netgi visai pranyksta. Man kaip tik pirmą kartą prasidėjo po gimdymo, bet būdavo tik per mėnesines. Geriausiai padeda tokie vaistai kaip ZOMIG ir IMIGRAN, tik kad brangūs be proto.  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Man irgi Zomig padeda, tik reikia laiku isgerti juos. O moku uz juos puse kainos. Jie kompensuojami yra, kaip ir Imigranas. Tik reikia kad neurologas parasytu diagnoze ir tada seimos dyd. gali rasyti kompensuojamus vienus metus. Po metu vel reikia neurologo diagnozes patvirtinimo.
Beje dabar atsirado dar kazkokie pigesni tos rusies vaistai.
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2008 02 23, 13:42)
Man irgi Zomig padeda, tik reikia laiku isgerti juos. O moku uz juos puse kainos. Jie kompensuojami yra, kaip ir Imigranas. Tik reikia kad neurologas parasytu diagnoze ir tada seimos dyd. gali rasyti kompensuojamus vienus metus. Po metu vel reikia neurologo diagnozes patvirtinimo.
Beje dabar atsirado dar kazkokie pigesni tos rusies vaistai.

Ar tie vaistai yra kaip tabletes? Man beveik kaip ir atkrenta, nes dauguma migrenos atveju vemiu. Ar kas bande purskiamus i nosi?
Atsakyti
rasote kad daugeliui kvapai suveikia, man baisiausias dalykas yra sugedusiu dantu kvapas, ir siaip labai nemalonu, bet jei tenka pabut su tokiu zmogum kai nera kur dingti ilgeliau didele tikimybe kad prasides priepuoliukas.
gal kvailai skamba bet taip yra. astrus kvepalai irgi kartais suveikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 24 vasario 2008 - 12:27
QUOTE(Odora @ 2008 02 24, 12:26)
astrus kvepalai irgi kartais suveikia.

as tai juokiuosi, kad galiu buti kvepalu eksperte. mano galva labai greitai sureaguoja i prastos kokybes kvepalus. pakenciu tik labai brangius, isties gerus kvepalus. net MB yra isprasustas i remus - leidziu kvepintis tik tam tikrais Armani kvepalais ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip as jums uzjauciu!!! verysad.gif Galvojau, kad pas mane buvo migrena, panasu, kad iki jos tikrosios dar toli....
Tikriausiai, nieko naujo jums nepapasakosiu... Kankinausi as apie metus. Prasidejo viskas nuo daznu galvos skausmu, o baigesi priepuoliais 2-3 kartus per menesi, paskutini karta su vemimu... doh.gif Pradejau dometis, kas cia per liga. Pradejau rasytis, kada, kaip, del ko pradejo skaudeti... www.migrena.lt perskaiciau, kad migrena gali sukelti kontraceptikai, bet neatkreipiau demesio, o tuo metu kaip tik juos geriau. Jei gerai prisimenu Janine... Po kurio laiko nusprendziau nutraukti kontraceptiku vartojima, planavome vaikiuka. Ir is karto baigesi mano migrena!!! Labai dziaugiuosi, kad taip viskas baigesi, tfu-tfu-tfu. smile.gif

Linkiu ir jums viena grazia diena surasti priezasti ir pamirsti sia bjauria liga! 4u.gif
Atsakyti