Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(Alexia @ 2008 01 27, 15:58)
o tu kraujospudi pasimatuok, jei normalus tai greiciausiai kitos priezastys. Insulto bijok tik jeigu kraujospudis nuolat aukstas.

pas mane nera didelis kraujospudis schmoll.gif su mociutes aparatu vis pasimatuodavau.ir kai laukiausi,tai nei kiek nebuvo sukiles.o tu kitu priezasciu nezinau kur ieskoti ir su kokia gydytoja kalbet verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Sig @ 2008 01 27, 16:32)
As ir esu prasiusi siuntimo. Kiek supratau turi ateiti jau ant isprotejimo ribos, kad leistu issitirt. Nors, jei turi papildomu +/- 500 litu, galima tirtis vos ne is karto. Esu bandziusi masazus. Viena masaziste patare ir galvos masaza, daugiau niekad nepasiryzciau...nezinau ar man rankos jos netiko, kai pradejo liest galva net susinervinau ir prasiau daugiau to nedaryt, o po viso dar ir pykint pradejo...

tai as irgi manau,kad jau net ne ateiti turi,o jau kai atveza gatava,tada istiria galva doh.gif
as prie galvos irgi nemegstu,kai lenda.anksciau masazavo spranda,pabaigoj prilindo prie galvos,tai kaip man jinai sukosi,sakaiu,kad daugiau ten nemasazuotu
uzsirasiau ketvirtadieniui i taskini masaza,kuris anksciau man padedavo,ziuresim,kaip bus dabar g.gif laukiu nesulaukiu...
Atsakyti
Esu darius ir galvos, ir stuburo tomografijas be jokių siuntimų... Jas daro šalia kunigų seminarijos, senukų pensione Jeruzalėje. Po tomografijos palauki kiek ir gydytojas viską parodo ir paaiškina. Bet gal magnetinis rezonansas yra geriau? Šito nežinau... Aš pati migrenų nebeturiu nuo tos dienos, kai išėjau iš nemėgstamo darbo. Vasario 1-ąją švęsiu antrąjį savo gimtadienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 27, 19:28)
Esu darius ir galvos, ir stuburo tomografijas be jokių siuntimų... Jas daro šalia kunigų seminarijos, senukų pensione Jeruzalėje. Po tomografijos palauki kiek ir gydytojas viską parodo ir paaiškina. Bet gal magnetinis rezonansas yra geriau? Šito nežinau... Aš pati migrenų nebeturiu nuo tos dienos, kai išėjau iš nemėgstamo darbo. Vasario 1-ąją švęsiu antrąjį savo gimtadienį  biggrin.gif

gerai,kad tik darba pakeitus dingo visos migrenos...o kai is dalies nezinai,kodel ja pastoviai skuada,o is kitos dalies zinai,bet nervu nebepakeisi,jei yra kas nuodija gyvenima, gi neishzudysi cool.gif na po masazu ziuresiu,ar man pries mmm vel uzeis tos nesamones g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 01 27, 15:30)
jau nebezinau,paprasciausiai bijau,kad nebutu kas paveldima verysad.gif

jeigu tikrai neramu, būtinai išsitirk - kam kankintis nežinioje ir bijoti to, ko galbūt visiškai nėra 4u.gif
Juk yra daug privačių klinikų, tai dėl šventos ramybės galima ir pinigėlių kažkiek paaukot.
QUOTE(Sig @ 2008 01 27, 16:32)
Esu bandziusi masazus. Viena masaziste patare ir galvos masaza, daugiau niekad nepasiryzciau...nezinau ar man rankos jos netiko, kai pradejo liest galva net susinervinau ir prasiau daugiau to nedaryt, o po viso dar ir pykint pradejo...

o man pats geriausias masažas - kai pati sau su pirštais akių obuolius švelniai spaudau. sunku paaiškinti kaip, bet man tai kartais padeda ax.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 27, 19:28)
Aš pati migrenų nebeturiu nuo tos dienos, kai išėjau iš nemėgstamo darbo. Vasario 1-ąją švęsiu antrąjį savo gimtadienį  biggrin.gif

vaje kaip smagu bigsmile.gif
sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū.
Matai, Olaiva, visos turim teisę rinktis... Aš pasirinkau sveikatą ir dabar jaučiuosi labai patenkinta.
Atsakyti
labutis visoms smile.gif ,

As ta beda turiu jau virs desimt metu. Priezastys-nuovargis, stresas, nepavalgymas, menstruacijos, darbo-poilsio pasikeitimas, pietu miegelis, be priezasties. Nepadeda niekas- iskyrus mixa- solpadaine(tirpus vandenyje)+cinie. Kartais po keliu valandu priepuolis atsinaujina ir tenka pakartotinai gert vaistu. O gydytojas liepe nevirsyti 10 tab, per menesi. zozdiu kuo maziau, nes po to ir vaistai gali sukelti skausma. O man buna ir taip, kad skauda 3-4 kartus per men. ir dar priepuoliai daznai nevienadieniai buna. dariausi magnetini rezonansa,nustate hipertenzinius pozymius+ cista, sake gali man ir nuo to priepuoliu but daugiau ir stipresni. prirase skyscius varancius vaistus, bet man nuo ju nepasidare geriau, tai sake nebegert. Taip ir liko man neaisku ar labai cia baisu, ka man nustate arne. vis tik skysciai galvoje kaupiasi g.gif Sake po pusmecio kartot magnetini rezonansa, ziures ar nepablogejo situacija. O prie smegenu liepe nekist nagu. Keistai man cia viskas, maniau bandysiu dar dometis, bet suzinojau apie nestuke.gif ir manau atidesiu.
Atsakyti
o mano migrena dingo rolleyes.gif nes nestuke.gif biggrin.gif matyt hormonai nestuke.gif metu padaro pas mane tvarka.bet zinot,visa gyvenima nenoriu tik lauktis ir vaikucius gimdyti rolleyes.gif veliau kada nors reiks tyrimus darytis,gal ten pas mane kokiu hormonu truksta g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Praeitą savaitę lankiausi Šveicarijoj, ir, aišku, užpuolė migrena. Dėl visokių oficialių verslo vakarienių negalėjau sau leisti tūnoti viešbutyje, tad vaistinėj paprašiau vaistų nuo migrenos. Kol kas man tie vaistai atrodo kaip stebuklas bigsmile.gif Pirmadienį iš darbo grįžau klaikiai skaudančia galva ir lipančiu lauk skrandžiu, išgėriau tų vaistų, užsnūdau, ir kai po poros valandų pabudau - jokio skausmo nebebuvo thumbup.gif Man pasirodė tikrai neįtikėtina, kad vaistai gali padėti, kai migrena jau taip įsisiautėjus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2008 02 13, 19:59)
Sveikos  4u.gif

Praeitą savaitę lankiausi Šveicarijoj, ir, aišku, užpuolė migrena. Dėl visokių oficialių verslo vakarienių negalėjau sau leisti tūnoti viešbutyje, tad vaistinėj paprašiau vaistų nuo migrenos. Kol kas man tie vaistai atrodo kaip stebuklas  bigsmile.gif Pirmadienį iš darbo grįžau klaikiai skaudančia galva ir lipančiu lauk skrandžiu, išgėriau tų vaistų, užsnūdau, ir kai po poros valandų pabudau - jokio skausmo nebebuvo  thumbup.gif Man pasirodė tikrai neįtikėtina, kad vaistai gali padėti, kai migrena jau taip įsisiautėjus  blink.gif

Otaitau greit sakyk, kokius vaistus dave!!! Mane siandien uzpuole! Iki siol atitolindavau skausma toje pacioje Sveicarijoje isigytu zoliniu purskalu, bet siandien jis man nepagelbejo...
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 02 13, 21:34)
Otaitau greit sakyk, kokius vaistus dave!!! Mane siandien uzpuole! Iki siol atitolindavau skausma toje pacioje Sveicarijoje isigytu zoliniu purskalu, bet siandien jis man nepagelbejo...

Ant dėžutės parašyta "Algifor - L forte 400" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2008 02 13, 21:20)
Ant dėžutės parašyta "Algifor - L forte 400"  4u.gif

Geras! As irgi tuos pacius turiu, irgi vaistinej dave, bet buvau nusprendus, kad vis tiek nepades, nes ten tas pats ibuprofenas ir net nepabandziau. Dabar spintoj radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 02 13, 22:38)
Geras! As irgi tuos pacius turiu, irgi vaistinej dave, bet buvau nusprendus, kad vis tiek nepades, nes ten tas pats ibuprofenas ir net nepabandziau. Dabar spintoj radau smile.gif

Tai va va - aš irg pagalvojau, kad kas čia gero iš to ibuprofeno - man nepadeda jokie Ibumetinai, Ibumaxai ir t.t.
O vat šitas daiktas padėjo...
Vaistus, kaip ir kitus dalykus, turbūt atskirai gamina Baltijos rinkai. Ariel milteliai Lietuvoje ir Vakarų Europoje taip pat skiriasi kaip diena ir naktis cool.gif
Atsakyti