Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(juodoji orchidėja @ 2008 04 22, 11:21)
Kadangi migrena jau turiu tikrai senokai - tai nebeturiu iliuziju, kad ja galima kaip nors isgydyti smile.gif tada belieka su ja "susidraugauti" ir pajautus - laiku isgerti Cinie.

Grazios dieneles visoms!

Bet ją galima apgydyti t.y. suretinti priepuolius! Bral neberandu to laiško kur man gydytoja atsakė į tą klausymą, jos klausiau ar ją galima kažkaip pagydyti (tada dar to nežinojau) ji atsakė, kad tik apgydyti ir geriant vaistus su gydytojo priežiūra ir tik gydytojui parinkus tinkamus skausmai suretėja arba tampa silpni rolleyes.gif
Bet kokio bjauri ta liga, kai skauda kokią koją tai dar nors galvot gali verysad.gif , o čia arba tulike gyveni, arba miegi, o gyvenimas pro šoną doh.gif
Atsakyti
Man irgi yra ta bjaurybė migrena. fuj. buvau pas gydytoją, tai pasiūlė amitriptilino g.gif sakė jis skiriamas nuo migrenos, bet aš atsisakiau, nes nesinori pradėti tokius vaistus gerti jaunystėj biggrin.gif tiesa, paminėjo, kad magnis geriamas padeda, reikia ilgesnį laiką jį pavartoti. jis atpalaiduoja spazmus. ir pagrindinis vaistas šiuo metu yra propranololis, pradėti nuo vienos tab. didinti iki 6 per dieną ir kurį laiką pagerti. reikės pabandyti, tik labai jau neviliojančiai atrodo tas tablečių skaičius. esu skaičiusi apie atliktus tyrimus, kad migrena- tai užslėptas pyktis, patariama ieškoti priežasčių ir emocijose.
tiesa, mane nėštumo metu labai kankino migrena ir po gimdymo ji ypatingai paaštrėjo. anksčiau migrena visiškai netrukdė gyventi, o dabar, kaip čia pasakius doh.gif
Atsakyti
O magnezija kiek zinau i vena reikia leistis? Ar pagelbejo?
Atsakyti
As taip pat turiu migrena,bet nevartoju apsioliuciai jokiu vaistu...bet jau pavargau..prasysiu gydytojos kazko blush2.gif
Atsakyti
labas visoms! smile.gif prisistatau: migrena man jau 9 metai,nors tik siais metais oficialia diagnoze parase... ir dabar jau 5dienos skauda... verysad.gif nepadejo nei cinie nei kas kitas,teks pralaukt,tikiuos jau i pabaiga eina... man irgi viena neurologe buvo sakiusi kad gerai butu magnezija susileist,bet lietuvoj nera pirkt ( bent man taip sake) tai vienas pazistamas is rusijos parveze,bet dar nesileidau,baisu kazkaip blush2.gif o gal kuri leidotes? ar padejo?
Atsakyti
Kokiu baisybiu as cia prisiskaiciau doh.gif Uzjauciu visas, turincias tokia "dovana".
Ir man galva paskauda, buna pora kartu per men., buna triskart per savaite. Gal irgi migrena, nesityriau, bet smegenys tada kaip zele- baisu net galva pajudint. doh.gif
Dazniausiai pradeda skaudet, kai laiku nepavalgau ar pavalgau kokio slamsto. Kartais lyg be priezasties. Aciu dievui, padeda neoaskofenas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2008 04 23, 12:16)
As taip pat turiu migrena,bet nevartoju apsioliuciai jokiu vaistu...bet jau pavargau..prasysiu gydytojos kazko blush2.gif

Nemanau, kad tau migrena schmoll.gif Nes, bent as, be vaistu tai visai nusigaluociau: skausmas nepakeliamas, net sakini pasakyt reikia dideliu pastangu unsure.gif
Atsakyti
As ir zinau, ka sitas dziaugsmelis reiskia doh.gif Man dazniausiai buna nuo pervargimo arba kai daaaug mastau sad.gif Niu ta prasme, buna, kad uzsiciklini ir galvoj milijonas minciu. Tai taip kokia savaitele ir migrena garantuota doh.gif Tad stengiuos visad paplanuot poilsi, nesirupint del problemu, kuriu siuo momentu isprest negaliu ir pasaugot save. O jau kai buna priepuolis, tai tada isvis atsijungiu ir iskrentu is gyvenimo. Tik visiska tyla, ramybe ir lova. O is vaistu tai solpadeina tada saujom ryju. Kol kas vienintelis daiktas, kuris siek tiek palengvina
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 04 23, 20:24)
Nemanau, kad tau migrena schmoll.gif Nes, bent as, be vaistu tai visai nusigaluociau: skausmas nepakeliamas, net sakini pasakyt reikia dideliu pastangu unsure.gif

drinks_cheers.gif

Na ir aš jungiuosi prie jūsų. Sėdžiu darbe ir mirštu iš skausmo sad.gif Mano migrena neatsiejama nuo pykinimo, žodžiu vargsiu šiandien...
Atsakyti
Atsiliepkir kas leidosi magnezija,ar padejo?
Kur gauti jos? blink.gif
Atsakyti
smile.gif sakau bent man daktare sake kad LT ju nebepardavineja,reikia parsigabenti is rusijos... kazka minejo, kad galima paprasyti tu zmoniu kur rusiskus vaistus pardavineja,kad jie parvestu g.gif pati jau turiu,bet bijau leistis kazkodel unsure.gif tikrai butu idomu suzinot koks jo poveikis smile.gif
Atsakyti
sveikutes,

pirmieji rimti galvos skausmai mane pradejo kankinti dar paauglystej...karta per men visa savaite skaudedamo galva...kadangi buvau paaugle visi nurasydavo ant maziaus...paskui kazkaip isties liovesi...
bet vat po antro gimdymo,vel patiriu kazka panasaus...laimei ne savaitem,tik dienai,veikiau vakarui,bet mane gal labiau tas sleikstulys ir toks uzimas kankina,nei tas sopulys galvoje...zodziu norejau pasakyti,kad busena slykti ir mazai kas padeda...man kazkodel tuo momentu dazniausiai norisi ko nors gaivaus(ledu ar kokio salto gerimo) ir akimirkai tai padeda...tik akimirkai...stengiuosi eiti miegoti,kadangi maitinu leliuka,nelabai galiu piktnaudziauti analgetikais,bet kai jau nebeimanoma kesti prarynu ka nors
Atsakyti