QUOTE(Lutė @ 2008 07 30, 13:34)
Jei jau vedė ir pakenčia tavo blogas nuotaikas kai skauda - auksas o ne vyras, geriau nepasakysi, o vaikelis gali padėti jei tai susiję su hormonais, bet daug moterų sakiusios (kurioms ta migrena būna) kad nėštumo metu ji labai susilpnėja

, aš ir labai bijau kad nėštumo metu kai užeis, o vaistų negalima, ot tada džiaugsmas būtų
Bandyk pas kitus daktarus, prašyk tyrimų, nenuleisk rankų... Viskas bus gerai
va va, dėl hormonų irgi gali būti. aš turiu skydliaukės difuziją gal nuo 14 metų. vyras geras, bet kažin ar labai didelė ta jo kantrybės taurė
kad ir dabar, prižiūriu draugų dukrą, o ta mane tiek išsunkia, prie savo tėvų gerutė, o į mane visi daiktai skrenda, nu tiesiog dantim griežia kai mane pamato. o aš bandau būt kuo geresnė. tai vo, prižiūriu mėnesį, tai visą liepą tik vemiu, miegu ir nieko nevalgau.
aišku, kalti nervai, kas daugiau?? kiekvieną rytą žliumbiu, kad vėl mane terorizuos 3 metų pabaisiukė.
tetai pasakiau,kad kai pamačiau kaip elgiasi mergaitė, bijau ir savo turėt, o ji net piktai sumurmėjo, kad negalima lyginti vaikų, savas ir ožiukas būna, bet vis tiek širdelė pilna meilės.
ai, vienu žo... pasiklydau jau, kas čia išvis man darosi