Lute, aciu
Turiu ir as sita dziaugsma. Per nestuma nebuvo ir tik praejus 1,3m. po antro gimdymo mano :drauge" migrena sugryzo. Siaip, labai gelbsti sustatytas valgiarastis, ko negalima valgyt sergant migrena, bet tik pavalgai kazko ne taip, is kart reik griebtis vaistu...
Arba tik pradeda skaudet galva suvalgai sauksta medaus, ar avieciu skausmas dingsta, bet juk nesiveziosi visad su savim medaus stiklainiuko

QUOTE(Savannaa @ 2008 08 15, 15:24)
Lute, aciu
Visad prašom

QUOTE(Stebukle @ 2008 08 15, 15:48)
Turiu ir as sita dziaugsma. Per nestuma nebuvo ir tik praejus 1,3m. po antro gimdymo mano :drauge" migrena sugryzo. Siaip, labai gelbsti sustatytas valgiarastis, ko negalima valgyt sergant migrena, bet tik pavalgai kazko ne taip, is kart reik griebtis vaistu...
Arba tik pradeda skaudet galva suvalgai sauksta medaus, ar avieciu skausmas dingsta, bet juk nesiveziosi visad su savim medaus stiklainiuko 

Pirmą syk girdžiu, kad medus padeda, bet manau verta nešiotis tašikėj mažą induką medaus, bi tik padeda

va ką radau, tikiuosi bus naudinga http://www.moteris.l...ipsnis0402.html
http://www.cosmopoli..._print?sid=1646
Jetau šiandien galvojau, kad paskutinioji atėjo
naktį pas mus mieste audra buvo, nu kokia ti audra, tik lijo smarkiai, žaibai trankėsi, o tvankumas baisiau už pirtį, man, matyt, tiek ir reikėjo visą mielą naktį ir dar pusę dienos skausmas kokį retai jausdavau - nepakeliamas
daba jau gyvenu
Būkit sveikos
http://www.cosmopoli..._print?sid=1646
Jetau šiandien galvojau, kad paskutinioji atėjo

Būkit sveikos

užėjus priepuoliui visada vėmiu, tai išsivemiu, išgeriu vaistų nuo skausmo ir būtinai stengiuos užmigti, nes atsikėlus skausmų jau nebūna..
šiaip migrena pas mane kokie 4-5 metai ir ,ačiū Dievui, kad priepuoliai būna tik 2-3 kartus per metus..
šiaip migrena pas mane kokie 4-5 metai ir ,ačiū Dievui, kad priepuoliai būna tik 2-3 kartus per metus..
QUOTE(Latelle @ 2008 08 15, 09:34)
as laukiu magnetinio rezonanso.... bet turbut lauksiu eilej puse metu

QUOTE(Riedgute @ 2008 08 17, 21:17)
gal parasykit kas tas magnetinis rezonansas, kur daro...??? Manau, ne as viena nezinau

Papildyta:
pasiskaiciau, kas tei per daiktas, apie 400 lt be siuntimo kainuoja
O ar jis duos naudos ?

Man migrena baisi buna labai daznai...gal pasidaryt..?

QUOTE(Savannaa @ 2008 08 18, 00:08)
gal parasykit kas tas magnetinis rezonansas, kur daro...??? Manau, ne as viena nezinau

Papildyta:
O ar jis duos naudos ?

Papildyta:
O ar jis duos naudos ?

gal as busiu neteisi, bet kiek suprantu, tai ten žiūri smegenų ir nervinės sistemos veiklą, funkcijas

man bus daroma Kauno klinikose, užrašė pati gydytoja neurologė ir liepė laukti skambučio. beje, perspėjo, kad teks laukti netrumpai

beje, jei dar nesiaiškinote, kokios galvos skausmo priežastys, ir ruošiatės tai daryti KMUK, tai siūlau rinktis gydytojos Šiaudytienės konsultacijas.
" Kuo malšinti galvos skausmą
Jei galvą jums skauda daugiau kaip 10 kartų per mėnesį, be gydytojo greičiausiai neišsiversite
Būtina ištirti ir nustatyti galvos skausmą sukeliančią priežastį ir ją pašalinti.
Jei galvą skauda dėl raumenų įtampos, reikėtų žinoti, kad:
- raumenis atpalaiduoja šiltas dušas, galvos plovimas šiltu vandeniu;
- padeda sprando ir kaklo masažas;
- naudinga atsipalaiduoti atsigulus ant kieto pagrindo.
Dieta nuo migrenos
Patartina valgyti: juoduosius serbentus, kopūstus, obuolius, pomidorus, bananus. Naudinga žalioji arbata.
Nevalgyti: sūrių, šokolado, marinuotų produktų, kečupo, majonezo, kiaulienos, rūkytų gaminių, pupelių, sojos, salierų, citrusinių vaisių, ananasų, avokadų, riešutų. Patartina negerti kavos, kakavos."
jei nevalgysiu tų dalykų, jausiuos nelaiminga
Jei galvą jums skauda daugiau kaip 10 kartų per mėnesį, be gydytojo greičiausiai neišsiversite
Būtina ištirti ir nustatyti galvos skausmą sukeliančią priežastį ir ją pašalinti.
Jei galvą skauda dėl raumenų įtampos, reikėtų žinoti, kad:
- raumenis atpalaiduoja šiltas dušas, galvos plovimas šiltu vandeniu;
- padeda sprando ir kaklo masažas;
- naudinga atsipalaiduoti atsigulus ant kieto pagrindo.
Dieta nuo migrenos
Patartina valgyti: juoduosius serbentus, kopūstus, obuolius, pomidorus, bananus. Naudinga žalioji arbata.
Nevalgyti: sūrių, šokolado, marinuotų produktų, kečupo, majonezo, kiaulienos, rūkytų gaminių, pupelių, sojos, salierų, citrusinių vaisių, ananasų, avokadų, riešutų. Patartina negerti kavos, kakavos."

jei nevalgysiu tų dalykų, jausiuos nelaiminga

na as Vilniuje, gal Vilniuje kas rekomenduotu gera neurologa ?