Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Lute, aciu
Atsakyti
Turiu ir as sita dziaugsma. Per nestuma nebuvo ir tik praejus 1,3m. po antro gimdymo mano :drauge" migrena sugryzo. Siaip, labai gelbsti sustatytas valgiarastis, ko negalima valgyt sergant migrena, bet tik pavalgai kazko ne taip, is kart reik griebtis vaistu... sad.gif Arba tik pradeda skaudet galva suvalgai sauksta medaus, ar avieciu skausmas dingsta, bet juk nesiveziosi visad su savim medaus stiklainiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2008 08 15, 15:24)
Lute, aciu

Visad prašom 4u.gif
QUOTE(Stebukle @ 2008 08 15, 15:48)
Turiu ir as sita dziaugsma. Per nestuma nebuvo ir tik praejus 1,3m. po antro gimdymo mano :drauge" migrena sugryzo. Siaip, labai gelbsti sustatytas valgiarastis, ko negalima valgyt sergant migrena, bet tik pavalgai kazko ne taip, is kart reik griebtis vaistu... sad.gif Arba tik pradeda skaudet galva suvalgai sauksta medaus, ar avieciu skausmas dingsta, bet juk nesiveziosi visad su savim medaus stiklainiuko smile.gif

Pirmą syk girdžiu, kad medus padeda, bet manau verta nešiotis tašikėj mažą induką medaus, bi tik padeda drinks_cheers.gif
Atsakyti
va ką radau, tikiuosi bus naudinga http://www.moteris.l...ipsnis0402.html

http://www.cosmopoli..._print?sid=1646

Jetau šiandien galvojau, kad paskutinioji atėjo doh.gif naktį pas mus mieste audra buvo, nu kokia ti audra, tik lijo smarkiai, žaibai trankėsi, o tvankumas baisiau už pirtį, man, matyt, tiek ir reikėjo visą mielą naktį ir dar pusę dienos skausmas kokį retai jausdavau - nepakeliamas verysad.gif daba jau gyvenu thumbup.gif

Būkit sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
užėjus priepuoliui visada vėmiu, tai išsivemiu, išgeriu vaistų nuo skausmo ir būtinai stengiuos užmigti, nes atsikėlus skausmų jau nebūna..
šiaip migrena pas mane kokie 4-5 metai ir ,ačiū Dievui, kad priepuoliai būna tik 2-3 kartus per metus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anafi: 17 rugpjūčio 2008 - 12:01
QUOTE(Latelle @ 2008 08 15, 09:34)
O man  6men nestumo buvo migrena....
Gal kas daretes magnetini rezonansa?

as laukiu magnetinio rezonanso.... bet turbut lauksiu eilej puse metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2008 08 17, 21:17)
as laukiu magnetinio rezonanso.... bet turbut lauksiu eilej puse metu  doh.gif

gal parasykit kas tas magnetinis rezonansas, kur daro...??? Manau, ne as viena nezinau 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
pasiskaiciau, kas tei per daiktas, apie 400 lt be siuntimo kainuoja
O ar jis duos naudos ? g.gif
Man migrena baisi buna labai daznai...gal pasidaryt..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2008 08 18, 00:08)
gal parasykit kas tas magnetinis rezonansas, kur daro...??? Manau, ne as viena nezinau  4u.gif  blush2.gif
Papildyta:
pasiskaiciau, kas tei per daiktas, apie 400 lt be siuntimo kainuoja
O ar jis duos naudos ? g.gif
Man migrena baisi buna labai daznai...gal pasidaryt..? g.gif

gal as busiu neteisi, bet kiek suprantu, tai ten žiūri smegenų ir nervinės sistemos veiklą, funkcijas ax.gif
man bus daroma Kauno klinikose, užrašė pati gydytoja neurologė ir liepė laukti skambučio. beje, perspėjo, kad teks laukti netrumpai rolleyes.gif

beje, jei dar nesiaiškinote, kokios galvos skausmo priežastys, ir ruošiatės tai daryti KMUK, tai siūlau rinktis gydytojos Šiaudytienės konsultacijas.
Atsakyti
" Kuo malšinti galvos skausmą

Jei galvą jums skauda daugiau kaip 10 kartų per mėnesį, be gydytojo greičiausiai neišsiversite

Būtina ištirti ir nustatyti galvos skausmą sukeliančią priežastį ir ją pašalinti.

Jei galvą skauda dėl raumenų įtampos, reikėtų žinoti, kad:
- raumenis atpalaiduoja šiltas dušas, galvos plovimas šiltu vandeniu;
- padeda sprando ir kaklo masažas;
- naudinga atsipalaiduoti atsigulus ant kieto pagrindo.

Dieta nuo migrenos

Patartina valgyti: juoduosius serbentus, kopūstus, obuolius, pomidorus, bananus. Naudinga žalioji arbata.

Nevalgyti: sūrių, šokolado, marinuotų produktų, kečupo, majonezo, kiaulienos, rūkytų gaminių, pupelių, sojos, salierų, citrusinių vaisių, ananasų, avokadų, riešutų. Patartina negerti kavos, kakavos." cray.gif

jei nevalgysiu tų dalykų, jausiuos nelaiminga doh.gif
Atsakyti
na as Vilniuje, gal Vilniuje kas rekomenduotu gera neurologa ? 4u.gif
Atsakyti
Vilniaus greituškėj Lazdynuose geri neurologai dirba. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, jei kas geriat vaistukus nuo migrenos, tai Imigran galima gerokai pigiau nusipirkti
reikia Glaxo geru vaistu korteles, tada perkant pilna kaina 100mg N2 kainuos apie 14Lt
o 50mg N2 apie 7Lt
kam kompensuoja, tai dar pigiau.
pasinaudokit kam reikia
Atsakyti