Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Na va,rytoj man iseigine,labai noriu isimiegoti kaip zmogus (visa savaite neteko pamiegoti daugiau kaip po tris valandas per para doh.gif ),ir bijau eit gulti,bijau,kad ryte migrena bus kai pamiegosiu daugiau unsure.gif Kai neissimiegi,tai nors galvos neskauda...
Atsakyti

[quote=vaižgantė,2008 09 17, 12:55]
Paprastai mes tik manom,kad nusimetėm,o išties giliai susikišam ir pačios patikim...
Rebefingas yra tam tikros kvėpavimo technikos. Turėjau 20 rebefingo asmeninių sesijų. Rebeferis sėdi šalia,duoda tau užduotį, tu guli ir tam tikru būdu kvėpuoji, o jis reguliuoja, kad viskas gerai būtų. Po tokio kvėpavimo visa savaitė šviesesnė būna, įtampos sumažėja,vidinės ramybės padaugėja.
[/quote]

gal galite man i az, kur gaut tu kvepavimo techniku smile.gif 4u.gif

sveikos! man tai labai buvo padejusi akupunktura,nors anksciau nelabai jos poveikiu tikedavau smile.gif esu dariusis 3 akupunkturos seansus,i viena seansa ieidavo apie 5-7 kartai. siaip man stipri migrena uzeina beveik kiekviena savaite verysad.gif o po akupunkturos apie 3-4 men buvau pamirsus kas tai yra galvos skausmas thumbup.gif bet sake kad juos reikia daryti reguliariai apie karta i pusmeti,bet man dare uzsienyje,tai net nezinau kaip cia lietuvoj... gal vertetu pabandyti,bet siaip ir kainos man rodos nemazos unsure.gif
[/quote]

kur Lt gerai daro ta akupunktura patart gal kas gali 4u.gif

[quote=vaižgantė,2008 09 19, 13:15]
Nenorėčiau tokių dalykų viešai rašyti- tai labai asmeniška.
Be to, man labai padėjo 3 hipnoterapijos seansai (čia ne reklama).
[/quote]

kas tai ir kur gauti 4u.gif biggrin.gif

as medikamentu neimu nes mazaji maitinu, neurologe, bjauri boba... zolini preparata skyre Spigelon, mano nuostabai padeda, priepuolis uzejes ir dabar, bet vos, vos...
Neurologa, gal galit rekomenduot 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laikykites 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 03, 19:58)
Bet pastoviai negalima, reikia po 2-3 menesiu daryti pertrauka! unsure.gif

tai taip taip mirksiukas.gif

aš prisidedu prie Savann'os palinkėjimo
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Buvau pas neurologą... nieko naujo nesužinojau,.....taip, Jums tikriausiai migrena... O ką daryti? O kokie vaistai? Tai jau viską, sako, vartojate, ką galima būtų Jums rekomenduoti... nu vien žo..... pasigailėjau ir, kad ėjau....
Tiesa, Triptaną sakė gerti iki 3 metų, tik tada matysis ar organizmui poveikis yra, sakė, kad net išgydo blink.gif biški man neįtikėtina g.gif
Išrašė Recoxa... žiūrėsim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Rassa-: 05 spalio 2008 - 09:51
Svarbu, kad išklausei dar vieną nuomonę rolleyes.gif
o triptaną be pertraukos galima gerti 3 metus? Gal tris mėn ir pertrauką daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 10 05, 18:25)
o triptaną be pertraukos galima gerti 3 metus? Gal tris mėn ir pertrauką daryti?  g.gif

LUTE tris metus... vat ir mane tas terminas nustebino, tipo silpnas jis labai, bet geras... I s to recoxa tai š... didelis didelis š... Dariausi galvos encefologramą, eisiu vėl pas tą pačią gyd, žiūrėsim ką porins dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 10 05, 18:25)
o triptaną be pertraukos galima gerti 3 metus? Gal tris mėn ir pertrauką daryti?  g.gif

3m? Baisu! Gal su kt. gyd. pasikonsultuok?
Atsakyti
LIŪTUKE tai aš gi gėriau tris mėn ir nutraukiau... buvo baisu verysad.gif Tai ir vėl geriu... geriau gersiu jį nei kentėsiu skausmus unsure.gif
Atsakyti
Aš ir vėl pradėjau gerti ir praeina skausmai, jau tikrai geriau 3 metus kasdien triptaną, nei skausmą kęst kas antrą dieną
Atsakyti
Kas per vaistas tas triptanas? O pasalinis poveikis koks yra? Turiu galvoje poveiki reakcijai...
Atsakyti
http://www.savigyda....o...2&Itemid=62
aš tai tą geriu

bet gal kaikam tas geriau http://www.savigyda....o...1&Itemid=62
Atsakyti
Man siaip irgi tas pirmas geresnis! drinks_cheers.gif
Atsakyti