Na va,rytoj man iseigine,labai noriu isimiegoti kaip zmogus (visa savaite neteko pamiegoti daugiau kaip po tris valandas per para
),ir bijau eit gulti,bijau,kad ryte migrena bus kai pamiegosiu daugiau
Kai neissimiegi,tai nors galvos neskauda...
[quote=vaižgantė,2008 09 17, 12:55]
Paprastai mes tik manom,kad nusimetėm,o išties giliai susikišam ir pačios patikim...
Rebefingas yra tam tikros kvėpavimo technikos. Turėjau 20 rebefingo asmeninių sesijų. Rebeferis sėdi šalia,duoda tau užduotį, tu guli ir tam tikru būdu kvėpuoji, o jis reguliuoja, kad viskas gerai būtų. Po tokio kvėpavimo visa savaitė šviesesnė būna, įtampos sumažėja,vidinės ramybės padaugėja.
[/quote]
gal galite man i az, kur gaut tu kvepavimo techniku
sveikos! man tai labai buvo padejusi akupunktura,nors anksciau nelabai jos poveikiu tikedavau
[/quote]
kur Lt gerai daro ta akupunktura patart gal kas gali
[quote=vaižgantė,2008 09 19, 13:15]
Nenorėčiau tokių dalykų viešai rašyti- tai labai asmeniška.
Be to, man labai padėjo 3 hipnoterapijos seansai (čia ne reklama).
[/quote]
kas tai ir kur gauti
as medikamentu neimu nes mazaji maitinu, neurologe, bjauri boba... zolini preparata skyre Spigelon, mano nuostabai padeda, priepuolis uzejes ir dabar, bet vos, vos...
Neurologa, gal galit rekomenduot
Laikykites
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 03, 19:58)
tai taip taip
aš prisidedu prie Savann'os palinkėjimo
Sveikutės
Buvau pas neurologą... nieko naujo nesužinojau,.....taip, Jums tikriausiai migrena... O ką daryti? O kokie vaistai? Tai jau viską, sako, vartojate, ką galima būtų Jums rekomenduoti... nu vien žo..... pasigailėjau ir, kad ėjau....
Tiesa, Triptaną sakė gerti iki 3 metų, tik tada matysis ar organizmui poveikis yra, sakė, kad net išgydo
biški man neįtikėtina
Išrašė Recoxa... žiūrėsim...
Buvau pas neurologą... nieko naujo nesužinojau,.....taip, Jums tikriausiai migrena... O ką daryti? O kokie vaistai? Tai jau viską, sako, vartojate, ką galima būtų Jums rekomenduoti... nu vien žo..... pasigailėjau ir, kad ėjau....
Tiesa, Triptaną sakė gerti iki 3 metų, tik tada matysis ar organizmui poveikis yra, sakė, kad net išgydo
Išrašė Recoxa... žiūrėsim...
Svarbu, kad išklausei dar vieną nuomonę
o triptaną be pertraukos galima gerti 3 metus? Gal tris mėn ir pertrauką daryti?
o triptaną be pertraukos galima gerti 3 metus? Gal tris mėn ir pertrauką daryti?
QUOTE(Lutė @ 2008 10 05, 18:25)
LUTE tris metus... vat ir mane tas terminas nustebino, tipo silpnas jis labai, bet geras... I s to recoxa tai š... didelis didelis š... Dariausi galvos encefologramą, eisiu vėl pas tą pačią gyd, žiūrėsim ką porins dabar
QUOTE(Lutė @ 2008 10 05, 18:25)
3m? Baisu! Gal su kt. gyd. pasikonsultuok?
LIŪTUKE tai aš gi gėriau tris mėn ir nutraukiau... buvo baisu
Tai ir vėl geriu... geriau gersiu jį nei kentėsiu skausmus
Aš ir vėl pradėjau gerti ir praeina skausmai, jau tikrai geriau 3 metus kasdien triptaną, nei skausmą kęst kas antrą dieną
Kas per vaistas tas triptanas? O pasalinis poveikis koks yra? Turiu galvoje poveiki reakcijai...
http://www.savigyda....o...2&Itemid=62
aš tai tą geriu
bet gal kaikam tas geriau http://www.savigyda....o...1&Itemid=62
aš tai tą geriu
bet gal kaikam tas geriau http://www.savigyda....o...1&Itemid=62