Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(ramzyte @ 2008 01 12, 10:41)
O man Solpadeinas visai nepadeda  schmoll.gif Siaip man jokie vaistai nepadeda  verysad.gif

Man irgi jokie vaistai nepadėdavo. Todėl aš manau, kad visas tas pagerėjimas yra būtent nuo triptano, nes dabar jeigu pradeda skaudėti galvą, tai nebe taip intensyviai ir nepakeliamai. Tai dabar ir Solpadeinas padeda. O gal net ir citramonas padėtų? Bet iš tikrųjų dabar man nebebūna tokių iš proto vedančių skausmų.
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2008 01 12, 11:05)
Man irgi jokie vaistai nepadėdavo. Todėl aš manau, kad visas tas pagerėjimas yra būtent nuo triptano, nes dabar jeigu pradeda skaudėti galvą, tai nebe taip intensyviai ir nepakeliamai. Tai dabar ir Solpadeinas padeda. O gal net ir citramonas padėtų? Bet iš tikrųjų dabar man nebebūna tokių iš proto vedančių skausmų.

Ko gero dar siandien nuvaziuosiu pirkti Triptan'o. Pasiskaiciau apie ji - labai patiko sedetis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramzyte: 12 sausio 2008 - 10:42
niu baisi sita migrena,ji mane pradejo kankint kai jau laukiausi dukrytes,o pries tai gal tik kokius 2 kartus mano visam gyvenime buvo buve blink.gif .kai nestumo metu buvo ,as net vemdavau ,kaltinau skrandi doh.gif ,bet veliau supratau kad cia ne jis.pagimdzius tas pats i savaite po 1 kart vus skauda ,o skausmas padek dieve sad.gif ,noris nusisaut gun_bandana.gif verysad.gif .kazkaip vaistu nelabai galiu visokiu gert ,nes mergaite maitinu,tai ir tenka kankintis.kartais paracetamolio arba nemisilio geriu,bet buna kad ir nepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2008 01 12, 11:39)
Ko gero dar siandien nuvaziuosiu pirkti Triptan'o. Pasiskaiciau apie ji - labai patiko sedetis  ax.gif

Pabandyk, gal padės. Triptano būna forte ir būna complex. Man labiau tiko complex.
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2008 01 12, 12:51)
Pabandyk, gal padės. Triptano būna forte ir būna complex. Man labiau tiko complex.

pasiskaiciau, kad nelabai galima ju vartoti geriant antidepresantus, o as geriu. atrodo, reikes pirma pasitarti su savo psichoterapeute unsure.gif
Atsakyti
Buvau pas nervu gydytoja wink.gif Pripazino migrena, israse magnio ir homeopatiniu "piliulku". O jei labai skaudes, israse kazkokios naujos kartos tableciu, kur viena kainuoja +/- 20 lt. Ziuresim... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2008 01 12, 12:39)
Buvau pas nervu gydytoja wink.gif Pripazino migrena, israse magnio ir homeopatiniu "piliulku". O jei labai skaudes, israse kazkokios naujos kartos tableciu, kur viena kainuoja +/- 20 lt. Ziuresim... unsure.gif

Kokiu homeopatiniu piliuliu israse?
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 01 12, 15:34)
Kokiu homeopatiniu piliuliu israse?

Tuoj patikrinsiu.

SPIGELON (vokiskos)
Atsakyti
Dekui smile.gif

Visgi nusprendziau, kad man labai padeda purskalas, kuri dave zoliu vaistineje (ne LT). Vokiskai vadinasi Hagebutten-Knospenmazerat, lotyniskai Rosa canina, kas lietuviskai yra paprastasis ersketis. Purskiuosi karta per valanda ir (bent man) tikrai padeda, ypatingai kai tik jauciu, kad skausmas ateina.
Atsakyti
Pasirodo, visokiausiu priemoniu yra migrenai malsinti... Kartais man atrodo, jog kankinuosi tik is nezinojimo, kad tokiu priemoniu yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2008 01 12, 20:32)
Pasirodo, visokiausiu priemoniu yra migrenai malsinti... Kartais man atrodo, jog kankinuosi tik is nezinojimo, kad tokiu priemoniu yra  unsure.gif

gi visaip buna - vienam padeda, kitam ne. prasiau zolinio vaisto, nes atsibodo ryti vaistus, kurie nepadeda. geriau jau zoleliu pasipurksiu, jei nepades, tai bent nekenks tiek. gal del tokio isitikinimo ir padeda smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos tokiu problemu neturiu, bet girdejau labai padeda botuksas.Pasidarai ir migrenos nera smile.gif
Atsakyti