Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(Sig @ 2008 01 12, 14:39)
Buvau pas nervu gydytoja wink.gif Pripazino migrena, israse magnio ir homeopatiniu "piliulku". O jei labai skaudes, israse kazkokios naujos kartos tableciu, kur viena kainuoja +/- 20 lt. Ziuresim... unsure.gif

Laba diena.
As irgi su ta liga kankinuos gal jau 3 metus.Del situ tablieciu kur apie 20 lt kainuoja viena,man tikrai padejo.As pirkau viena ir vaistineje sake ,kad reikia gerti kai tik pajunti kad pradejo skaudeti galva,jei isgersi kai ji bus isiskaudejusi,tai nepades.Isgeriau ,kai tik pradejo skaudeti,tai istikruju praejo ir gal apie 4 men as,nezinojau visai galvos skausmo.
Dabar man padeda tik nimesil,bet ji nenoriai parduoda be recepto.
Atsakyti
QUOTE(murka.gerik @ 2008 01 12, 22:29)
Sveikos merginos tokiu problemu neturiu, bet girdejau labai padeda botuksas.Pasidarai ir migrenos nera smile.gif

Kas tas botuksas? unsure.gif Cia tipo, kad rauksliu nebutu odoje ar as klystu? Tikrai nieko nesupainiojai ir teisingus patarimus (VBS) dalini?
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2008 01 13, 17:05)
Kas tas botuksas? unsure.gif Cia tipo, kad rauksliu nebutu odoje ar as klystu? Tikrai nieko nesupainiojai ir teisingus patarimus (VBS) dalini?

Va ir man toks klausimas iskilo g.gif
Atsakyti
Migreną turiu apie 10 metų. Prasidėjo viskas po dukros gimimo. Priepuoliai būna labai bjaurūs - pirmiausia pradeda mirguliuoti akyse, kartais labai sunku kalbėti, sukasi galva, o paskui jau kai kala skausmas, tai tik griūnu į lovą... Dar labai pykina. Daug vaistų esu išbandžiusi, bet kad kažkokių stebuklingų, tai neradau.Kai iš darbo išvežė į ligoninę, gydytoja nuramino - liga visam gyvenimui, jokie vaistai nepadės verysad.gif
Kasdieniniam galvos skausmą gydau citramonu. Beje, tos tabletės už 20 Lt irgi nepadėjo. Gal per vėlai išgėriau
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2008 01 15, 22:28)
Beje, tos tabletės už 20 Lt irgi nepadėjo. Gal per vėlai išgėriau

man lygiai tas pats... bet as kazkaip nemanau, kad per velai isgeriau unsure.gif
Atsakyti
nu va nustatė man migrena.bet dar eisiu pasidarysiu magnetinį rezonansą (už savo pinigėlius, nes ligonių kasos nefinansuoja) ir tik tada patikėsiu kad sergu liga kuri neišgydoma.sunku patikėt blink.gif
dėl vaistų gydytoja sakė kad NPUM padėtų esant migrenai tai tik 25 proc tikimybė.vadinasi visi apap,saridonai..
man išrašė pastoviai gert metoprololį, o priepolių metu - tuos kur turi kodeino,tai būtų solpadeine.
dar sakė rinktis tokius vaistus kur turi kofeino.
šiaip internete per google įvedus žodį migrena galima l.daug info gaut mirksiukas.gif
Atsakyti
del botokso ar kaip ten jis esu ir as puse ausies girdejus, kaip supratau jis paralyzuoja veido raumeni i kuri suleidziamas(del to rauksles nebesusidaro) bet jei skausma lemia itemptas raumuo pvz ant kaktos tai ji suparalyzavus ir skausmas gali atlegti, tai turbut tinka tik kai kuriais atvejais
del kofeino ir kodeino mane nustebino is pradziu ant kiek gerai solpadeinas padedavo (dabar jau ne) bet as ir seniau buvau atradus toki "vaista" isgert parecatamolio su kava, kartais suveikdavo, bet mano aukstam spaudimui tai kirvis sitoks derinys. toki derini tik dar aspirino prideda girdejau nuo pagiriu naudoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
mane taip pat kankina si baisi liga, bet jos daznai pavyksta man isvengti:) Vaistininke man pasiule pabandyti [COLOR=red]Cinie, labai greitai nuima skausma, svarbu tik nepaveluoti isgerti, o ir kaina padori smile.gif
Atsakyti
Mama serga migrena jau senai. Migrenos priepuoliai trunka pas ja 2-3 dienas, gelbejasi Solpadeine ir Nimesil g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura1975 @ 2008 01 13, 10:12)
Laba diena.
As irgi su ta liga kankinuos gal jau 3 metus.Del situ tablieciu kur apie 20 lt kainuoja viena,man tikrai padejo.As pirkau viena ir vaistineje sake ,kad reikia gerti kai tik pajunti kad pradejo skaudeti galva,jei isgersi kai ji bus isiskaudejusi,tai nepades.Isgeriau ,kai tik pradejo skaudeti,tai istikruju praejo ir gal apie 4 men as,nezinojau visai galvos skausmo.
Dabar man padeda tik nimesil,bet ji nenoriai parduoda be recepto.

kaip vadinasi? ax.gif

QUOTE(kripau @ 2008 01 20, 11:51)
Sveikos merginos,
mane taip pat kankina si baisi liga, bet jos daznai pavyksta man isvengti:) Vaistininke man pasiule pabandyti [COLOR=red]Cinie, labai greitai nuima skausma, svarbu tik nepaveluoti isgerti, o ir kaina padori smile.gif

man Cinie nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
Ar nemėginot darytis galvos, kaklo, sprando masažus? Migrenos priežastis būna ne tik galvoje.
Atsakyti
man vel siaubingi galvos skausmai kartu su mmmmm atejo doh.gif jau beveik savaite skauda galva sad.gif kai neskauda,tai viskas gerai,retkarciais nebent po mazai miegotos nakties buna,arba kai labai pervargstu,bet jau kai savaite skauda,tai gyvent nesinori.visai nuotaikos nera verysad.gif verysad.gif
Atsakyti