Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(populi @ 2007 11 19, 15:44)
Gydytojas toks gražuoliukas pasitaikė  wub.gif Tai kaip man su juo susitikti ? skambinti į tel. ir sakyti čia ta, kur protinį išrovei. Gal susitinkam  cool.gif 

lotuliukas.gif
Nemirtingas bajeris būtų smile.gif
Atpažino princas savo princesę iš krūminio dančio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 15:56)
lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oiiiiiiiiiiiiiiiii lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mergaitės, negaliu taip dažnai juoktis garsiai, jau kolegos teiraujasi, kas čia man... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 15:51)
Abzoryte, vos silke neuzspringau bevalgydama, galvoju kas cia lauzo pazadus, juk 2009 planauojam...o suknele superine//...

O tu čia jau tuos burtus pradėjai su silke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 19, 15:56)
Yra prietaras, kad netekėjusiai merginai matuotis vestuvinių suknelių negalima, nes tada neištekės. Taigi, tik gėrėkites jomis, tik nesimatuokite!!!

Pažadu. Tik žiūrėsiu unsure.gif
Ale kokia graži... wub.gif Reiks įtariu ant destopo užsidėti ir medituoti lotuliukas.gif
Atsakyti
tongue.gif
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 15:56)
lotuliukas.gif

Tai gal jis visai neprincas, kas čia žino, bet dantistas šeimoje visai praverstu tongue.gif
O ištikro jau pradedu skausmą jausti blink.gif Būsiu čia prisijuokusi doh.gif

O dėl suknelių tai matavausi ir iki vestuviu ir per vestuves ir dar tekėti planuoju biggrin.gif
Reik tikėti tik gerais prietarais. va katik bendradarbė vašino šokaludutai dvi dkiltelės paimiau biggrin.gif Dabar čiulpiu (kramtyti negaliu) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 19 lapkričio 2007 - 15:03
Abzoryte, kokie burtai?cia mano pietus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 16:04)
Abzoryte, kokie burtai?cia mano pietus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oi DG, geriau būtum nesakiusi lotuliukas.gif Išsidavei, kad nieko neskaitai čia biggrin.gif
Eik į pirmą puslapį bent su išvadom susipažinsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 16:06)
Oi DG, geriau būtum nesakiusi  lotuliukas.gif  Išsidavei, kad nieko neskaitai čia biggrin.gif
Eik į pirmą puslapį bent su išvadom susipažinsi  drinks_cheers.gif

Abzoryte, grazuolyte supazindink kas cia daros...skaiciau apie burtus bet kartu su savo konspektais:))) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Abžoryt sveikinu. yahoo.gif Jei netyčia lietus pasitaikys vestuvių dieną- ko nelinkiu, nes ir pati ketinu tą pačią dieną- galėsi vyrą po sijonu nuo peršlapimo paslėpt. Nė skėčių vestuvinių nereikės laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 16:23)
Abžoryt sveikinu. yahoo.gif Jei netyčia lietus pasitaikys vestuvių dieną- ko nelinkiu, nes ir pati ketinu tą pačią dieną- galėsi vyrą po sijonu nuo peršlapimo paslėpt. Nė skėčių vestuvinių nereikės laugh.gif

Siaip tai cia masiniu vestuviu diena, jeigu ka bigsmile.gif taip kad reikia isburti gera ora, bet pirmoji zingsniuos SM valdove Abzoryte.. bigsmile.gif

Hmmm....kurgi Viesulas?? bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Crazysun kaip darbai??
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 16:34)
Siaip tai cia masiniu vestuviu diena, jeigu ka bigsmile.gif 
Hmmm....kurgi Viesulas?? bigsmile.gif  smile.gif

Visi jaunikiai po Abžorytės sijonu lotuliukas.gif

Metė tave Viesulas sad.gif užjaučiu labai.. bus tų vyrų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 16:49)
Visi jaunikiai po Abžorytės sijonu lotuliukas.gif

Abžoryte, kelk sijoną, bene ir mano būsimas jaunikis ten tūno? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti