Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

Ėėė DG, kokia aš tau dar valdovė blink.gif
Tu man baik čia biggrin.gif Aš paparastas ramus žmogus meilės baisiai laukiantis biggrin.gif
Su suknele rankose biggrin.gif Gal reikia mėlynakiui parodyti kaip ketinu rengtis per savo vestuves lotuliukas.gif

Apie silkes:

Daug reikšmės buvo skiriama Šv. Andriejaus (lapkričio 30 d.) nakties sapnams. Tačiau, kad norimą dalyką susapnuotum, reikėjo tinkamai pasirengti. Pavyzdžiui, ištisą dieną išpasninkavusi mergina, prieš atsiguldama, suvalgo iškart 1-3 nemirkytas silkes ar gerai užsūdytos, dar su apyniais sumaišytos avižinių miltų tešlos bandelę (kai kur 9 dienas keptą!), paskui atsigula prie slenksčio, sukalbėjusi 9 poterius ir rožančių. Tada būtinai susapnuos, kad mylimas vaikinas atneša vandens atsigerti. Už to ir ištekėsianti.

Tai sakau, gal jau pradėjai burtis hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 19, 16:54)
Abžoryte, kelk sijoną, bene ir mano būsimas jaunikis ten tūno?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hahahahahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu duodat mergos vaizdų lotuliukas.gif
taigi prigrasinot kad matuotis negalima, tai da neapsimoviau to didelio skėčio ant savęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 16:56)
paskui atsigula prie slenksčio, sukalbėjusi 9 poterius ir rožančių.

Nepaminėjai svarbaus fakto, kad rekomenduotina guleti nuogai po slenksčiu laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 16:56)
hahahahahaha  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gera tau juoktis kai vyrai po sijonu knibžbėte knibžda laugh.gif
Atsakyti
Suvalgiau tiek silkes su svogunais, kad jaunikis galetu buti nebent be uosles receptoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Viskas einu miegelio nors valandelei

Iki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 17:01)
Gera tau juoktis kai vyrai po sijonu knibžbėte knibžda laugh.gif

Įminiau mįslę keturgyslę - reikia nešioti pūūūūūstus sijonus!!!! doh.gif o aš tik siaurus, aptemptus - taigi joks vyras ten neįlis doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 19, 17:05)
Įminiau mįslę keturgyslę - reikia nešioti pūūūūūstus sijonus!!!!  doh.gif  o aš tik siaurus, aptemptus - taigi joks vyras ten neįlis  doh.gif  doh.gif

Atsinešiau prie kompo pavakarių, nes pietauti nebuvau. Nu galvoju ramiai dabar pavalgysiu, paskaitysiu SM biggrin.gif Tai čiut neapdrabsčiau ekrano perskaičiusi šitą žinutę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

GV, neskleisk erezijų, daba dar pažiūrėjau po sijonu - nei vieno vyro ten nėr blink.gif Niekaip nematau nu biggrin.gif
Atsakyti
Dovyyyle, sugalvojau. Reikia nei labai pūsto nei siauro. Tokio tiesaus su šniurėliais padalkose laugh.gif įlys vyro po sijonu kaip kurmis į stiklainį.. mes tik brakšt trakšt ir užveržiam sijono apačią.. ir vyras saugiai tupi pagautas. Nieko Jūs nesuprantat matau apie vyrų medžioklę lotuliukas.gif Svarbiausia- įvylioti po tuo sijonu tongue.gif Visa kita- smulkmė biggrin.gif

Vsio. Einu namo smile.gif
Tuoj prisijungsiu vėl.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 17:10)
Dovyyyle, sugalvojau. Reikia nei labai pūsto nei siauro. Tokio tiesaus su šniurėliais padalkose laugh.gif įlys vyro po sijonu kaip kurmis į stiklainį.. mes tik brakšt trakšt ir užveržiam sijono apačią.. ir vyras saugiai tupi pagautas. Nieko Jūs nesuprantat matau apie vyrų medžioklę lotuliukas.gif Svarbiausia- įvylioti po tuo sijonu tongue.gif Visa kita- smulkmė biggrin.gif

Akurat!!!! O tai aš pagaut tai pagaunu, o išlaikyt nelabai išeina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena bigsmile.gif
Čia man vienai 11 ir 12 puslapiai tokie patys? blink.gif
Neseniai iš darbo parkeliavau smile.gif tik dabar vėl skuodžiau atgal, nes gelytes savo buvau palikusi. Dabar eisiu jų visaip tvarkyti..
Šiandien nesusilaikiau ir nusipirkau paveiksliuką, nemažą tokį. Vaizdas tai iš tos pačios temos, kažkas panašaus ax.gif
user posted image
Tik nerodžiau dar savo kambariokui, mąstau kaip įtikinti, kad jis privalo kambary būti... ax.gif
Dar saldainių prisipirkau... bigsmile.gif
Aš irgi jau turiu vestuvinę suknelę išsirinkusi bigsmile.gif
Papildyta:
Visai dar neseniai buvo šitoj temelėj tokia panelė, kuri jau išsiregistravusi yra, kažkas jai ten nutiko. Ji turėjo darytis hormonų tyrimus. Žadėjo ji užsiregistruoti kitu vardu, tai jei esi užsiregistravusi, galėtum man į až parašyti? Man dėl tų tyrimų labai daug klausimų yra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 19 lapkričio 2007 - 16:45
Kaip čia ramu rolleyes.gif
Aš nusprendžiau eiti miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 11:42)
Parašėm vienu metu biggrin.gif
Pradedi vytis jau mus raganiškom galiom laugh.gif

Už tai tau dovanėle, greit sulaksčiau iki BodyShop ir pripirkau tau visokių kvepiančių gerybių biggrin.gif

user posted image

AČIŪ už dovanėles 4u.gif Ragana nebūsiu,neturiu aš tokių galių,nors anksčiau nuojautą gerą turėjau,bet tai buvo seniau smile.gif
Pralaksčiau visą dieną darbe, o vakare nulėkiau į Akropolį ir prisipirkau visko SAU smile.gif Palepinau save. Nusipirkau batus ir TAŠĘ smile.gif Išleidau pinigų,bet esu patenkinta pirkiniais. Ir žvakių mačiau,ir žvakidžių,bet tai pirkiniai kitai dienai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 11:45)
GV, saunuole sveikinu tave palikus bedarbiu gretas drinks_cheers.gif
As mokausi,siaubas....kiek dayg visko nezinau isprotesiu...

Abzoryte, oi kokia tu tave kankina ir tu nenusileidi bigsmile.gif

Dominyyyka, tai cia del nevykusio sexo tavo draugei taip pasake?nu ziauru slykstus t bigsmile.gif ie vyrai...fui...

Nuraminsi gal siektiek ta savo drauge
P.S skanios kavos geriancioms

O AS GERIU KAKAVA tongue.gif

Tai pas jį problemos,gal dėl to ir ex jį paliko,o dabar mano draugei suvertė bėdą,kad dėl jos jam taip darosi doh.gif verysad.gif Šlykštukas visiškas. Verkia dar dabar. Buvau nulėkusi trumpam,nuvežiau tabletę raminančią,nes kitaip ir ryt į darbą nenueis.
Atsakyti
Vakare,su GIMTADIENIU 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, ramu cia si vakara..
Dominyyka tikrai slykstukas, as jau tuo seniai isitikinus esu schmoll.gif

Haneriete, kaip smagu reikia save lepinti ax.gif

Einu ziuret nuo..iki.. po to vel prie mokslu oi...ryt i darba kaip gera namuose smile.gif
Atsakyti