Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

Aš jau išmiegojau ax.gif kaip ir dar norisi rolleyes.gif
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 19, 20:14)
Nusipirkau batus ir TAŠĘ smile.gif Išleidau pinigų,bet esu patenkinta pirkiniais. Ir žvakių mačiau,ir žvakidžių,bet tai pirkiniai kitai dienai smile.gif
Papildyta:
Tai pas jį problemos,gal dėl to ir ex jį paliko,o dabar mano draugei suvertė bėdą,kad dėl jos jam taip darosi doh.gif  verysad.gif Šlykštukas visiškas. Verkia dar dabar.

Smagu dėl pirkinukų bigsmile.gif
Aš praleidau kažką? nesuprantu... kas čia kam ką pasakė? Kieno draugas? Tavo draugės? Ar čia kaip?
O jei taip, tai iš kur DG seniai žino, kad jis šlykštukas? Nesuprantu kažko g.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 19, 22:08)
Aš jau išmiegojau  ax.gif  kaip ir dar norisi  rolleyes.gif

Smagu dėl pirkinukų  bigsmile.gif
Aš praleidau kažką? nesuprantu... kas čia kam ką pasakė? Kieno draugas? Tavo draugės? Ar čia kaip?
O jei taip, tai iš kur DG seniai žino, kad jis šlykštukas? Nesuprantu kažko  g.gif

draugės draugas. DG tik pakomentavo,kad toks vyras yra šlykštukas.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 19, 22:10)
draugės draugas. DG tik pakomentavo,kad toks vyras yra šlykštukas.

O ką jis jai pasakė? (nerandu to, tai atsiprašau,kad klausiu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 19, 22:16)
O ką jis jai pasakė? (nerandu to, tai atsiprašau,kad klausiu  ax.gif )

na dėl nevykusio sekso kaltina ją. Kad su kita pabandė ir viskas ok. Ir dėl to tipo meta ją.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 19, 22:26)
na dėl nevykusio sekso kaltina ją. Kad su kita pabandė ir viskas ok. Ir dėl to tipo meta ją.

Nu jau tikrai šlykštynė visiškas blink.gif
Atsakyti
Jo Dominyyyka nedarasiau, kad tokie vyrai slykstus yra....kartais imu galvoti, gal tiesiog daug geriau, kai tik vyras labiau myli moteri o moteris prisitaiko g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 22:37)
Jo Dominyyyka nedarasiau, kad tokie vyrai slykstus yra....kartais imu galvoti, gal tiesiog daug geriau, kai tik vyras labiau myli moteri o moteris prisitaiko g.gif ?

svarbiausia,kad tai jo bėda ir ji nedings. ir su kita bus tas pat.
maniškis irgi tyli kažko. Čia man irgi klaustukas. Kasdien skambina,ar sms. Gal įtari,bet kažkas ne taip ir čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 19 lapkričio 2007 - 21:46
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 19, 22:43)

Drauge isivaizduoju kaip jauciasi.... verysad.gif svolacius....
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 22:45)
Drauge isivaizduoju kaip jauciasi.... verysad.gif  svolacius....

praverkė visą naktį ir kol neištarčiau kas ir kodėl,tai...Juk sunku kalbėt apie tokius dalykus. Kukčiojo taip,kad maniau gal kas numirė.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 19, 22:43)

Nu gal tikrai ten ne jame bėda (nežinau kas jam ten nepatiko, tai čia tik spėjimas). Gal jie tiesiog toje srityje nesutapo ir viskas. Su kita gal jam bus labai gerai ir su tavo drauge kitam bus nerealu wub.gif
Bet tai tas vaikinas atsiprašant galėjo gražiai visa tai padaryti. Nu rimtai šlykštynė. man irgi su vienu vaikinu buvo labai ne kas, bet išsiskirdama aš jam nepasakiau: o tavo pimp... toks mažas, kad ne karto aš jo ir nepajutau.
Susinervinau. Nurauti tokiems viską...
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 19, 22:48)
Nu gal tikrai ten ne jame bėda (nežinau kas jam ten nepatiko, tai čia tik spėjimas). Gal jie tiesiog toje srityje nesutapo ir viskas. Su kita gal jam bus labai gerai ir su tavo drauge kitam bus nerealu  wub.gif 
Bet tai tas vaikinas atsiprašant galėjo gražiai visa tai padaryti. Nu rimtai šlykštynė. man irgi su vienu vaikinu buvo labai ne kas, bet išsiskirdama aš jam nepasakiau: o tavo pimp... toks mažas, kad ne karto aš jo ir nepajutau.
Susinervinau. Nurauti tokiems viską...

Ne dydyje esmė, jam nesig.....Neišeina jam ten nieko....pradeda ir..... Tai liga. Pasyvus tame jo "draugas".
Eisiu ir aš šiandien anksti gult. Atrodo smagu,apsipirkau fainai,tačiau nesulaukiau skambučio ir pasidarė liūdna. Negaliu įtarinėt,tačiau žavus vyras,taigi gal ir toliau sėkmingai ieško, aš gal spaudžiau jį tuo artumu..... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 19 lapkričio 2007 - 21:53
Tai aš čia tik pavyzdį tuo dydžiu pasakiau...
Dominyka, pati paskambink smile.gif
Atsakyti